Clear online van Vodafone in 360 graden

Get Adobe

Ontdek het eerste 360 graden magazine
In het Clear magazine heb je een soort 360 graden navigatie zoals je misschien soms wel eens op portfolio sites hebt gezien. Het is een beetje avontuurlijk navigeren en voelt niet heel natuurlijk aan. Maar het is wel weer eens wat anders.

Interviews
Perquisite ontdekte dit talent en in het najaar verschijnt haar eerste album. Urita wordt de nieuwe popqueen van Nederland. Clear magazine leert haar alvast kennen aan de hand van vijf van haar favoriete hotspots in Amsterdam. En ze geeft een akoestische gig weg. Daarnaast praten we met internetondernemer Renato Valdés Olmes over de mogelijkheden van gadgets in sci-fi films. Wat brengt de toekomst? Misschien doen we dan zelfs aan social shopping. Dat test fervent shopper Diane voor ons uit.

Verder

In Nalden’s notes post trendsetter Nalden allerlei notities over wat hem dagelijks bezighoudt. Van tips tot gedachtes tot vette sites. Voor de mensen die altijd willen weten waar hun vrienden zich bezighouden of die ene kroeg echt zo hip is als velen beweren is er de app FourSquare. Clear magazine legt uit hoe het werkt en wat de haken en ogen zijn van deze steeds populairder wordende app/game.

Gerelateerde Posts:

  • Geen gerelateerde posts gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *