Eenvoudig audio aan je marketing mix toevoegen – CinchCast

cinchcast

Met CinchCast maak je heel eenvoudig een audio-opname. Audio aan je marketingmix toevoegen is een goed idee. Audio zorgt voor een extra dimensie in je blog. Mensen kunnen je beter leren kennen, en zo meer vertrouwen in je krijgen.

Een lastig element bij het maken van een podcast kan is soms het uploaden van jouw audio bestand (mp3). Met CinchCast is dat geen punt, je maakt de opname op de site of in de app en het uploaden gaat vervolgens automatisch. Hieronder de stappen.

Maak eerst een account aan bij CinchCast

Vul vervolgens de gegevens in en zet jouw netwerken er ook in. Maak de verbinding met Twitter en Facebook en je kunt aansluitend automatisch de mensen uit deze beide netwerken op CinchCast vinden (automatisch volgen).

cinchcast Eenvoudig audio aan je marketing mix toevoegen   CinchCast

Je kunt een opname maken met je PC als je een microfoon hebt aangesloten. Daarnaast kun je ook de app gebruiken voor de iPhone of voor Android.

Je kunt het resultaat eenvoudig embedden in een artikel en natuurlijk naar Facebook en Twitter pushen. Dit is de embed versie van mijn eerste opname op CinchCast:

Je kunt geen programma’s opnemen en dan uploaden. Je kunt wel alle opgenomen programma’s downloaden (backup).

Leuk, @trendmatcher deed een test met Google Phone en deed zo een gratis opname via Google Phone. Hier zie je ook dat je bij elke opname een afbeelding kunt uploaden.

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Gerelateerde Posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *