10 gedachten over “Facebook page overzetten op ander account”

 1. Hoi,
  Ik heb een vraag. Ik heb ooit een facebook account aangemaakt met de naam evelinejanseneindhoven, nu wil ik dat veranderen naar eveline-jansen. Is dat nog mogelijk? Bovendien heb ik een pagina met mijn bedrijfsnaam gemaakt (evolutie-echteverandering) en deze wil ik in een los zakelijk account zetten. Heb je een tips/plan om dat aan te pakken?
  Ik hoor het graag
  Eveline

 2. Ja dat kan, als je minder dan 200 likers / volgers hebt dan mag je de naam / url van jouw facebook pagina nog veranderen.

  De vraag mbt “los zakelijk account” begrijp ik niet helemaal?

 3. Hoi,

  Ik had altijd een persoonlijke pagina, maar moest deze van Facebook omzetten in een pagina.. Dit ging allemaal goed, hij was gekoppeld aan mijn persoonlijke profiel.. Maar toen was ik heeel dom 🙁 ik dacht dat andere dan konden zien dat, dat mijn pagina was en dat wou ik beslist niet. ik heb mij toen als beheerder verwijderd van mijn pagina.. Nu kan ik dus niet meer op mijn pagina komen.. oh ik baaal hier zo van. Hebben jullie nog tips? of kunnen we er niks meer aan doen?

  Alvast bedankt,

 4. Hallo,

  Ik Frank Terry beheer een fb-pagina van een toeristenclub: WTC De Morgentrappers Aalbeke.
  IK ben echter gestopt met fietsen en zou graag deze overgeven aan iemand anders uit de club? Hoe kan ik dit doen, zodat de pagina toch blijft verder bestaan..

  Frank Terry

 5. Heel eenvoudig. Je maakt de nieuwe persoon uit de club beheerder van die facebook pagina (via instellingen en dan paginarollen). Vervolgens kan deze nieuwe beheerder jou een andere rol geven of zelfs verwijderen.

 6. Hoe zit het met een gekoppelde creditcard? Ik wil de pagina overdragen aan iemand anders en heb haar al beheerder gemaakt maar als ik mezelf nu verwijder,is dan ook mijn creditcard ervanaf? Wil natuurlijk niet blijven betalen voor reclame activiteiten..

 7. Hai Diana, standaard zijn de betaaldetails gekoppeld aan jouw persoonlijke facebook profiel en niet aan jouw fan page / bedrijf pagina. Dus ja, als je jezelf verwijderd als beheerder dan heeft de nieuwe beheerder geen toegang tot jouw creditcard. Je kunt echter ook andere mensen toegang geven tot jouw advertentie account. In dat geval kunnen anderen advertenties beheren van bijvoorbeeld een fanpage. Maar dat is hier niet het geval toch? Meer informatie over het toevoegen van andere beheerders aan jouw facebook advertentieaccount kun je hier vinden: https://www.facebook.com/business/help/195296697183682/

 8. Wij hebben een Ferme gekocht, maar de eigenaar heeft een facebook op zijn persoonlijke naam en heeft daaraan een pagina over de Ferme gemaakt. Alleen deze pagina over de Ferme zou door ons overgenomen worden. Hoe moeten wij dat doen ?

 9. Volgens mij, als ik het goed begrijp, dan heeft de eigenaar de facebook bedrijfspagina op de juiste wijze aangemaakt. Je moet een facebook page namelijk aanmaken vanuit jouw persoonlijke account. Vervolgens kan de oorspronkelijke eigenaar van de facebook pagina ook andere beheerders toevoegen (ook dit zijn weer persoonlijke accounts). De eigenaar zou nu één van jullie persoonlijke facebookprofielen als nieuwe beheerder moeten toevoegen. Vervolgens kunnen jullie de oorspronkelijke eigenaar als beheerder verwijderen.

 10. Beste
  Ik zit nu in de molen van een zogezegd onderzoek mbt mijn naam en profiel etc, hoop geneuzel dus. Ik baal ervan, ik kan niet bij mijn contacten komen, ik kan de startpagina niet volgen met alle favoriete dingen etc, wat een K-zooi !! Ik heb een prive account als bewustzijnscoach en zet geen activiteiten neer van mezelf mbt dat ik een commercieel belang erbij heb. Ik heb de Zip file voor de zekerheid meteen gedownload en wil deze overzetten op een nieuw account als ze achterlijk erom blijven doen op facebook. Ik heb ze mijn naam en alle persoonsgegevens en kopie van rijbewijs en weet ik het wat, al allemaal doorgemaild, maar mijn broek zakt er eigenlijk al een beetje van af dat het op deze manier nu moet. Als ik een nieuw account aanmaak en de zipfile wil importeren, hoe kan ik dat het beste doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *