Gratis link op creativelinks

[update 7 februari 2012: de website is niet meer beschikbaar, Creativelinks.nl toont nog slechts een standaard pagina van Yourhosting.]

Het verkrijgen van hyperlinks naar jouw website is goed voor de vindbaarheid, de zoekmachine optimalisatie (SEO). En wanneer jouw link op een site staat met ongeveer hetzelfde onderwerp als jouw site, dan vindt Google dit bijvoorbeeld een meer waardevolle link dan wanneer je een hyperlink hebt staan op een site met een compleet ander onderwerp. Kortom, op zoek naar sites waar je jouw URL kunt laten plaatsen. En het liefste gratis. Nou dat kan!

Een redelijk nieuwe site (en dus heeft de website op moment van dit schrijven nog geen pagerank), Creative Links dot NL, heeft een kort lopende aanbieding. Wanneer je jouw website aanmeldt voor 1 september dan is de 1e aanmelding gratis in plaats van 10,- euro. LET OP: alleen de 1e categorie is gratis, kies je bij aanmelding een 2e categorie dan kost je dit alsnog 10,- euro per extra categorie. Daarbij moet jouw bedrijf / website wel actief zijn in- of gerelateerd zijn aan de creatieve sector.

Lees meer over de aanbieding: http://www.creativelinks.nl/aanbieding [let op; werkt niet meer!]

Artikel Marketing

Een ander idee voor het verkrijgen van een gratis link is het toepassen van Artikel Marketing. Je schrijft een kort maar informatief artikel en hierin verwerk je 1 of meerdere links naar jouw website. De links zijn te koppelen aan relevante trefwoorden in jouw artikel. Wil je dus gevonden worden op “weven met ijzerdraad” dan verwerk je deze tekst in jouw artikel en vervolgens maak je van deze tekst een hyperlink. Zeer nuttige backlinking. Zorg er wel voor dat jouw artikel uniek is en geen kopie van een bestaande tekst op het internet (ook al is het jouw tekst), het artikel zal dan vermoedelijk worden afgekeurd.

Enhanced by Zemanta

Gerelateerde Posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *