Voor zoekmachine optimalisatie is het verkrijgen van links naar jouw website één van de grootste onderdelen van het proces. In de video hieronder een aantal strategieën toegelicht om links te verkrijgen naar jouw website. Hierbij wordt ook toegelicht wat het verschil is tussen white hat, grey hat en black hat. Ook gaat onderstaande video kort in op het ruilen van links. Deze SEO expert vindt het zonde van de tijd blijkbaar. Andere experts hebben hier weer een andere mening over. Wat vind jij?

Gerelateerde Posts:

Tags: , , ,

2 Responses to “Linkbuilding – strategieën voor het verkrijgen van links”

  1. Een one way link van een relevante website met een hoge pagerank inclusief een goede anchor tekst
    is erg waardevol!

  2. Nico van de Kamp schreef:

    Hallo, ik heb gisteren hierover een webinar gevolgd. Ik heb er zeker wat aan gehad. Ik kom uit de technische hoek en ik heb enkele site’s gemaakt met Joomla en WordPress. Ik ben de vraag gisteravond vergeten te stellen maar er werd ook altijd gewezen op de meta tags als keywords en description. Daarnaast heb je nog de google-site-verification. Dit soort items, is dit nog relevant of ik heb ook wel gehoord dat dit niet meer zo’n grote rol speelt?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>