Dag van de Coach – bonussen voor jou #dagvandecoach

Vandaag, vrijdag 7 juni, is het de Dag van de Coach.

Daarom heb ik een aantal leuke dingen gepland vandaag.

happy people

Ga jij vandaag naar het evenement de Dag van de Coach in Ede? Dan wens ik je alvast veel plezier. Vergeet niet onderstaande bonussen te bekijken en downloaden voordat je vertrekt.

  1. De handleiding Facebook Privacy voor Coaches die je direct kunt downloaden
  2. Toolbox voor de Coach

Facebook Privacy voor de Coach

Facebook Privacy voor CoachesDeze g.r.a.t.i.s handleiding laat je alle vernieuwde schermen en teksten over privacy in Facebook zien. Wat ga je als coach beschermen of juist delen. Inclusief tips wat slim is om openbaar te houden en wat je kunt afschermen, juist als coach.

Een handige PDF van ruim 30 pagina’s. Die je nu van mij krijgt!

Deze handleiding mag je niet missen.

Download hier de handleiding direct.

 

Toolbox voor de Coach

Op initiatief van Irene Ogier en Linda Thuijs-Koopmans hebben 9 experts op het gebied van coaches en communicatie de handen ineengeslagen.

We hebben een hele mooie en complete Toolbox voor de Coach samengesteld.

In de toolbox vind je diverse interessante producten en diensten die speciaal voor de Dag van de Coach tegen gereduceerd tarief of helemaal gra.tis worden aangeboden. Omdat we één dag wel wat kort vonden, hebben we er de Week van de Coach van gemaakt.

Je kunt dus de komende week gebruik maken van die aanbiedingen .

Hoe zorg je dat je als coach meer klanten krijgt?

Linda en Irene hebben een interessante mix van experts betrokken waarbij de rode draad is hoe je als coach, dienstverlener, meer klanten krijgt. Naast mijzelf met de Facebook Privacy voor Coaches handleiding werken de volgende experts mee aan de toolbox:

  • Irene Ogier  is webdesigner en internet marketeer. Ze geeft de workshop WordPress en heeft de online cursus “website voor de ondernemer”.
  • Linda Thuijs-Koopmans is grafisch ontwerper, gespecialiseerd in logo en huisstijl ontwerp. Met LinnenArt helpt zij ondernemers aan een visuele identiteit.
  • Lotte Veldt helpt coaches bij het realiseren van een sfeervolle en professioneel ingerichte praktijk- en wachtruimte.
  • Ditta van Vark-Beun is zelfstandig coach. Haar tips helpen als je onzeker voelt over het in de markt zetten van je diensten vanuit je hart en met je passie mensen te kunnen bijstaan.
  • Marieke van Buytene is gepubliceerd columniste en blogger. Ze helpt schrijvers, kunstenaars en ondernemers aan vooruitgang, professionaliteit en zichtbaarheid.
  • Brenda de Kok‘s missie is om van ontevreden, onopvallende en slecht verdienende dienstverleners de stralende vakspecialisten te maken die het vrije en avontuurlijk leven leiden dat zij wensen.
  • Daisy Goddijn helpt ondernemers om op een makkelijke en winstgevende manier een eBook uit te geven als onderdeel van hun marketingmix.
  • Martijn Meima leert ondernemers hoe ze door de inzet van hun intuïtie gemakkelijker succesvol kunnen zijn. Daarnaast leidt hij coaches op om hun intuïtie in te zetten in het coachen en zo moeiteloos meer diepgang te bereiken.

Ga snel naar de website van Irene Ogier om daar de Coach Toolbox te bekijken en je aan te melden voor de aanbiedingen.

LET OP: De aanbiedingen zijn 1 week geldig, tot en met 14 juni dus.

Dag van de Coach vrijdag 7 juni in Ede.

Credit foto: Mike Baird

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Gerelateerde Posts:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondernemen
Zelfpromotie

Heb jij net als veel andere mensen moeite om jezelf te promoten? Ben je bang om opschepperig over te komen? Dus jij hebt diverse kwaliteiten, maar die zijn pas zichtbaar als mensen jou zien werken? Of je hoopt steeds dat iemand anders jouw kwaliteiten promoot? Maar eigenlijk kan niemand jou …

Ondernemen
Betaalproviders vergelijken shopify

Je gaat starten met jouw eigen Shopify webshop en je loopt alle instellingen na. Het begint eenvoudig met bijvoorbeeld een leuke naam voor jouw online winkel, jouw e-mailadres en het adres van de (fysieke) winkel. Daarna vul je belasting gerelateerde gegevens in en je kiest het Shopify abonnement type. Maar …

outletstore
Ondernemen
Producten in Outletstore van Informatique niet allemaal echt koopjes

De online winkel Informatique verkoopt met name computer gerelateerde producten en dan moet je denken aan PC’s, componenten voor computers, laptops, tablets, software, etc. Daarnaast verkopen ze ook enkele huishoudelijke producten. Deze computer winkel heeft naast een online shop ook fysieke winkel / vestiging in Berkel en Rodenrijs. Informatique heeft …

0Shares
0