Handige Twitter tool sites

Als je regelmatig met Twitter werkt of wil gaan werken dan zijn er bepaalde tools die erg handig zijn. Denk daarbij aan hulpmiddelen voor het beheren van followers, van tweets en van lijsten. Maar er zijn ook tools die het mogelijk maken om andere sites te laten samen werken met Twitter.

Hieronder enkele nuttige sites. Deze post zal regelmatig worden uitgebreid met nieuwe sites die wij tegen komen.

Twitterfeed.com

Erg handig wanneer je bijvoorbeeld een site beheert met daarbij een RSS feed. Met twitterfeed.com kun je deze RSS feed / feeds omzetten naar Twitter berichten. Nadeel is dat Twitterfeed .com erg veel wordt gebruikt en daarom erg druk is. Vaak mist het een rss item of de hele site is een tijdje niet te bereiken.

Tweethopper.com

Ook tweethopper.com biedt de mogelijkheid om RSS-feeds om te zetten naar Twitter postings. Maar deze website biedt daarnaast nog enkele andere tools zoals het beheren van meerdere Twitter-accounts, automatisch (terug) volgen van nieuwe Followers en het Twitteren van de opgegeven RSS-en.

Yotwits.com

En Yotwits.com is wederom een RSS to Twitter oplossing. Je kunt hier gewoon jouw eigen RSS-feeds opgeven maar je kunt ook kiezen voor algemene kanalen die gebruikt worden om periodiek een Tweet naar jouw Twitter account te sturen. Nadeel hierbij is natuurlijk dat het hierbij gaat om engelstalige RSS feeds en dat is voor een nederlandse twitteraar natuurlijk niet wenselijk.

Gerelateerde Posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *