Belangrijkste reden om je bedrijf te verkopen – Martijn van der Tuin

Martijn van der Tuin heeft de afgelopen jaren een aantal bedrijven opgezet, laten groeien en weer verkocht.

Daarnaast is hij Succesvol Ondernemer Coach voor aspirant ondernemers en reeds gestarte ondernemers en zet hij projecten op waarbij ondernemerschap centraal staat.

bedrijf verkopen Martijn van der Tuin

Shownotes

Je kunt Martijn bereiken via:

Boeken die in deze aflevering zijn genoemd:

Artikelen:
http://www.sprout.nl/artikel/expertblog/5-stappen-die-je-structureel-meer-omzet-opleveren

Dit zijn een aantal quotes uit het gesprek:

  • Ik ben een ondernemer en ik coach ondernemers bij en naar succesvol ondernemen. Ik ben dus ondernemer in ondernemerscoach.
  • Het coachen doe ik op een aantal gebieden, zoals hoe je meer verkoop krijgt of hoe je beter kan worden in acquisitie. Ook heb ik vaak bij het gaan van zzp-er naar iemand met personeel of naar het aangaan van een samenwerkingsverband tussen zzp-ers. Dat help ik dan organiseren.
  • Tevens zet ik bedrijven op, die laat ik dan groeien en dan verkoop ik ze weer. Personeel helpt mij hierbij om mij te ondersteunen in bepaalde taken zodat het bedrijf sneller groeit. Het personeel neemt mij taken af die mij zelf teveel tijd kosten, zodat ik me kan richten op mijn kerntaken en kwaliteiten.
  •  In 2006 heb ik mijn eerste bedrijf gestart, een fietskoeriersbedrijf, omdat ik fietsen ontzettend leuk vond. Ik heb toen marktonderzoek gedaan en er bleek een gat in de markt te zijn en dat klopte ook. Het bedrijf groeide ontzettend snel en ik moest telkens meer personeel aannemen. Toen heb ik ook nog een reclamebedrijf voor fietsen opgezet, dit omdat ik vond dat ik met het 1e bedrijf genoeg had bereikt.
  • Vrijheid en creativiteit staan bij mij erg hoog in het vaandel. Er moet bij mij altijd weer een stuk vernieuwing in, ik zoek uitdaging. Ik kwam er achter dat ik dit in mijn beide bedrijven niet meer kon, daarom heb ik ze verkocht.
  • Als je meer omzet wil, kijk eerst waar je omzet vandaan komt, van welke klant en zoek dan nieuwe manieren of producten om die aan deze klanten aan te bieden.

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer ondernemers deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@ernohannink.nl Ik hoor graag van jou.

Online jouw expertise delen en daarmee nieuwe leads aantrekken? In contact komen met klanten die jou nu nog niet kennen?

Online verspreiden van jouw expertise op een manier zodat het je zo min mogelijk tijd kost.

Dan is Online Visibility Done4You voor jou.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw expertise uit je hoofd te halen. Wij zorgen er voor dat deze expertise online wordt gepubliceerd en wordt verspreid.

Online Visibility Done4You vind je op ErnoHannink.nl

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Belangrijkste reden om je bedrijf te verkopen – Martijn van der Tuin

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

office centre failliet
Algemeen
Doorstart Office Centre na faillissement mislukt

De vestigingen van Office Centre sluiten helaas hun deuren. De poging om het bedrijf een doorstart te geven na het faillissement (in maart 2022) is mislukt. In maart 2022 werd nog gemeld dat verschillende partijen zich bij de curator hadden gemeld vanwege interesse in een overname. Diverse vestigingen van de …

Allekabels gehackt
Algemeen
Webwinkel Allekabels had de wachtwoorden van oude klanten niet versleuteld?

Het bedrijf Allekabels is op 23 augustus 2020 slachtoffer geworden van een hack door cybercriminelen (vermoedelijk door Chippy1337). Allekabels heeft privé- / zakelijke gegevens en wachtwoorden gelekt / laten hacken van 2,6 miljoen klanten / Nederlanders. Deze database met gestolen klantdetails werd al eind januari 2021 te koop aangeboden op …

Algemeen
Review NIMA Marketing Day 2019

Via een prijsvraag op Linkedin (gerelateerd aan de presentatie van Ronald van Zetten, Vroom & Dreesman) werd een gratis toegangskaart (t.w.v. ongeveer 350 euro) voor NIMA Marketing Day 2019 aangeboden. Ik had het juiste antwoord op deze prijsvraag en mocht dus gratis naar dit bekende marketing evenement. Ik win zelden …

Shares