Facebook pagina voor je bedrijf op maat gemaakt – de beste leveranciers

Dit is het 3e artikel over de opmaat Facebook pagina voor jouw bedrijf. Je kunt het volledig zelf maken, je kunt het met een beetje hulp van applicaties maken en je kunt het volledig uitbesteden.

Dit artikel gaat je een overzicht geven van bedrijven die op maat welkom tabs maken voor je bedrijf. Dit is vooral handig als je zelf geen tijd hebt of dat je de standaard ontwerpen niet mooi vindt en iets eigens wilt hebben.

Smart BCN

SmartBCN is een bedrijf in Europa (Barcelona) die zich hierin gespecialiseerd heeft. Een mooi interactief ontwerp kost ongeveer US$ 750, met een eigen ontwerp, knoppen naar de sociale netwerken, vrienden uitnodigen, contactformulier… Zie de Facebook pagina van SmartBCN

smartbcn voorbeelden Facebook pagina voor je bedrijf op maat gemaakt  de beste leveranciers
Je ziet de pagina’s van:

Nathan Latka: Custom Fan Page

Nathan Latka maakt mooie designs en geeft uitleg. Je kunt er 3 veschillende niveau’s van training volgen: beginners, advanced en Summit.
Een Platinum pakket kost US$ 695,00 je krijgt dan een eigen branding en je kunt gebruik maken van de volgende opties: Embed Video, Email Capture Forms, Clickable Social Icons, Viral Share Buttons, “Buy Now” Buttons, Live Video Streaming, Pledge Forms.
Een Gold pakker kost US$ 395,00 en je krijgt dan branding en video en je nieuwsbrief abonneer velden. Voor US$ 95,00 krijg je een eigen branding voor je Facebook pagina.

Enkele voorbeelden van het platinum pakket
fbpage nathan latka Facebook pagina voor je bedrijf op maat gemaakt  de beste leveranciers
Je ziet de pagina’s van:

Custom Page Designs

Jackie en Tim Kincaid van Custom Page Designs op Facebook. Veel goede geluiden over Jackie en Tom. Een mooie profiel banner US$ 47,00, standaard ontwerp FB pagina welkom tab US$ 147,00, met video US$ 247,00 – zeer uitgebreid US$ 497,00.

customfanpagedesign voorbeelden Facebook pagina voor je bedrijf op maat gemaakt  de beste leveranciers
Je ziet de pagina’s van:

HyperArts

HyperArts biedt meerdere opties zoals, basic voor US$ 99,00, Standard US$ 129,00 en Premium US$ 169 dan heb je een video, foto’s en een contactformulier op je welkom tab HyperArts Static Templates

hyperarts voorbeeld Facebook pagina voor je bedrijf op maat gemaakt  de beste leveranciers

Je ziet hier:

The Social Marketing Touch

The Social Marketing Touch – Branding Touch Facebook pagina met veel voorbeelden uit de vastgoed sector. Met een Basic Branding pakker van US$ 299,00 en een Vissiblity Branding pakket van US$ 399,00.

branding touch voorbeelden Facebook pagina voor je bedrijf op maat gemaakt  de beste leveranciers

Je ziet de pagina’s van:

FanPageGenerator

De naam, FanPageGenerator, klinkt misschien alsof het automatisch gaat, er wordt handmatig een pagina voor jou ontworpen en gebouwd.
Een pagina ontworpen en opgezet door FanPageGenerator kost US$ 797,00 – voor de hosting van de afbeelding betaald je US$ 9,95 per maand. Dit laatste vind ik wat eigenaardig en zou ik laten hosten op mijn eigen domein, dat betaal je toch al.

fanpagegenerator voorbeelden Facebook pagina voor je bedrijf op maat gemaakt  de beste leveranciers

Je ziet de pagina’s van:

Tweetpages

De naam is wat verwarrend maar naast professionele achtergronden voor Twitter doen ze dit ook voor YouTube. En ze hebben een Facebook Fankit. De prijs voor zo’n kit is US$ 400,00. Je krijgt dan ook een banner aan de zijkant. Je vind ze ook op Facebook en hij maakt leuke video’s :)

Advanced Fan Page Solution

Leigh Kostiainen is de eigenaar van Advanced Fan Page Solutions op Facebook. De prijs voor een standaard pakket bedraagt US$ 147,00 Als je echt een werkende Facebook pagina wil dan ga je voor de Premium versie van US$ 497,00. Inclusief video, landingspagina, blog RSS, Twitter feed.

WebSellers’ Circle

WebSellers’ Circle is een leden website voor mensen die meer willen leren over thuiswerken via het web. Daarnaast hebben ze op Facebook een pagina Fan Pages by WSC waar ze meer vertellen over opmaat tabs. Een eenvoudige landingspagina kost US$ 150,00, voor 3 tabs betaal je US$ 250,00, speciale effecten US$ 500,00. De voorbeelden vind je ook op Facebook.

Facebook Page Template

Custom Facebook Template van Facebook page template kent standaard templates die je kunt kopen, maar je kunt ook een eigen ontwerp bestellen. Er is een op maat ontwerp voor een tab (US$ 300,00) en voor meerder tabs (US$ 600,00).

Hilinsky Consulting

Bijzondere en indrukwekkende designs met interactieve Fan pagina’s van Hilinsky Consulting. Op Facebook waar ze een eigen app hebben, mooi om te zien wat mogelijk is. Geen prijzen vermeld.

Daddy Design

Indrukwekkende designs voor Facebook FBML tab, FBML applicaties en iFrame applicaties (de verschillen) van Daddy Designs. Daddy Design op Facebook. Geen prijzen vermeld. Voorbeelden.

We Teach Facebook

We Teach Facebook is een ledenwebsite die je alles verteld over Facebook. Ze maken ook ontwerpen voor Facebook pagina’s. Prijzen van US$ 50,00 tot US$ 175,00. Allemaal vrij basis ontwerpen. Op Facebook.

Andere

Natuurlijk kun je ook terecht bij Hannink Online Media voor een op maat ontwerp van je Facebook pagina.

Op maat toepassingen

Met een eigen toepassing (apps) kun je ook de aandacht trekken. Enkele ontwerpers van deze apps zijn:

North Social

NorthSocial kent 15 toepassingen die je kunt toevoegen aan je Facebook pagina. Met toepassingen als een videokanaal, fan aanbieding, product overzicht, coupon, maak je een hele eigen pagina. De toepassingen kosten US$ 19, 29, 49 of US$ 99 per maand. Daarvoor kun je alle toepassingen installeren op 1 Facebook account. Dit is inclusief data opslag op de servers van North Social. North Social op Facebook.
applications northsocial Facebook pagina voor je bedrijf op maat gemaakt  de beste leveranciers

Involver

Involver heeft meerdere toepassingen die je gratis kunt gebruiken: YouTube kanaal, Flickr, RSS, Slides. Hiervoor moet je wel je gegevens invullen. Daarnaast zijn er een aantal Pro applications: signup, poll, coupons. Hiervoor moet je Pro user worden. Onduidelijk welke kosten daaraan verbonden zijn. Dan zijn er nog premium toepassingen: muziekspeler, flash embed, spel. Hiervoor betaal je per jaar voor de toepassingen, kosten ook onduidelijk. Involver op Facebook.
applications involver Facebook pagina voor je bedrijf op maat gemaakt  de beste leveranciers

TabFusion

TabFusion kent een vast bedrag per jaar van US$ 10,00 per toepassing. De toepassingen zijn bijvoorbeeld: Flickr pagina, portfolio, YouTube tab, muziek tab. TabFusion op Facebook.
applications tabfusion Facebook pagina voor je bedrijf op maat gemaakt  de beste leveranciers

Nog meer van deze fan pagina bronnen kun je vinden op de pagina met de meest uitgebreide lijst van Facebook ontwerpers en bouwers, toepassingen en uitleg . Deze pagina wordt ook aangevuld met nieuwe bronnen. Hoort jouw bedrijf hier ook bij te staan stuur me dan een mail.

De artikelen in de serie over een op maat Facebook pagina:

 1. Verleid bezoekers om fan van je te worden – Facebook pagina; maak zelf je op maat Facebook pagina met HTML
 2. Beste applicaties voor op maat welkom tab in je Facebook pagina – gebruik applicaties voor een eigen ontwerp van je welkom tab.
 3. Facebook pagina voor je bedrijf op maat gemaakt – de beste leveranciers; alles uitbesteden en een eigen uniek ontwerp

Het idee van deze lijst kwam naar aanleiding van een vraag van Mari Smith

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Facebook pagina voor je bedrijf op maat gemaakt – de beste leveranciers


2 Comments

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gevel Beeld en Geluid
Algemeen
Beeld en Geluid sluit vestiging in Den Haag

Vandaag (Woensdag 31 januari 2024) ontving ik het nieuws van Beeld & Geluid dat zij de vestiging aan de Zeestraat in Den Haag gaan sluiten. In dit gebouw zit (zat) het museum voor nieuws en journalistiek en er zijn (waren) diverse zalen beschikbaar voor zaalverhuur. Voorheen zat hier het Museum …

AI tekst detectie tools
Algemeen
Tools voor detectie door AI geschreven teksten

Veel mensen zijn inmiddels op de hoogte van ChatGPT en wat daarmee mogelijk is. Zodoende is het bekend dat Artificial Intelligence onder ons is en ons daadwerkelijk kan helpen. Met ChatGPT gaat het om het eenvoudig laten genereren van teksten. Maar er zijn ook andere AI toepassingen zoals het genereren …

emerce mailing loading probleem
Algemeen
Emerce mailing heeft een vreemd loading probleem

Ik ontvang al een tijdje de mailings van Emerce. Een mooie organisatie en vaak staan er interessante onderwerpen in de mailing die ze versturen. Maar nu gaat het al meer dan een week goed mis. De Emerce mailing laat Loading zien binnen de e-mail in plaats van de leesbare tekst …

Shares