Hoe helpen de nieuwste LinkedIn wijzigingen jou aan betere contacten #QandA Monday 6 [video]

LinkedIn heeft een aantal slimme wijzigingen aangebracht waarmee jij beter contact kunt onderhouden met je connecties.

Een belletje met de verjaardag, een speciale notitie, via wie ken je haar ook al weer? Allemaal geen probleem met LinkedIn?

Iedere maand een Vraag & Antwoord webinar voor jullie. Stel je vragen en samen gaan we zoek naar de antwoorden.

Vraag & Antwoord voor jouw vragen over FBB

Ieder V&A webinar begin ik met een korte introductie van een bepaald onderwerp. Deze keer heb ik uitleg gegeven over de laatste wijzigingen in LinkedIn die handig zijn voor business coaches.

Wil jij de volgende keer (6 januari 2014) er ook bij zijn, >> meld je dan nu aan.

Bekijk de opname van het zesde Vraag & Antwoord webinar van 2 december 2013.

Hoe helpen de nieuwste LinkedIn wijzigingen jou aan betere contacten – #QandA 6 from Erno Hannink on Vimeo.

Of, download de MP3 (MP3 73.2 Mb) van dit vraag & Antwoord webinar en beluister het.

De slides van de presentatie kun je hier ook downloaden (pdf).

Aanbod voor luisteraars

Het webinar wordt mede mogelijk gemaakt door:
De boeken en trainingen van Erno en Gotowebinar.

Aan het einde van het webinar heb ik mijn Gratis Inzichtgesprek aangeboden aan de deelnemers. Plan jouw gesprek nu in voor nieuwe inzichten voor jouw bedrijf.

Vragen

Een overzicht van een aantal vragen die gesteld werden tijdens dit V&A webinar:

Hyperspecialisatie – Doelgroep kiezen

 • Wat is een goede functie omschrijving wanneer je niet het woord coach wilt gebruiken? Ik help families in het buitenland om hun kinderen Meertalig op te voeden. Leerkracht, advisor, trainer, hoe ‘noem’ ik mezelf? (Liesbeth)
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik met meer mensen uit mijn niche link? Ik bedoel dan mensen die ik (nog) niet ken. (Driek)

Facebook

 • Kun je iemand die een like heeft gegeven op je fanpage verwijderen? (Evelien)
 • Wanneer je een zakelijke paina in FB hebt aangemaakt, hoe kun je de categorie nog veranderen? Wil er educatie van maken ipv commerciele dienst…(Liesbeth)
 • Ik probeer mijn naam te wijzigen omdat ik een andere bedrijfspagina heb aangemaakt, maar heb teveel likes voor samenvoegen (Djoke)

LinkedIn

 • Als je blogt kun je daar een inbouw iets op je linkedin voor activeren zodat het automatisch naar je netwerk gaat? (Josette)
 • Ieder week word ik anoniem bekeken door een linkedin member dat is best vervelend het voelt als gluren (grapje) is dat te voorkomen? Of moet ik dan het profiel alleen toegankelijk maken voor alleen mijn netwerk? Kan iemand een knop instellen als je anoniem een profiel wilt bekijken? (Josette)
 • Heb je een concreet voorbeeld van het “Pingen” (Nicole)
 • Kun je nog een keer laten zien hoe je bij de *relationship komt? (Inge)
 • In hoeverre kun je wat nederlands in je profiel gebruiken, wanneer je engels als voertaal gebruikt op je profiel? Hoe storend is dat? (Liesbeth)
 • Ik wil graag vinkjes of bulletpoints gebruiken om competenties aan te geven in mn profile. Heb begrepen dat je dan door zoekmachines slecht te vinden bent, is dat zo? (Mariette)

Power Platform – Website en blog

 • ik heb nog een vraag over het bouwen van je eigen platform. Kan ik dit zelf bouwen met wordpress? Zoals ik ook mijn site heb gebouwd? (Karin)

Overig

 • Hoe belangrijk is google plus? Ik vind het ramp profiel aangemaakt maar weer verwijderd meeste mensen gebruiken hem niet. (Josette)
 • maar ik heb gehoord dat Google+ je foto’s ook mag verkopen aan commerciele diensten. Dat lijkt me weer niet zo prettig. (Karin)

Wil jij de volgende keer ook jouw vraag stellen? Of luisteren naar de andere vragen en antwoorden? Meld je dan aan voor het volgende Vraag & Antwoord webinar.

De volgende staat gepland voor maandag 6 januari 2014 11.00u.

>> Meld je hier aan voor het Vraag & Antwoord webinar<<

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Hoe helpen de nieuwste LinkedIn wijzigingen jou aan betere contacten #QandA Monday 6

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

office centre failliet
Algemeen
Doorstart Office Centre na faillissement mislukt

De vestigingen van Office Centre sluiten helaas hun deuren. De poging om het bedrijf een doorstart te geven na het faillissement (in maart 2022) is mislukt. In maart 2022 werd nog gemeld dat verschillende partijen zich bij de curator hadden gemeld vanwege interesse in een overname. Diverse vestigingen van de …

Allekabels gehackt
Algemeen
Webwinkel Allekabels had de wachtwoorden van oude klanten niet versleuteld?

Het bedrijf Allekabels is op 23 augustus 2020 slachtoffer geworden van een hack door cybercriminelen (vermoedelijk door Chippy1337). Allekabels heeft privé- / zakelijke gegevens en wachtwoorden gelekt / laten hacken van 2,6 miljoen klanten / Nederlanders. Deze database met gestolen klantdetails werd al eind januari 2021 te koop aangeboden op …

Algemeen
Review NIMA Marketing Day 2019

Via een prijsvraag op Linkedin (gerelateerd aan de presentatie van Ronald van Zetten, Vroom & Dreesman) werd een gratis toegangskaart (t.w.v. ongeveer 350 euro) voor NIMA Marketing Day 2019 aangeboden. Ik had het juiste antwoord op deze prijsvraag en mocht dus gratis naar dit bekende marketing evenement. Ik win zelden …

Shares