Hoe helpen de nieuwste LinkedIn wijzigingen jou aan betere contacten #QandA Monday 6 [video]

LinkedIn heeft een aantal slimme wijzigingen aangebracht waarmee jij beter contact kunt onderhouden met je connecties.

Een belletje met de verjaardag, een speciale notitie, via wie ken je haar ook al weer? Allemaal geen probleem met LinkedIn?

Iedere maand een Vraag & Antwoord webinar voor jullie. Stel je vragen en samen gaan we zoek naar de antwoorden.

Vraag & Antwoord voor jouw vragen over FBB

Ieder V&A webinar begin ik met een korte introductie van een bepaald onderwerp. Deze keer heb ik uitleg gegeven over de laatste wijzigingen in LinkedIn die handig zijn voor business coaches.

Wil jij de volgende keer (6 januari 2014) er ook bij zijn, >> meld je dan nu aan.

Bekijk de opname van het zesde Vraag & Antwoord webinar van 2 december 2013.

Hoe helpen de nieuwste LinkedIn wijzigingen jou aan betere contacten – #QandA 6 from Erno Hannink on Vimeo.

Of, download de MP3 (MP3 73.2 Mb) van dit vraag & Antwoord webinar en beluister het.

De slides van de presentatie kun je hier ook downloaden (pdf).

Aanbod voor luisteraars

Het webinar wordt mede mogelijk gemaakt door:
De boeken en trainingen van Erno en Gotowebinar.

Aan het einde van het webinar heb ik mijn Gratis Inzichtgesprek aangeboden aan de deelnemers. Plan jouw gesprek nu in voor nieuwe inzichten voor jouw bedrijf.

Vragen

Een overzicht van een aantal vragen die gesteld werden tijdens dit V&A webinar:

Hyperspecialisatie – Doelgroep kiezen

 • Wat is een goede functie omschrijving wanneer je niet het woord coach wilt gebruiken? Ik help families in het buitenland om hun kinderen Meertalig op te voeden. Leerkracht, advisor, trainer, hoe ‘noem’ ik mezelf? (Liesbeth)
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik met meer mensen uit mijn niche link? Ik bedoel dan mensen die ik (nog) niet ken. (Driek)

Facebook

 • Kun je iemand die een like heeft gegeven op je fanpage verwijderen? (Evelien)
 • Wanneer je een zakelijke paina in FB hebt aangemaakt, hoe kun je de categorie nog veranderen? Wil er educatie van maken ipv commerciele dienst…(Liesbeth)
 • Ik probeer mijn naam te wijzigen omdat ik een andere bedrijfspagina heb aangemaakt, maar heb teveel likes voor samenvoegen (Djoke)

LinkedIn

 • Als je blogt kun je daar een inbouw iets op je linkedin voor activeren zodat het automatisch naar je netwerk gaat? (Josette)
 • Ieder week word ik anoniem bekeken door een linkedin member dat is best vervelend het voelt als gluren (grapje) is dat te voorkomen? Of moet ik dan het profiel alleen toegankelijk maken voor alleen mijn netwerk? Kan iemand een knop instellen als je anoniem een profiel wilt bekijken? (Josette)
 • Heb je een concreet voorbeeld van het “Pingen” (Nicole)
 • Kun je nog een keer laten zien hoe je bij de *relationship komt? (Inge)
 • In hoeverre kun je wat nederlands in je profiel gebruiken, wanneer je engels als voertaal gebruikt op je profiel? Hoe storend is dat? (Liesbeth)
 • Ik wil graag vinkjes of bulletpoints gebruiken om competenties aan te geven in mn profile. Heb begrepen dat je dan door zoekmachines slecht te vinden bent, is dat zo? (Mariette)

Power Platform – Website en blog

 • ik heb nog een vraag over het bouwen van je eigen platform. Kan ik dit zelf bouwen met wordpress? Zoals ik ook mijn site heb gebouwd? (Karin)

Overig

 • Hoe belangrijk is google plus? Ik vind het ramp profiel aangemaakt maar weer verwijderd meeste mensen gebruiken hem niet. (Josette)
 • maar ik heb gehoord dat Google+ je foto’s ook mag verkopen aan commerciele diensten. Dat lijkt me weer niet zo prettig. (Karin)

Wil jij de volgende keer ook jouw vraag stellen? Of luisteren naar de andere vragen en antwoorden? Meld je dan aan voor het volgende Vraag & Antwoord webinar.

De volgende staat gepland voor maandag 6 januari 2014 11.00u.

>> Meld je hier aan voor het Vraag & Antwoord webinar<<

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Hoe helpen de nieuwste LinkedIn wijzigingen jou aan betere contacten #QandA Monday 6

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shutterstock neemt envato over
Algemeen
Shutterstock neemt Envato over: Wat betekent dit voor Creatieven?

Envato heeft een definitieve overeenkomst gesloten om te worden overgenomen door Shutterstock. Deze overeenkomst wordt verwacht in het derde kwartaal van dit jaar afgerond te zijn. Envato heeft het vertrouwen in deze sterke strategische combinatie met Shutterstock. De diensten en ondersteuning die klanten gewend zijn die zal blijven bestaan, zo …

gevel Beeld en Geluid
Algemeen
Beeld en Geluid sluit vestiging in Den Haag

Vandaag (Woensdag 31 januari 2024) ontving ik het nieuws van Beeld & Geluid dat zij de vestiging aan de Zeestraat in Den Haag gaan sluiten. In dit gebouw zit (zat) het museum voor nieuws en journalistiek en er zijn (waren) diverse zalen beschikbaar voor zaalverhuur. Voorheen zat hier het Museum …

AI tekst detectie tools
Algemeen
Tools voor detectie door AI geschreven teksten

Veel mensen zijn inmiddels op de hoogte van ChatGPT en wat daarmee mogelijk is. Zodoende is het bekend dat Artificial Intelligence onder ons is en ons daadwerkelijk kan helpen. Met ChatGPT gaat het om het eenvoudig laten genereren van teksten. Maar er zijn ook andere AI toepassingen zoals het genereren …

Shares