Hoe werk jij en wat is je aanbod? Zo werk ik

Weet jouw klant hoe jij werkt en wat je aanbod is? Heb jij een duidelijk overzicht van hoe jij je klanten het beste helpt?

De afgelopen maanden werd voor mij steeds duidelijker hoe ik mijn doelklanten het beste kan helpen. Maar nog steeds vind ik het een worsteling om de keuze helemaal door te voeren.

Vandaar dat ik het hier uitschrijf zodat ik jou heb om dit door te zetten. Jij bent mijn coach om dit helemaal door te voeren de komende weken. Deal?

Door het miniboek ‘Verdubbel je coachingbedrijf in één jaar’ te schrijven werd de structuur langzaam duidelijk. Deze kennis moet ik doorgeven aan jou. Want ik wil coaches helpen om te doen wat ze te doen hebben.

Twee kanten

1. Wat jij nodig hebt. De inhoud van het Verdubbelboek helpt coaches met 10 stappen om haar bedrijf te verdubbelen. Door online zichtbaar te worden, met een plan en focus wordt het eenvoudiger om te verdubbelen.

2. Wat ik het liefste doe. De mensen die het Verdubbelboek downloaden zijn geïnteresseerd in het verdubbelen van hun coachingsbedrijf. Dit zijn mensen die ik kan helpen met mijn tips, kennis en begeleiding.

Het verdubbelen van je bedrijf gaat over meer mensen helpen met jouw coaching. Wanneer je meer mensen helpt stijgt je omzet. Dus de omzet is een goede meetlat om te zien hoe je ontwikkelt richting je doel.

Hoe ik jou het beste kan helpen hangt af van waar je nu staat en hoe serieus je bent met je wens om meer mensen te helpen. De snelheid waarmee je vooruit wil en of je liever zelf leert, online leert, in een groep of juist persoonlijke hulp zoekt.

Om dit inzichtelijk te maken wordt de website de komende tijd aangepast met op de homepage een duidelijk overzicht. In de kern kan ik jou helpen met, meer mensen aantrekken voor jouw coaching.

Ik help jou graag met:

 1. Meer mensen helpen
 2. Online zichtbaar en vindbaar maken van je coachingsbedrijf
 3. Verdubbelen van de omzet van je bedrijf
 4. Een goed plan, ieder jaar weer
 5. Focus op het belangrijkste wat je te doen hebt

Coaches hebben iets te doen in deze wereld.
Ze willen mensen verder helpen met hun coaching.

Vaak kan het coachingsbedrijf maar met moeite overleven omdat er te weinig aandacht is voor ondernemerschap en vooral de marketing. Er is wel veel aandacht voor de inhoudelijke kennis. Meer en beter coachen, andere technieken en methodes.

Dit is het kernprobleem wanneer coaches moeten stoppen met de coaching omdat ze niet genoeg geld verdienen. Daar wil ik verandering in brengen.

Zo werk ik

Een overzicht van de verschillende stappen om jou te helpen met de ondernemerskant van je bedrijf. Met veel aandacht voor de online marketing waarmee je zichtbaar wordt voor jouw klant. Laat de klant naar jou komen.

1. Verdubbelboek

De start in het aanbod is het gratis te downloaden Verdubbelboek. Op dit moment als e-boek verkrijgbaar in pdf, epub en mobi formaat. In deze drie formaten is het te lezen op iedere computer, tablet, smartphone en de meeste e-readers.

Een ‘miniboek’ van ongeveer 100 pagina’s (als pdf). Waarin ik de 10 stappen uitleg die voor mij belangrijk waren om mijn bedrijf te verdubbelen.

 1. verdubbelboek-2015-cover-300x421Money Mindset
 2. Jaarplan
 3. Focus
 4. Doelklant
 5. Productizen
 6. Laat de klant Ja! zeggen
 7. Vindbaar in de zoekmachine
 8. Promotie
 9. Korte contactmomenten
 10. Vrijheid – assistentie

Hier kun je direct mee aan de slag.

http://verdubbelboek.nl

Wanneer je dit boek download vul je naam en e-mailadres in. Je krijgt dan de links naar de drie digitale formaten via een e-mail in je inbox. Daarnaast krijg je via e-mail wekelijks tips over online zichtbaar worden en hoe je daarmee gaat verdubbelen.

In stap 2. wordt het Werkboek 2015 genoemd en in stap 4. het Handboek Hyperspecialisatie.

2. Verdubbeldag

Met het Verdubbelboek bij de hand ga je nu samen met mij en de andere deelnemers aan de slag met de volgende belangrijke stappen:

 1. Opzetten van het jaarplan om te verdubbelen
 2. Kiezen van je doelklant en wat is haar grootste probleem
 3. Jouw diensten omzetten in producten
 4. Laat de klant Ja! zeggen tegen jouw aanbod

Tijdens de Verdubbeldag werk je online samen om deze stappen op te zetten voor jouw coachingsbedrijf.

Dit doen we gedurende een hele dag. Waarin we vier keer samenwerken in een blok van één uur. Daarna ga je telkens zelf één uur aan de slag met dat blok voor jouw coachingsbedrijf.

Dit is de dag waarin jij de eerste concrete stappen zet naar meer klanten en meer omzet.

Kijk wanneer de eerstvolgende Verdubbeldag plaatsvindt:

Verdubbeldag

http://verdubbeldag.nl

3. Masterclass verdubbelen

Heb je moeite met leren via een online omgeving? Wil je live met mij en de groep aan de slag dan is de masterclass verdubbelen voor jou.

De inhoud van deze masterclass is anders dan de Verdubbeldag. De focus ligt hier bij de online zichtbaarheid. Hoe wordt je beter gevonden in de zoekmachine door jouw doelklant. Hoe krijg je meer mensen naar je site. Hoe kun je de bezoeker van je site actief benaderen.

In een dagdeel gaan we samen aan de slag. Daar geef ik je de belangrijkste informatie zodat je online gevonden wordt. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag.

De informatie toepassen voor jouw coachingsbedrijf, daar gaat het om tijdens de masterclass. Veel inhoud, actie en interactie.

De drie stappen tijdens de masterclass zijn:

 1. Focus – wat is het belangrijkste dat je te doen hebt.
 2. Online gevonden worden door jouw doelklant
 3. Promotie van jouw publicaties

Kijk op Masterclass Verdubbelen voor de eerstvolgende masterclass.

masterclass verdubbelen

http://masterclassverdubbelen.nl

4. Online zichtbaar programma

Dit onderdeel is nog in ontwikkeling. Een programma van 6-8 weken met een combinatie van online en offline. In een groep samenwerken aan het online zichtbaar maken van jouw coachingsbedrijf.

Hier ben ik nog een beetje zoekende, vooral over de vorm. Ik denk aan een combinatie van webinars en life ontmoeten. Van de groep en individueel. Van Do It Yourself en Done For You.

Hier hoor je zomer 2015 meer over.

5. Verdubbel Academy

Ruim een jaar werk ik nu met de online besloten omgeving van The Vault. De plek waar je vragen stelt over online zichtbaarheid, bloggen, schrijven, email, webinars, podcast, verkooppagina’s en die ik beantwoord met artikelen. Geen vraag is te gek.

Ik heb veel geleerd het afgelopen jaar. Niet alles gaat zoals ik hoopte. De opzet ga ik vernieuwen en verbeteren.

The Vault veranderd in de Verdubbel Academy.  De basis ligt bij de online Vraag & Antwoord omgeving van The Vault, maar er komt meer bij. Interviews met experts over verkoop, geld, inrichting, community en meer. Interviews die alleen in de Verdubbel Academy komen.

De maandelijkse virtuele ontmoeting blijft. Kennis maken met andere deelnemers, vragen stellen en een korte introductie. De gratis Vraag & Antwoord webinars die ik voor mijn e-mail lijst organiseer verdwijnt.

Daarnaast schrijf ik artikelen en publiceer korte e-boeken die je tijdelijk kunt downloaden.

De inhoud van de Academy is een mix van kennis, informatie en contact.

Een belangrijke aanvulling is dat alle thuisstudies die ik heb gemaakt hierin komen. De thuisstudies worden niet meer los aangeboden. Je kunt ze volgen door lid te worden van de Verdubbel Academy.

De focus van de Verdubbel Academy is online zichtbaar worden voor coaches en daarmee de klant naar jou laten komen.

Begin juli ga ik dit lanceren.

Verdubbel Intensive

In een korte intensieve periode samen werken aan jouw bedrijf. De basis is een dagdeel waarin we samen aan de slag gaan met het onderwerp waar jouw coachingsbedrijf nu de meeste vooruitgang nodig heeft.

Er is ruimte voor twee intensives per maand.

Op dit moment doe ik dit al met klanten maar er is nog geen pagina op mijn site over. Wil je hier meer over weten? Stuur mij een e-mail.

Verdubbel in één jaar Mentoring

Een jaartraject waarin we samen aan de slag gaan om jouw coachingsbedrijf online zichtbaar maken.

Het traject bestaat uit vier kwartalen. Ieder kwartaal begint met een mentorontmoeting. Hierin wordt het focus onderwerp van dat kwartaal opgestart. In de andere twee maanden is er een mentorgesprek via Skype. Tussendoor is er contact via e-mail.

Er is ruimte voor zes van dit soort 1-op-1 mentortrajecten per jaar.

 

Waarom anderen met mij werken

Mijn manier van werken is concreet, praktisch en pragmatisch. Ik kijk waar jij nu staat en wat de logische stappen zijn op weg naar meer en betere klanten. Ik houd van beide voeten op de grond en genieten in het nu.

Gisteren is voorbij, morgen is er nog niet. Alleen vandaag telt op dit moment. Geen zweverige en onduidelijke dingen. Duidelijke stappen en acties.

De online zichtbaarheid van jouw coachingsbedrijf speelt een belangrijke rol in het verdubbelen van jouw coachingsbedrijf. Naast een plan en focus.

Heb je vragen hierover? Neem dan contact met mij op

Hoe werk jij

Weet jouw klant hoe jij werkt? Heb jij een duidelijk overzicht wat je aanbiedt voor jouw doelklant?

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Hoe werk jij en wat is je aanbod? Zo werk ik

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shutterstock neemt envato over
Algemeen
Shutterstock neemt Envato over: Wat betekent dit voor Creatieven?

Envato heeft een definitieve overeenkomst gesloten om te worden overgenomen door Shutterstock. Deze overeenkomst wordt verwacht in het derde kwartaal van dit jaar afgerond te zijn. Envato heeft het vertrouwen in deze sterke strategische combinatie met Shutterstock. De diensten en ondersteuning die klanten gewend zijn die zal blijven bestaan, zo …

gevel Beeld en Geluid
Algemeen
Beeld en Geluid sluit vestiging in Den Haag

Vandaag (Woensdag 31 januari 2024) ontving ik het nieuws van Beeld & Geluid dat zij de vestiging aan de Zeestraat in Den Haag gaan sluiten. In dit gebouw zit (zat) het museum voor nieuws en journalistiek en er zijn (waren) diverse zalen beschikbaar voor zaalverhuur. Voorheen zat hier het Museum …

AI tekst detectie tools
Algemeen
Tools voor detectie door AI geschreven teksten

Veel mensen zijn inmiddels op de hoogte van ChatGPT en wat daarmee mogelijk is. Zodoende is het bekend dat Artificial Intelligence onder ons is en ons daadwerkelijk kan helpen. Met ChatGPT gaat het om het eenvoudig laten genereren van teksten. Maar er zijn ook andere AI toepassingen zoals het genereren …

Shares