Val op en trek zo klanten aan – Maarten Reijgersberg

In deze aflevering het interview met  Maarten Reijgersberg oprichter van het Rotterdamste socialmediabureau, RauwCC.
Maarten is opgeleid tot autonoom beeldend kunstenaar en met een schat aan ervaring als artdirector, startte hij zes jaar geleden een eenmansbedrijf met een focus op social media voor bedrijven en organisaties. Een nieuw fenomeen in die tijd. Inmiddels behoort RauwCC al twee jaar tot de top van Nederlandse social agencies.

Episode 43

Veel plezier met deze aflevering

Show notes

Website : www.rauwcc.nl

 

 

Opvallende uitspraken die ik mooi vind in het interview:

 • Wij bij Rauw hebben u 8 personen in dienst en ik heb voor rauw een duidelijk beeld over groei, over de toekomst. Ik heb een foto van de toekomst gemaakt, 2019, met hieraan gekoppelt de vragen: Waar staan we? Waar willen we staan?. Het doel is om naar 20 man personeel te groeien.

   

 • Rauw draait nog grootendeels om mij. Ik wil dat in de toekomst Rauw veel meer door het team gedragen wordt.

   

 • Ik doe nu zelf alle sales en daarbij ook nog een stukje concept en strategie. De eerstvolgende logische stap zal dan ook iemand extra voor de sales zijn.

   

 • Wij zijn een full-service communicatie bureau met een focus op social. Alles wat we doen raakt wel social.

   

 • Als je wilt groeien met je bedrijf moet je ervoor zorgen dat dat bedrijf ook zonder jou kan bestaan, anders zul je het ook nooit kunnen verkopen

   

 • Zorg ervoor dat mensen je leren kennen, val op. Creëer je eigen stijl.

   

 • Je hoeft niet alle artikelen zelf te schrijven, delen mag ook.

 

Namen die genoemd worden in het interview:

Abonneren

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer ondernemers deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@ernohannink.nl Ik hoor graag van jou.

Online jouw expertise delen en daarmee nieuwe leads aantrekken? In contact komen met klanten die jou nu nog niet kennen?

Online verspreiden van jouw expertise op een manier zodat het je zo min mogelijk tijd kost.

Dan is Online Visibility Done4You voor jou.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw expertise uit je hoofd te halen. Wij zorgen er voor dat deze expertise online wordt gepubliceerd en wordt verspreid.

Online Visibility Done4You vind je op ErnoHannink.nl

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Val op en trek zo klanten aan – Maarten Reijgersberg

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

office centre failliet
Algemeen
Doorstart Office Centre na faillissement mislukt

De vestigingen van Office Centre sluiten helaas hun deuren. De poging om het bedrijf een doorstart te geven na het faillissement (in maart 2022) is mislukt. In maart 2022 werd nog gemeld dat verschillende partijen zich bij de curator hadden gemeld vanwege interesse in een overname. Diverse vestigingen van de …

Allekabels gehackt
Algemeen
Webwinkel Allekabels had de wachtwoorden van oude klanten niet versleuteld?

Het bedrijf Allekabels is op 23 augustus 2020 slachtoffer geworden van een hack door cybercriminelen (vermoedelijk door Chippy1337). Allekabels heeft privé- / zakelijke gegevens en wachtwoorden gelekt / laten hacken van 2,6 miljoen klanten / Nederlanders. Deze database met gestolen klantdetails werd al eind januari 2021 te koop aangeboden op …

Algemeen
Review NIMA Marketing Day 2019

Via een prijsvraag op Linkedin (gerelateerd aan de presentatie van Ronald van Zetten, Vroom & Dreesman) werd een gratis toegangskaart (t.w.v. ongeveer 350 euro) voor NIMA Marketing Day 2019 aangeboden. Ik had het juiste antwoord op deze prijsvraag en mocht dus gratis naar dit bekende marketing evenement. Ik win zelden …

Shares