Vragen die leven over The Vault

De afgelopen dagen kreeg ik verschillende vragen over het platform voor coaches die het dit jaar anders willen doen. Een paar behandel ik er hier.

Heb jij nu ook nog vragen? Dan heb ik vanmiddag een speciaal webinar om jouw vragen te beantwoorden over The Vault. Zie hieronder voor meer informatie.

Krijg ik de juiste informatie?

Er staat op dit moment al veel informatie in The Vault. Ik blijf daar continue nieuwe informatie en handleidingen aan toevoegen.


Een deel van de informatie voeg ik op eigen initiatief toe, zoals artikelen en podcasts voor inspiratie en ideeën voor jouw bedrijf.

In andere artikelen beantwoord ik vragen van jou en andere deelnemers in The Vault.

Er worden ook telkens rapporten (pdf) toegevoegd; handleidingen en uitleg over een bepaald onderwerp.

Stel jouw vraag en je krijgt altijd de informatie die je zoekt. Beter dan Google, want je krijgt een antwoord en uitleg waarmee jij aan de slag kunt, op maat.

Is het allemaal online?

Het is een online forum. Je typt jouw vraag in het forum en je krijgt een uitgewerkte reactie van mij in het forum. Wanneer nodig met afbeeldingen zodat je precies kunt zien waar je moet klikken of wat moet schrijven in de schermen.

Er zijn ook interviews met succesvolle coaches (Nederlands en Engels). Deze zijn in mp3 (audio) formaat waar je naar kunt luisteren.

Daarnaast zijn er iedere maand bijeenkomsten. Ook deze bijeenkomsten zijn online, virtueel. Via Gotomeeting of gotowebinar kun je de bijeenkomst bijwonen.

We gebruiken hier onze webcamera’s en de microfoon.
Hier kun je de vraag dus direct stellen en hoef je niet te typen. Dit mag overigens wel.

Er is ook een groep die hebben een offline ontmoet georganiseerd met hun onderlinge mastermind. Daar ben ik verder niet bij betrokken.

Werkt The Vault ook als je geen coach bent?

Je hebt waarschijnlijk gezien dat ik mij concentreer op coaches. Ik praat veel over coaches en het coachingsbedrijf. Je ziet het ook in de boeken, Facebook voor Coaches bijvoorbeeld.

Maarrrr, dat wil niet zeggen dat andere klanten niet welkom zijn. Voel jij je aangesproken door de uitleg die ik gebruik. Herken je de frustraties en problemen die ik noem?

De huidige deelnemers zijn ook niet alleen maar coaches, er is ook een VA, therapeuten, masseur, financieel specialist, marketeer voor de retail en nog meer specialisten.

Verder zijn er vooral coaches. Dus je ziet veel tekst en informatie over/voor coaches. Als je daar een beetje doorheen kunt kijken dan is The Vault geschikt voor jou.

De omzet loopt steeds verder terug, kun jij me helpen?

Als jij serieus bent met je bedrijf en je wilt terug naar je oude niveau dan zie ik kansen.

Dit ligt wel op het online vlak en het schrijven van artikelen en publiceren is hier een vast onderdeel van.

Voel jij je al thuis in de sociale netwerken en zie je daar kansen maar je weet nog niet hoe? Ben je bereid om te schrijven, foto’s en/of video’s te delen? Dan kan ik je helpen.

Sta je hier niet open voor…. dan kun je beter ergens anders hulp inschakelen. Want je hebt wel hulp nodig.

Je weet, verwacht geen andere resultaten als je blijft doen wat je altijd deed.

Jaarabonnement?

Je wordt voor een jaar lid van de The Vault voor nog geen € 0,70 per dag kun je iedere vraag stellen die je hebt. Iedere ochtend vroeg ben ik op werkdagen aanwezig in The Vault en schrijf artikelen en beantwoord vragen.

Je betaald het abonnement bij je aanmelding en hebt er een jaar geen omkijken meer naar.

Je hebt wel 30 dagen garantie. Is dit helemaal niet wat je zoekt dan stuur je mij een e-mail of bel je me en ik geef je de Erno-garantie. Zonder vragen jouw geld terug.

Wordt het automatisch verlengd?

Nadat het jaar om is wordt je abonnement ‘automatisch’ verlengd.
Nou ja, automatisch…

Aan de achterkant gaat het voor mij automatisch. Jij krijgt een e-mail twee weken voor de verlenging met een melding voor het nieuwe jaar.

Ben je er na dat jaar klaar mee dan heb je ruim de tijd om je af te melden. Geen probleem.

Ga je door dan wordt het bedrag niet automatisch afgeschreven van je rekening. Je krijgt een factuur die je dan voldoet.

Waarom zie ik een andere prijs tijdens de bestelling?

Wanneer je The Vault besteld dan ga je naar mijn besteloplossing in de veilige omgeving. Je krijgt daar een ander bedrag te zien dan je in eerste instantie verwacht.

Ik ben het er helemaal mee eens dat dit er wat vreemd uit ziet (zie de afbeelding). Dit heeft alles te maken met de besteloplossing die ik gebruik. Er wordt gewerkt aan een verbetering waarin dit goed wordt weergegeven.

Wat zie je?
Onderaan zie je het jaarbedrag staan. Dit is het bedrag dat je in één keer betaald.
Bij het artikel zie je het maandbedrag incl. BTW. Aan deze informatie heb je niets maar ik kan dat niet veranderen op dit moment.

Ruimte voor al jouw vragen over The Vault

Vrijdag 27 februari 2015 om 14.00u tijd voor jouw vragen over The Vault.

Meld je hier aan:

https://attendee.gotowebinar.com/register/3436553644231890690

Stel jouw vragen en krijg antwoord zodat je precies weet of The Vault als hulp geschikt is voor jou of niet.

Na jouw registratie krijg je een email met de bevestiging en een link die je gebruikt om je vanmiddag aan te melden in het webinar.

Zie waar het allemaal over gaat, klik hier.

Let op, morgen (zaterdag 28 feb) sluit The Vault weer voor nieuwe deelnemers…

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Vragen die leven over The Vault

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shutterstock neemt envato over
Algemeen
Shutterstock neemt Envato over: Wat betekent dit voor Creatieven?

Envato heeft een definitieve overeenkomst gesloten om te worden overgenomen door Shutterstock. Deze overeenkomst wordt verwacht in het derde kwartaal van dit jaar afgerond te zijn. Envato heeft het vertrouwen in deze sterke strategische combinatie met Shutterstock. De diensten en ondersteuning die klanten gewend zijn die zal blijven bestaan, zo …

gevel Beeld en Geluid
Algemeen
Beeld en Geluid sluit vestiging in Den Haag

Vandaag (Woensdag 31 januari 2024) ontving ik het nieuws van Beeld & Geluid dat zij de vestiging aan de Zeestraat in Den Haag gaan sluiten. In dit gebouw zit (zat) het museum voor nieuws en journalistiek en er zijn (waren) diverse zalen beschikbaar voor zaalverhuur. Voorheen zat hier het Museum …

AI tekst detectie tools
Algemeen
Tools voor detectie door AI geschreven teksten

Veel mensen zijn inmiddels op de hoogte van ChatGPT en wat daarmee mogelijk is. Zodoende is het bekend dat Artificial Intelligence onder ons is en ons daadwerkelijk kan helpen. Met ChatGPT gaat het om het eenvoudig laten genereren van teksten. Maar er zijn ook andere AI toepassingen zoals het genereren …

Shares