60 prachtige foto’s van Griekenland

Griekenland is één van de mooiste landen in Europa. Griekeland was ook één van de eerste landen waar een beschaving ontstond en zijn invloed uitoefende op omliggende Europese landen. Het is ook waar de Olympische spelen zijn ontstaan, westerse fylosofie, democratie, politieke wetenschappen, westerse literatuur, toneel, etc. Griekenland bestaat uit een gedeelte vasteland en meer dan 1000 eilanden waarvan 227 bewoond zijn.

Athene in de middag

Overduidelijk heeft de zee een grote invloed op de Grieken, hun levenswijze en hun cultuur. Maar Griekenland is ook een land dat vele bergen heeft, zelfs 80% van het land bevat gebergte. Kortom dit land biedt veel variatie en is dus zeer geschikt voor het maken van prachtige foto’s. Hieronder zie je meer dan 90 foto’s van Griekenland met onderwerpen zoals architectuur, bergen, natuur, steden, ruines, zee, etc. Deze foto’s zijn niet alleen mooi om te zien maar kunnen jou ook inspireren bij het maken van nieuwe grafische ontwerpen. Kijk bijvoorbeeld naar de prachtige kleuren of de mooie vormen.

Meteora

Athens

Athene is de hoofdstad van Griekenland en is ook de grootste stad van dit land. Ook is het één van de oudste steden van de wereld.

acropolis museum

tempel van phaistos

Athene

hephaestus tempel

academie van Athene

St. Georges kerk

Acropolis bij zonsopgang

Zeus

Athene middag

Santorini

Santorini is een populaire vakantiebestemming, je bent er zelf misschien ook geweest of je gaat er nog naartoe!?

santorini zonsopgang

santorini

Kefalonia

Kefalonia is het grootste eiland in het westen van Griekenland.

Delphi

In de Griekse mythologie was Delphi de bron van het Orakel van Delfi. De Tempel van Apollo is één van de herkenbaarste ruines van Delphi en waarschijnlijk ook het meest gefotografeerd.

Kreta

Kreta (Crete) is het grootste eiland van alle Griekse eilanden en een zeer bekende bestemming voor nederlandse vakantiegangers.

venician fort

Acropolis

De Acropolis van Athene is de meest bekende acropolis in de wereld. In de buurt is ook de Parthenon, de Tempel van Athena en de Odeon van Herodes Atticus te vinden. Vanaf deze plek zijn prachtige foto’s te maken.

parthenon acropolis

Overige plaatsen in Griekenland

olympia griekenland

knossos

mykonos

atos griekenland

miniatuur tempel van hephaistos

Gerelateerde Posts:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fotografie
De kansen van video op internet

Het is de laatste tijd lekker druk in ‘videoland’. Veel ondernemers durven video’s te maken van zichzelf en plaatsen deze online. Gevonden worden dankzij (oude) YouTube video’s werkt nog steeds en je kunt ook live streamen vanaf je mobiel! Daarnaast kun je jouw video plaatsen op Facebook, instagram en ook …

Fotografie
Heb jij een factuur ontvangen voor inbreuk op auteursrechten?

Je hoort het wel vaker, een eigenaar van een website ontvangt op een dag een factuur van duizenden euro’s vanwege het gebruik van één of meerdere foto’s op de website waarvoor niet is betaald. De fotograaf of een vertegenwoordiger van de fotograaf (zoals een advocaat of een incasso bureau) stuurt …

Fotografie
Youtube voor bedrijven – Pelpina Trip 2/3

Vandaag het gesprek met Pelpina Trip over Vloggen voor je bedrijf.     Pelpina is gespecialiseerd in videomarketing voor bedrijven en helpt met het inzetten van video voor je bedrijf. Ze is zelfstandig video adviseur & producer, spreker, en auteur gespecialiseerd in korte online video producties en (social) videomarketing. Pelpina staat …