60 prachtige foto’s van Griekenland

Griekenland is één van de mooiste landen in Europa. Griekeland was ook één van de eerste landen waar een beschaving ontstond en zijn invloed uitoefende op omliggende Europese landen. Het is ook waar de Olympische spelen zijn ontstaan, westerse fylosofie, democratie, politieke wetenschappen, westerse literatuur, toneel, etc. Griekenland bestaat uit een gedeelte vasteland en meer dan 1000 eilanden waarvan 227 bewoond zijn.

Athene in de middag

Overduidelijk heeft de zee een grote invloed op de Grieken, hun levenswijze en hun cultuur. Maar Griekenland is ook een land dat vele bergen heeft, zelfs 80% van het land bevat gebergte. Kortom dit land biedt veel variatie en is dus zeer geschikt voor het maken van prachtige foto’s. Hieronder zie je meer dan 90 foto’s van Griekenland met onderwerpen zoals architectuur, bergen, natuur, steden, ruines, zee, etc. Deze foto’s zijn niet alleen mooi om te zien maar kunnen jou ook inspireren bij het maken van nieuwe grafische ontwerpen. Kijk bijvoorbeeld naar de prachtige kleuren of de mooie vormen.

Meteora

Athens

Athene is de hoofdstad van Griekenland en is ook de grootste stad van dit land. Ook is het één van de oudste steden van de wereld.

acropolis museum

tempel van phaistos

Athene

hephaestus tempel

academie van Athene

St. Georges kerk

Acropolis bij zonsopgang

Zeus

Athene middag

Santorini

Santorini is een populaire vakantiebestemming, je bent er zelf misschien ook geweest of je gaat er nog naartoe!?

santorini zonsopgang

santorini

Kefalonia

Kefalonia is het grootste eiland in het westen van Griekenland.

Delphi

In de Griekse mythologie was Delphi de bron van het Orakel van Delfi. De Tempel van Apollo is één van de herkenbaarste ruines van Delphi en waarschijnlijk ook het meest gefotografeerd.

Kreta

Kreta (Crete) is het grootste eiland van alle Griekse eilanden en een zeer bekende bestemming voor nederlandse vakantiegangers.

venician fort

Acropolis

De Acropolis van Athene is de meest bekende acropolis in de wereld. In de buurt is ook de Parthenon, de Tempel van Athena en de Odeon van Herodes Atticus te vinden. Vanaf deze plek zijn prachtige foto’s te maken.

parthenon acropolis

Overige plaatsen in Griekenland

olympia griekenland

knossos

mykonos

atos griekenland

miniatuur tempel van hephaistos

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ANP als monster claimt geld
Fotografie en video
1
1287 euro boete afzender ANP

Op 3 september ontving mijn bedrijf een schikkingsvoorstel van het ANP vanwege het onrechtmatig gebruik foto(’s) ANP. Het ging volgens ANP om een schadevergoeding vanwege het meerdere jaren zonder toestemming gebruiken van twee foto’s op een website waarvan de domeinnaam staat op naam van mijn bedrijf (tevens verzorgt mijn bedrijf …

draadloze microfoon kiezen
Fotografie en video
Draadloze microfoon voor online les

Vanwege de Corona crisis zijn wij allemaal gedwongen om alles online te doen. De populariteit van bijvoorbeeld Zoom en Microsoft Teams is enorm gestegen hierdoor. Daarnaast zitten zowel medewerkers als ondernemers nu bijna dagelijks online te vergaderen. Om deze reden zijn overal de webcams uitverkocht en is op sommige momenten …

Fotografie en video
Kosten van een stockvideo op diverse sites

Voor een klant moest ik een video advertentie maken en hiervoor wilde ik gebruik maken van een stockvideo. In dit geval ging het om een eenvoudige 3D rendered video die op meerdere stockphoto / stockvideo sites te vinden is. Dit was een mooie gelegenheid om de prijzen van deze stock …

Shares