RendrFX

Webtools

RendrFX
RendrFX werd in 2016 gelanceerd als het nieuwe online platform voor het maken van video’s via internet. Met deze online video tool konden bedrijven en zelfstandigen een professionele HD video maken met diverse grafische elementen. Klanten van RendrFX konden met de videotool hun eigen logo gebruiken, foto’s en video’s uploaden en audio toevoegen in eenvoudige video templates. Binnen een paar minuten hadden de gebruikers zeer indrukwekkende video’s die ze voor eigen gebruik konden downloaden.

Echter vandaag ontvingen gebruikers van RendrFX een e-mail met daarin het verzoek hun video’s te downloaden omdat dit vanaf maandag 30 april niet meer mogelijk zou zijn. RendrFX zal de publieke website eind april gaan sluiten. Ze schrijven verder dat ze de klandizie waarderen en wensen de klanten het beste bij alle toekomstige video avonturen. Een reden voor het beëindigen van de online website / online video tool wordt niet gegeven.

Mat Silvais de oprichter en de ziel achter RendrFX. Mat heeft het RendrFX platform gemaakt en vulde daarmee een gat in de markt om mooie video’s te maken voor een klein budget. Kleine ondernemingen konden met RenderFX tegen lage kosten zelf diverse video’s monteren. Gene Connell is de CEO van RendrFX en hij kwam bij dit bedrijf om te helpen met het opbouwen van productieve teams. Ook was hij de aangewezen persoon om de klanten service tot een zo hoog mogelijk niveau te tillen. Ook deze twee personen geven verder nergens commentaar over de toekomst van het video platform (twitter, linkedin, facebook). Een reden kan zijn dat er inmiddels heel veel concurrenten een soortgelijke oplossing bieden.

rendrfx screen

Heeft iemand suggesties voor een andere online video tool waarmee je intro’s / outro’s / bumbers / video advertenties / etc. kunt maken?

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Webtools
Chrome melding wachtwoord gelekt

Al sinds begin 2020 waarschuwt de nieuwste versie van Google Chrome voor het gebruik van onveilige wachtwoorden. Wanneer je jezelf aanmeldt op een website met loginnaam en wachtwoord dan kan Chrome zien of je een openbaar gemaakt wachtwoord gebruikt. Jouw browser Chrome geeft dan melding dat het wachtwoord is gelekt. …

google calender plaatjes
Webtools
48
Sleutelwoorden voor afbeelding in Google agenda

Google Agenda toont illustraties bij de gebeurtenissen en afspraken. Bij welke woorden krijg je een afbeelding in Google agenda? Zie lijst met sleutelwoorden.

Webtools
Dropbox downloaden mislukt netwerkfout

Je gebruikt Dropbox (.com) en je wilt enkele bestanden downloaden met de browser. Je selecteert de gewenste bestanden en klikt op de blauwe knop “downloaden” en in de status balk zie je dat een ZIP bestand gedownload wordt. Maar na een tijdje stopt de downloadteller en krijg je een melding …

Shares