Doorstart Office Centre na faillissement mislukt

office centre failliet
Algemeen

De vestigingen van Office Centre sluiten helaas hun deuren. De poging om het bedrijf een doorstart te geven na het faillissement (in maart 2022) is mislukt. In maart 2022 werd nog gemeld dat verschillende partijen zich bij de curator hadden gemeld vanwege interesse in een overname. Diverse vestigingen van de Office Centre waren sindsdien nog geopend. Maar vandaag hebben klanten een e-mail gekregen van deze kantoorspullenwinkel met het volgende bericht:

Beste Office Centre klant,

Als gevolg van het faillissement van Office Centre zijn alle vestigingen vanaf nu gesloten. Ook is de klantenservice niet meer bereikbaar.

De website officecentre.nl zal wel in de lucht blijven, onder een nieuwe eigenaar, en zal de plek blijven waar je online al je aankopen kan blijven doen.
Wij hopen op begrip voor deze situatie en willen je van harte bedanken voor je vertrouwen in Office Centre de afgelopen jaren.

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers van Office Centre

Dat is treurig nieuws voor personeel van dit bedrijf, voor klanten van dit bedrijf en zeker ook voor leveranciers van dit bedrijf. Want uit het eerste faillissementsverslag van de curator blijkt dat het kantoorartikelenbedrijf een schuld van zeker zeventig miljoen euro achter laat. Dit is de totale schuld na twee jaar forse verliezen lijden. In het verslag van de curator geen duidelijke beschrijving van de oorzaak van het faillissement. Maar het is bekend dat het bedrijf veel last had van de Corona crisis.

Webshop blijft online

De website officecentre.nl blijft wel online staan en bedrijven kunnen hier nog steeds spullen bestellen. Ik kan niet achterhalen wie deze webshop beheert. De domeinnaam staat nog steeds op naam van New Office Centre BV en met als contactpersoon Frans Davelaar. Dit is geen actuele informatie. Wie levert de orders uit van deze webshop? Als jij het weet dan graag een reactie hieronder achterlaten. Vermoedelijk zijn er nog een paar medewerkers van Office Center in dienst gehouden bij een centraal gelegen distributiecentrum. Op de website staat bij de retourneren je terecht kunt bij één van de vestigingen. Deze informatie is natuurlijk niet juist. Ook is de vraag natuurlijk of deze webshop nog bestaat wanneer je bijvoorbeeld over 3 maanden aanspraak wilt maken op jouw garantie!?

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Allekabels gehackt
Algemeen
Webwinkel Allekabels had de wachtwoorden van oude klanten niet versleuteld?

Het bedrijf Allekabels is op 23 augustus 2020 slachtoffer geworden van een hack door cybercriminelen (vermoedelijk door Chippy1337). Allekabels heeft privé- / zakelijke gegevens en wachtwoorden gelekt / laten hacken van 2,6 miljoen klanten / Nederlanders. Deze database met gestolen klantdetails werd al eind januari 2021 te koop aangeboden op …

Algemeen
Review NIMA Marketing Day 2019

Via een prijsvraag op Linkedin (gerelateerd aan de presentatie van Ronald van Zetten, Vroom & Dreesman) werd een gratis toegangskaart (t.w.v. ongeveer 350 euro) voor NIMA Marketing Day 2019 aangeboden. Ik had het juiste antwoord op deze prijsvraag en mocht dus gratis naar dit bekende marketing evenement. Ik win zelden …

avg nieuwsbrief
Algemeen
1
Voorbeeld teksten AVG en GDPR nieuwe toestemming nieuwsbrief

Op 25 mei zal de nieuwe AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) / GDPR (General Data Protection Regulation) van toepassing zijn. Een belangrijke aanpassing is de wijze van vastleggen van de toestemming voor het sturen van nieuwsbrieven / bijhouden van mailinglijsten: toestemming mag niet standaard aangevinkt staan, actieve handeling is nodig, alleen …

Shares