Doorstart Office Centre na faillissement mislukt

office centre failliet
Algemeen

De vestigingen van Office Centre sluiten helaas hun deuren. De poging om het bedrijf een doorstart te geven na het faillissement (in maart 2022) is mislukt. In maart 2022 werd nog gemeld dat verschillende partijen zich bij de curator hadden gemeld vanwege interesse in een overname. Diverse vestigingen van de Office Centre waren sindsdien nog geopend. Maar vandaag hebben klanten een e-mail gekregen van deze kantoorspullenwinkel met het volgende bericht:

Beste Office Centre klant,

Als gevolg van het faillissement van Office Centre zijn alle vestigingen vanaf nu gesloten. Ook is de klantenservice niet meer bereikbaar.

De website officecentre.nl zal wel in de lucht blijven, onder een nieuwe eigenaar, en zal de plek blijven waar je online al je aankopen kan blijven doen.
Wij hopen op begrip voor deze situatie en willen je van harte bedanken voor je vertrouwen in Office Centre de afgelopen jaren.

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers van Office Centre

Dat is treurig nieuws voor personeel van dit bedrijf, voor klanten van dit bedrijf en zeker ook voor leveranciers van dit bedrijf. Want uit het eerste faillissementsverslag van de curator blijkt dat het kantoorartikelenbedrijf een schuld van zeker zeventig miljoen euro achter laat. Dit is de totale schuld na twee jaar forse verliezen lijden. In het verslag van de curator geen duidelijke beschrijving van de oorzaak van het faillissement. Maar het is bekend dat het bedrijf veel last had van de Corona crisis.

Webshop blijft online

De website officecentre.nl blijft wel online staan en bedrijven kunnen hier nog steeds spullen bestellen. Ik kan niet achterhalen wie deze webshop beheert. De domeinnaam staat nog steeds op naam van New Office Centre BV en met als contactpersoon Frans Davelaar. Dit is geen actuele informatie. Wie levert de orders uit van deze webshop? Als jij het weet dan graag een reactie hieronder achterlaten. Vermoedelijk zijn er nog een paar medewerkers van Office Center in dienst gehouden bij een centraal gelegen distributiecentrum. Op de website staat bij de retourneren je terecht kunt bij één van de vestigingen. Deze informatie is natuurlijk niet juist. Ook is de vraag natuurlijk of deze webshop nog bestaat wanneer je bijvoorbeeld over 3 maanden aanspraak wilt maken op jouw garantie!?

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gevel Beeld en Geluid
Algemeen
Beeld en Geluid sluit vestiging in Den Haag

Vandaag (Woensdag 31 januari 2024) ontving ik het nieuws van Beeld & Geluid dat zij de vestiging aan de Zeestraat in Den Haag gaan sluiten. In dit gebouw zit (zat) het museum voor nieuws en journalistiek en er zijn (waren) diverse zalen beschikbaar voor zaalverhuur. Voorheen zat hier het Museum …

AI tekst detectie tools
Algemeen
Tools voor detectie door AI geschreven teksten

Veel mensen zijn inmiddels op de hoogte van ChatGPT en wat daarmee mogelijk is. Zodoende is het bekend dat Artificial Intelligence onder ons is en ons daadwerkelijk kan helpen. Met ChatGPT gaat het om het eenvoudig laten genereren van teksten. Maar er zijn ook andere AI toepassingen zoals het genereren …

emerce mailing loading probleem
Algemeen
Emerce mailing heeft een vreemd loading probleem

Ik ontvang al een tijdje de mailings van Emerce. Een mooie organisatie en vaak staan er interessante onderwerpen in de mailing die ze versturen. Maar nu gaat het al meer dan een week goed mis. De Emerce mailing laat Loading zien binnen de e-mail in plaats van de leesbare tekst …

Shares