Geen #MijnMoment 2013 voor mij

Er is een geweldig initiatief waarbij allerlei mensen hun mooiste, meest bizarre, meest verdrietige moment van het jaar delen. Met iedereen.

#mijnmoment is een initiatief van Henk-Jan Winkeldermaat (@punkmedia). Ieder jaar weer de mooiste en meest ontroerende verhalen.

Zijn bedrijfsnaam zegt het al, hij is een rebel. Alles net even anders. Dit jaar is het de 10e editie van #mijnmoment. “Tijd om te stoppen”, zegt Henk-Jan.

Met dochterlief in de kano naar de sluis bij Gaanderen

Net nu er meer aandacht uit de media komt en er steeds grotere namen meedoen.

Een beetje heb ik ook het gevoel dat het een mooie momenten gevecht is. Wie kan het mooiste “mijn moment” delen. Dan lees je weer zo’n persoonlijk verhaal waarin iemand zich helemaal bloot geeft.

Neem bijvoorbeeld het moment van Jojanneke van den Bosch waarin ze voor het eerst weer de stem van haar vader hoort.

Of die van boerin ;) en strateeg Marianne Zwagerman. De Doetinchemer en Graafschap fan Sjoerd Weikamp die ziet dat het helemaal goed komt met Nederland.

De vreemde opmerkingen die je krijgt als je kiest voor een andere balans in werk en gezin van Roos van Vugt. Het genieten van je gezin na een inbraak in je auto door Anna-Maria Giannattasio.

Het overlijden van je levenspartner, je maatje na een moeilijke strijd door Huub Koch. Het lastige ondernemers moment van Laura Babeliowsky. De geluk bij een ongeluk van Dimitri Vleugel.

Twee weken geleden ontving ik weer de zeer “persoonlijk” uitnodiging van Henk-Jan. Op dat moment wist ik het nog niet. Maar in de afgelopen dagen werd het me duidelijk.

Ik heb geen bijzonder moment gehad in 2013. Niet heel positief, of heel negatief. Geen pieken, en geen dalen. 2013 was een jaar van dertien in een dozijn. Vlak.

Natuurlijk zijn er bijzondere momenten geweest het afgelopen jaar, persoonlijk en zakelijk:

  • Boek 2 “Kies je doelgroep” in de winkel (jan)
  • Boek 3 zelf uitgegeven (mrt)
  • Voor het eerst op vakantie met 3 kinderen (dochter, zoon en vriendin) (aug)
  • Kanoen met dochterlief (aug)
  • Workshop “Rockefeller Habits” van Verne Harnish (sep)
  • Opnieuw een keuze voor mijn bedrijf – gaan voor No.1 Coaching Business (eind sep)
  • Realisatie dat geld een andere rol gaat spelen in ons leven (nov)
  • Als blogger weer naar Le Web in Parijs (dec)
  • Een vriend die te horen kreeg dat hij kanker heeft (dec)
  • Geweldige concerten van Peter Gabriel (okt), Fleetwood Mac

Opnieuw kiezen

Het moment dat ik in de workshop van Vern Harnish tot de conclusie kom dat ik nog veel meer wil aanscherpen. Een klant, een probleem en de oplossing wereldwijd.

Het moment dat ik bij Peter Gabriel tijdens Big Time mijzelf realiseer dat het tijd wordt om Big te gaan.

De conclusie die we in de mastermind trekken dat het voor ons alle drie tijd wordt dat we zichtbaar worden. Veel meer zichtbaar dan nu.

De bevestiging die ik krijg als ik met mensen over de nieuwe richting praat. En tegelijkertijd dat andere mensen zich er helemaal niet in herkennen.

Dat is ook een niche. Er niet voor iedereen zijn.

De richting doorzetten met de nieuwe site no1coachingbusiness.com.

De start van deze reis die doorgaat met een nieuwe basis in 2014. Het nieuwe boek vormt de basis. Meer hierover in januari 2014.

De bijna dagelijkse wandelingen #dailywalks

Het ruimt op in mijn hoofd en geeft nieuwe inspiratie tegelijk. Een meditatie en beweging in één. Bijna iedere dag de wandeling van ongeveer een uur. Een rondje door de weilanden in de buurt.

Mastermind

De maandelijkse gesprekken en de ontmoetingen 4 keer per jaar met Monique en Pieter. De maandelijkse gesprekken met Stephanie en Becky.

Regelmatig wordt ik op de vingers getikt. Dat ik te veel tegelijk wil doen. Kritische vragen. Momenten van bezinning en van inspiratie tegelijk. Door het horen van de verhalen van de mastermind-maatjes en de doelen realiseer ik me dat ik nog zo veel kan doen.

Vlak

Genoeg om van te genieten dus. Genoeg om beter te doen.
Toch geen moment dat er voor mij tussen zat dat er zo uitsprong voor mijnmoment 2013. Gelukkig waren er meer mensen die dit jaar dat gevoel hadden zoals Bas Boerman.

Dus in 2013 geen #mijnmoment voor mij dus.
Lees de andere verhalen en bijzondere momenten op mijnmoment.com. Pas op, want je verdrinkt in de emoties.

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Enhanced by Zemanta
Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

content marketing blog
Inspiratie
6 soorten content marketing

Wat is content marketing, welke vormen zijn er en hoe kun je het inzetten voor jouw bedrijf. Lees hieronder welke 6 soorten van contentmarketing er zijn en hoe je ze strategisch kunt toepassen. Content marketing Content marketing is een strategische vorm van marketing die er op is gericht om waardevolle, …

geen nieuwsbrief als naam gebruiken
Inspiratie
Een nieuwsbrief geen nieuwsbrief noemen – wat dan wel?

De digitale nieuwsbrief / mailing / newsletter / e-mailing is inmiddels al vele jaren oud. Het is een goedkope opvolger van de papieren versie van de nieuwsbrief. In het begin was het ook vrij eenvoudig om nieuwe aanmeldingen te krijgen voor jouw nieuwsbrief waarin je nieuwsfeiten en tips weg gaf. …

Inspiratie
Kerst reclames 2017

Het is ook voor reclamebureau’s een heerlijke tijd, de kerstdagen. Grote en kleine merken / ondernemingen / bedrijven willen met de kerst een mooie boodschap combineren met een aanbieding of gewoon mensen herinneren dat ze er zijn. Reclame makers kunnen hun creativiteit ten volle benutten in de vorm van humor, …

Shares