Je houdt van wat je doet en je wilt graag meer klanten – programma met 7 stappen

Jouw wens

Je bent een coach, auteur, spreker en/of trainer met een passie voor je werk? Jij gelooft in de kracht van je producten en diensten. Je hebt dus een wens:

  • meer geld verdienen
  • laat de klanten naar jou komen
  • zichtbaar worden in de online wereld

Jij bent een zelfstandige professional, een ondernemer en je hebt een belangrijk punt van aandacht: meer omzet met minder moeite.

Meer klanten

Ik heb met honderden coaches, auteurs, schrijvers, sprekers, gesproken en ik zie een onderwerp telkens terugkomen: ze willen meer klanten.

Ik vind het heerlijk om dieper in te gaan op dit onderwerp. Ik houd van praten over meer klanten aantrekken met mijn klanten en volgers. Wanneer mensen abonneren op mijn nieuwsbrief stel ik ze de volgende vraag: “Waar worstel jij mee?”

Dit is een collectie van de antwoorden die ik het meeste lees:

Ik houd van wat ik doe maar ik heb meer klanten nodig
Hoe krijg meer klanten met Facebook
Hoe gebruik ik LinkedIn om meer omzet te krijgen
Ik wil een betere prijs voor mijn diensten.

Je ziet dus, je bent niet alleen.

Jij maakt maakt plannen voor 2012 en dit jaar wordt alles anders. Toch?
Je wilt dat je bedijf aanzienlijk groeit in 2012. Misschien was 2011 niet je beste jaar tot nu toe, maar in 2012 gaat het anders. Je wil een sprong maken in je inkomen met alle kennis en expertise die je de afgelopen jaren hebt opgebouwd.

Dit jaar wordt alles anders voor jou.

Wat gebeurt er nu

Je hebt de afgelopen tijd gelezen over blogs, nieuwsbrieven, sociale netwerk sites. Mogelijk heb je al een of trainingen gevolgd over Twitter of LinkedIn. Je hebt geleerd over de handige toepassingen en je bent enthousiast over de mogelijkheden. Maar er mist nog steeds iets.

Je ontmoet nieuwe mensen via LinkedIn, Twitter of Facebook, aardige mensen. Maar nog steeds mist er iets.

Je mist nieuwe klanten.

Je hoort fantastische verhalen over mensen die geld verdienen via de sociale media. Er zijn ondernemers die zetten bedrijven op en vinden alle klanten alleen maar via de social media. Je vraagt jezelf af “Wat doe ik verkeerd?”

Wat heb je nodig

Er zijn zo veel verschillende sociale netwerk sites en blogs dat het onmogelijk is ze allemaal bij te houden. Dat is ook niet nodig. Het is niet nodig harder te werken, je moet slimmer werken.

Je hebt geen expert nodig die je alle mooie nieuwe glimmende dingen laat zien die er zijn. Je hebt een gids nodig die jou laat zien wat werkt bij het aantrekken van klanten via internet.

Je wilt iemand die jouw lens is naar de nieuwe wereld, en je precies kan laten zien wat je moet zien.

Pure wilskracht is niet genoeg

Wilskracht is als een spier die je eenvoudig kunt overbelasten. De oplossing om grote wilskracht te laten zien is door er zo weinig mogelijk gebruik van te maken door orde en regelmaat.

Order en regelmaat voor jou klanten aantrekken werkt succesvoller dan wilskracht.

Daarom duurt dit programma zeven maanden. We willen jouw systeem maken, jouw rder en regelmaat om jouw ideale klant aan te trekken. Maandelijks, wekelijks en dagelijkse routine zodat het onderdeel wordt van je leven zonder dat je er over hoeft na te denken.

Wat kan er gebeuren

Als je duidelijk bent over wat je hebt te vieden voor wie kun je maar zo jouw ideale klant aantrekken. Je kent ze wel.
Je hebt al enkele van deze klanten en je zou heel graag alleen maar met dit soort klanten werken.

Je kunt beginnen met alleen maar werken met je ideale klant. Klanten die van jou genieten en over je praten. Klanten die op tijd betalen. Klanten waar jij blij van wordt en zij worden blij van jou.

Je hebt zelfs meer plezier in je bedrijf :)

Waarom is dit programma anders

In dit programma laakt ik jou de middelen zien die je zichtbaar maken voor jouw doelgroep. Het is niet nodig je te overladen met allemaal nieuwe dingen die nog niet beproefd zijn om je klant aan te trekken.

Je kunt praten met gelijk gestemden, ambitieuze ondernemers in het online netwerk van dit programma. We helpen elkaar met gedetailleerd stappen, stellen vragen, beantwoorden vragen en ondersteunen elkaar.

Zoals Adriaan Wagenaar al eens zijn na een Facebook workshop: “Zijn expert-stijl was ‘Wat maakt je succesvol op Facebook.’ inplaats van ‘Doe net als ik en alles komt goed.’”

Wanneer je het Gold of Silver programma volgt dan gaan we het ook echt over cijfers hebben. Je maakt een commitment en verantwoordelijk naar de groep. In het Gold programma ben ik jouw mentor en zal ik je iedere maand ondersteunen en aanspreken op je resultaten.

Wat gaat het programma jou brengen

Met mijn hulp ga je leren over welke middelen te gebruiken zodat je de ideale klant gaat aantrekken. Volg het programma en jij wordt een Online Rock Star in jouw niche.

Je gaat jezelf onderscheiden van concurrenten en wordt een zichtbare Expert in jouw niche.

Ideale klanten gaan jou bellen, sturen je een e-mail of een bericht op een van de profielen in de sociale netwerk sites. Ze willen met jou werken.

Het aantrekken van jouw ideale klant resulteert in een stijging van je prijzen en je verdient meer geld.

Waarom doe ik dit

Leren en ondersteunen van zoveel mogelijk zelfstandige professionals als ik kan om klanten aan te trekken. Ik wil zo veel mogelijk zelfstandige ondernemers raken en laten zien wat er kan gebeuren als de verkoop niet langer moeite kost. Wanneer de juiste klanten op jouw virtuele deur kloppen.

Al meer dan 5 jaren werk ik aan dit onderwerp met klanten en op het web. Mijn boek ‘Laat de klant naar jou komen’ is in de tweede druk, de eerste druk was binnen 9 maanden uitverkocht. De digitale versie is meer dan 5.500 keer gedownload!

Klanten aantrekken is een belangrijk onderwerp voor mij. Ik wil de zelfstandige professionals helpen het bedrijf succesvol te maken. Ik wil dat je een gelukkige balans vindt in ondernemerschap en gezin. Een gezond bedrijf is de basis voor deze balans.

De juiste klanten aantrekken moet een belangrijk onderwerp zijn voor jou!

Wat wil ik bereiken

Aan het einde van 2012 wil ik voldoende fondsen hebben en een nieuwe stichting starten. Deze stichting gaat zelfstandige ondernemers in ontwikkelende landen helpen hun bedrijf te laten groeien. De stichting gaat deze solopreneurs ondersteunen bij hun inzet om het lokale bedrijf succesvol te maken.

Ik wil de lokale regio ondersteunen door lokale zelfstandige ondernemers en hun bedrijf succesvol te maken zodat ze in de regio blijven en verbeteren. Ik wil dit doen door training en mentoring, lokaal en via het internet natuurlijk, en met micro-leningen.

Wat krijg je

Nadat ik workshops, webinars en presentaties heb gegeven, heb ik nu een speciaal programma gemaakt om jou te ondersteunen. Dit programma is volledig online zodat jij geen waardevolle tijd verliest aan reizen. Balance in jouw ondernemerschap en gezin is belangrijk voor mij.

Via de onderstaande link vind je een overzicht van de 7 stappen en onderwerpen die we gaan behandelen vanaf janauri 2012.

Meer lezen over de inhoud van het 7 maanden programma?
Attract Clients and Grow Your Business
Work with me for 7 months and become an Online Rock Star

Wees er snel bij want mijn laatste webinar was binnen 3 weken uitverkocht. En er zijn maar een beperkt aantal plekken voor ieder programma. Meld je daarom nu aan bij de webinar van Erno Hannink.

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

odido is dat wel okido
Ondernemen
Is de nieuwe naam Odido wel okido?

Mogelijk heb je het al gehoord? Als je klant bent dan heb je natuurlijk al een bericht ontvangen. Het bedrijf T-Mobile heet voortaan Odido. Na twee jaar in het geheim werken aan dit project werd op 5 september 2023 de nieuwe naam onthuld van wat we voorheen kende als T-Mobile …

stap-budget stopt
Ondernemen
1
Stap-budget stopt waarschijnlijk vanwege kabinetsbezuiniging

Het Stap-budget, een scholingssubsidie voor werkenden en werklozen, wordt waarschijnlijk wegbezuinigd. Dat bevestigen bronnen aan ANP en andere nieuwsbronnen. Het Stap-budget werd iets meer dan een jaar geleden geïntroduceerd als vervanging van de belastingaftrek van scholingskosten. Het was eigenlijk een scholingssubsidie van maximaal 1.000 euro voor het volgen van een …

office centre failliet
Ondernemen
Wat gaat er gebeuren met Office Centre?

Op 17 januari 2021 heb ik hier een artikel geplaatst over het feit dat Office Centre 7 vestigingen ging sluiten. Toen al gaf de directie aan veel last te hebben van de lockdown als onderdeel van de Corona maatregelen. Maar Office Centre bleef toen voor veel ondernemers redelijk goed bereikbaar …

Shares