Managementboek en Erno voor jouw doelgroep

Voor als je nog eens goed naar je doelgroep wilt kijken, meer focus, meer klanten.
Hebben we samen met Managementboek.nl iets voor jou bedacht.

Opnieuw heb ik een boek geschreven speciaal voor ZPers, coaches en trainers. De afgelopen jaren heb ik er zelf veel mee geworsteld, wie is mijn doelgroep. Mogelijk worstel jij daar ook mee. Je bent niet de enige, want bijna elke zelfstandige, elke ondernemer, elke bedrijf, worstelt met enige regelmaat over dit vraagstuk.

signeren kjd boeken managementboek 580 Managementboek en Erno voor jouw doelgroep

Regelmatig ontmoet ik zelfstandigen bij evenementen, deelnemers in mijn programma of mensen die mij mailen, die proberen de doelgroep helder te krijgen. Dit is dan ook de reden dat ik hier wel een boek over moest schrijven. Een nieuw boek waarin ik mijn verhaal vertel, mijn reis. Een reis waarin je als lezer veel van jezelf kunt herkennen.

Nog belangrijker dan mijn reis vind je in het laatste deel van het boek. De middelen om je eigen doelgroep helder te krijgen en te kiezen. Het gaat verder dan alleen het kiezen van de doelgroep. Het gaat over jezelf, je ideale klant en producten maken voor je ideale klant.

Voor jouw doelgroep

Zoals ik al zei heb ik samen met Managementboek en A.W. Bruna (de uitgever) iets opgezet. Normaal zijn de verzendkosten bij managementboek.nl € 1,95 voor dit boek. Voor één week, vanaf maandag 4 februari tot en met zondag 10 februari 23.59u kun je het boek Kies je doelgroep bestellen zonder verzendkosten te betalen.

Afgelopen vrijdag ben ik bij managementboek geweest om boeken te signeren, zie de foto hierboven. Het was een beste klus. Bestel je deze week een boek bij managementboek, dan ontvang je een gesigneerd exemplaar en betaal je geen verzendkosten. Wil je een boek zonder een boodschap van mij, dan moet je dat even apart laten weten.

Daarbovenop heb ik in 10 boeken een extra verrassing gedaan. Vind jij het kaartje met de verrassing? Volg dan de instructie en ik zie je reactie graag tegemoet. Deze verrassing heeft een waarde van ten minste € 97.

bestel nu 260x60 Managementboek en Erno voor jouw doelgroep

kiesjedoelgroep shade 100x138 Managementboek en Erno voor jouw doelgroepBestel daarom nu bij Managementboek.nl jouw gesigneerde exemplaar van ‘Kies je doelgroep – Meer succes voor ZZP’ers door te focussen op een niche’ zonder verzendkosten. Gebruik deze link zodat ze bij managementboek kunnen zien dat jij hier gebruik van wilt maken http://bit.ly/kiesjedoelgroep En ze zijn nog eens snel ook bij managementboek.nl – op werkdagen voor 21.00u besteld en je kunt de volgende dag mijn boek al lezen.

Dit zeggen anderen over Kies je doelgroep

Josje Feller van Vrouw&Passie zegt:

“Een open en persoonlijk verhaal hoe je als ondernemer de juiste mensen bereikt met producten/diensten waar zij blij van worden.”

En Aartjan van Erkel van Verleiden op internet:

“Dit boek van Erno Hannink is een medicijn tegen kiespijn. Veel ZZP’ers lijden daaraan. Ik had er zelf ook jarenlang last van. ‘Durf ik te kiezen voor mijn favoriete specialisme, en te stoppen met allrounden?’ Herken je dit, kies dan eerst maar voor het lezen van dit boek. Het zou je leven wel eens kunnen veranderen. Veel succes!”

Bestel dus nu bestel nu 260x60 Managementboek en Erno voor jouw doelgroep

Heb je het boek?

Heb je het boek ontvangen en gelezen dan hoor ik graag wat je er van vindt. Laat hieronder jouw reactie achter over Kies je doelgroep.

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Gerelateerde Posts:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondernemen
Zelfpromotie

Heb jij net als veel andere mensen moeite om jezelf te promoten? Ben je bang om opschepperig over te komen? Dus jij hebt diverse kwaliteiten, maar die zijn pas zichtbaar als mensen jou zien werken? Of je hoopt steeds dat iemand anders jouw kwaliteiten promoot? Maar eigenlijk kan niemand jou …

Ondernemen
Betaalproviders vergelijken shopify

Je gaat starten met jouw eigen Shopify webshop en je loopt alle instellingen na. Het begint eenvoudig met bijvoorbeeld een leuke naam voor jouw online winkel, jouw e-mailadres en het adres van de (fysieke) winkel. Daarna vul je belasting gerelateerde gegevens in en je kiest het Shopify abonnement type. Maar …

outletstore
Ondernemen
Producten in Outletstore van Informatique niet allemaal echt koopjes

De online winkel Informatique verkoopt met name computer gerelateerde producten en dan moet je denken aan PC’s, componenten voor computers, laptops, tablets, software, etc. Daarnaast verkopen ze ook enkele huishoudelijke producten. Deze computer winkel heeft naast een online shop ook fysieke winkel / vestiging in Berkel en Rodenrijs. Informatique heeft …

0Shares
0