Open Coffee Den Haag weer terug

Ondernemen

Open Coffee Den HaagAl vele jaren konden ondernemers uit Den Haag en omgeving met elkaar netwerken tijdens de Open Coffee. Iedere eerste woensdag van de maand kwamen bedrijven, freelancers, specialisten en zelfstandigen samen om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken en elkaar beter te leren kennen. In 2017 was Open Coffee Den Haag (OC070) een tijdje uit de lucht. Maar er is goed nieuws, de Open Coffee is weer terug!

Op woensdag 4 april wordt de OC070 opnieuw georganiseerd in de Binckhorst. De goed bezochte netwerkbijeenkomst voor ondernemers begint na een pauze van een jaar weer op de vertrouwde iedere eerste woensdag van de maand. Tom Scholte, de vorige organisator van de Open Coffee, heeft een deel van de organisatie inmiddels in de handen gelegd van andere ondernemers waaronder Onno Boks, Arne de Vos en Jennifer Vigelandzoon.

Tom Scholte gaat tijdens de OC070 steeds één of twee ondernemers uit de regio interviewen. Ondernemers en bedrijven kunnen tegen een kleine betaling hun dienst of product pitchen. Ook stimuleert de organisatie middels diverse middelen het netwerken met andere ondernemers die je voorheen nog niet kende.

De OC070 zal in April plaats vinden in Bink36, de bovenste verdieping. Hier zit een bar / restaurant met de naam Bink Rooftop. Bezoekers aan het evenement kunnen in het restaurant tegen betaling een drankje (waaronder koffie) bestellen. Vorige edities van de OC070 boden gratis thee en gratis koffie. Echter vaak was het lastig om, logistiek gezien, alles in goede banen te leiden. De nieuwe mede organisator Onno zei hierover: “Het is fijn om je als organisator vooral met de inhoud bezig te houden. In de pauze van afgelopen jaar hebben we veel ondernemers gesproken die het jammer vonden dat OC070 moest stoppen. Het is duidelijk geworden dat juist het stuk inhoud deze bijeenkomst van andere netwerkevenementen onderscheidt. Tom is in staat om écht aandacht aan de ondernemer te schenken in zijn interviews. Daarnaast zorgen kleine interacties er voor dat de aanwezigen daadwerkelijk contact met elkaar maken. Dat is wat ons betreft netwerken zoals het bedoeld is.”

OC070 is bedoeld voor zelfstandige ondernemers / freelancers / interimmers en andere ondernemende professionals. Het idee: elkaar inspireren om vooral door te gaan met waar we mee bezig zijn. Of… elkaar te voorzien van vragen en inzichten om dingen anders te gaan doen.

Datum: woensdag 4 april 2018
Tijd: 9:00-12:00
Locatie: Bink Rooftop bar & restaurant, Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag
Aanmelden: via Meetup.com

Het programma van de ochtend is als volgt:

  • 9:00 deur open
  • 9:30 korte interviews met ‘gewoon-bijzondere-ondernemers’ door Tom Scholte
  • 10:00 vervolg netwerkbijeenkomst
  • 11:00 aan het werk ofwel nog even blijven hangen of blijven lunchen

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

odido is dat wel okido
Ondernemen
Is de nieuwe naam Odido wel okido?

Mogelijk heb je het al gehoord? Als je klant bent dan heb je natuurlijk al een bericht ontvangen. Het bedrijf T-Mobile heet voortaan Odido. Na twee jaar in het geheim werken aan dit project werd op 5 september 2023 de nieuwe naam onthuld van wat we voorheen kende als T-Mobile …

stap-budget stopt
Ondernemen
1
Stap-budget stopt waarschijnlijk vanwege kabinetsbezuiniging

Het Stap-budget, een scholingssubsidie voor werkenden en werklozen, wordt waarschijnlijk wegbezuinigd. Dat bevestigen bronnen aan ANP en andere nieuwsbronnen. Het Stap-budget werd iets meer dan een jaar geleden geïntroduceerd als vervanging van de belastingaftrek van scholingskosten. Het was eigenlijk een scholingssubsidie van maximaal 1.000 euro voor het volgen van een …

office centre failliet
Ondernemen
Wat gaat er gebeuren met Office Centre?

Op 17 januari 2021 heb ik hier een artikel geplaatst over het feit dat Office Centre 7 vestigingen ging sluiten. Toen al gaf de directie aan veel last te hebben van de lockdown als onderdeel van de Corona maatregelen. Maar Office Centre bleef toen voor veel ondernemers redelijk goed bereikbaar …

Shares