Open Coffee Den Haag weer terug

Ondernemen

Open Coffee Den HaagAl vele jaren konden ondernemers uit Den Haag en omgeving met elkaar netwerken tijdens de Open Coffee. Iedere eerste woensdag van de maand kwamen bedrijven, freelancers, specialisten en zelfstandigen samen om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken en elkaar beter te leren kennen. In 2017 was Open Coffee Den Haag (OC070) een tijdje uit de lucht. Maar er is goed nieuws, de Open Coffee is weer terug!

Op woensdag 4 april wordt de OC070 opnieuw georganiseerd in de Binckhorst. De goed bezochte netwerkbijeenkomst voor ondernemers begint na een pauze van een jaar weer op de vertrouwde iedere eerste woensdag van de maand. Tom Scholte, de vorige organisator van de Open Coffee, heeft een deel van de organisatie inmiddels in de handen gelegd van andere ondernemers waaronder Onno Boks, Arne de Vos en Jennifer Vigelandzoon.

Tom Scholte gaat tijdens de OC070 steeds één of twee ondernemers uit de regio interviewen. Ondernemers en bedrijven kunnen tegen een kleine betaling hun dienst of product pitchen. Ook stimuleert de organisatie middels diverse middelen het netwerken met andere ondernemers die je voorheen nog niet kende.

De OC070 zal in April plaats vinden in Bink36, de bovenste verdieping. Hier zit een bar / restaurant met de naam Bink Rooftop. Bezoekers aan het evenement kunnen in het restaurant tegen betaling een drankje (waaronder koffie) bestellen. Vorige edities van de OC070 boden gratis thee en gratis koffie. Echter vaak was het lastig om, logistiek gezien, alles in goede banen te leiden. De nieuwe mede organisator Onno zei hierover: “Het is fijn om je als organisator vooral met de inhoud bezig te houden. In de pauze van afgelopen jaar hebben we veel ondernemers gesproken die het jammer vonden dat OC070 moest stoppen. Het is duidelijk geworden dat juist het stuk inhoud deze bijeenkomst van andere netwerkevenementen onderscheidt. Tom is in staat om écht aandacht aan de ondernemer te schenken in zijn interviews. Daarnaast zorgen kleine interacties er voor dat de aanwezigen daadwerkelijk contact met elkaar maken. Dat is wat ons betreft netwerken zoals het bedoeld is.”

OC070 is bedoeld voor zelfstandige ondernemers / freelancers / interimmers en andere ondernemende professionals. Het idee: elkaar inspireren om vooral door te gaan met waar we mee bezig zijn. Of… elkaar te voorzien van vragen en inzichten om dingen anders te gaan doen.

Datum: woensdag 4 april 2018
Tijd: 9:00-12:00
Locatie: Bink Rooftop bar & restaurant, Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag
Aanmelden: via Meetup.com

Het programma van de ochtend is als volgt:

  • 9:00 deur open
  • 9:30 korte interviews met ‘gewoon-bijzondere-ondernemers’ door Tom Scholte
  • 10:00 vervolg netwerkbijeenkomst
  • 11:00 aan het werk ofwel nog even blijven hangen of blijven lunchen

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Gerelateerde Posts:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondernemen
Zelfpromotie

Heb jij net als veel andere mensen moeite om jezelf te promoten? Ben je bang om opschepperig over te komen? Dus jij hebt diverse kwaliteiten, maar die zijn pas zichtbaar als mensen jou zien werken? Of je hoopt steeds dat iemand anders jouw kwaliteiten promoot? Maar eigenlijk kan niemand jou …

Ondernemen
Betaalproviders vergelijken shopify

Je gaat starten met jouw eigen Shopify webshop en je loopt alle instellingen na. Het begint eenvoudig met bijvoorbeeld een leuke naam voor jouw online winkel, jouw e-mailadres en het adres van de (fysieke) winkel. Daarna vul je belasting gerelateerde gegevens in en je kiest het Shopify abonnement type. Maar …

outletstore
Ondernemen
Producten in Outletstore van Informatique niet allemaal echt koopjes

De online winkel Informatique verkoopt met name computer gerelateerde producten en dan moet je denken aan PC’s, componenten voor computers, laptops, tablets, software, etc. Daarnaast verkopen ze ook enkele huishoudelijke producten. Deze computer winkel heeft naast een online shop ook fysieke winkel / vestiging in Berkel en Rodenrijs. Informatique heeft …

0Shares
0