Professionaliseringsdag voor de ondernemende coach: 11 april 2014

Herken jij je in een van de volgende situaties? Je coachpraktijk kan meer klanten gebruiken. Je wilt je bezinnen op je coachactiviteiten. Of…

 • Je wilt inspiratie opdoen voor toekomstige strategieën in je ondernemerschap.
 • Je hebt een goedlopende praktijk en wil je verder verrijken op ondernemersvlak.

Til je bedrijf naar een hoger plan. Ontwikkel jouw ondernemerskennis en maak je coachbedrijf succesvol.

 • Heb jij genoeg van je dalende aantal klanten?
 • Heb je moeite met een klantenbestand opbouwen?
 • Ben jij meer tijd kwijt aan acquisitie dan aan coachingsactiviteiten?
 • Wil jij weten hoe je jouw coachbedrijf succesvol kunt maken én houden?

Daarvoor introduceert Nienke Lokhorst (oprichter van de Coachloper), samen met 6 andere top-experts op ondernemersgebied, een kennis- en netwerkevent voor coaches.

Professionaliseringsdag voor de ondernemende coach:

11 april 2014

Op vrijdag 11 april zijn 7 experts verzameld op één plek, speciaal voor jou
experts-coachloper-580

Sabriye Dubrie Jennifer Delano Martijn Meima Veronique Prins Klaar Mous Nienke Lokhorst Erno Hannink

Sabriye Dubrie Your key to success

Sabriyé Dubrie geeft op 11 een workshop voor coaches die online meer potentiële klanten willen aantrekken. Social media heeft een steeds grotere invloed op je Google ranking. In deze workshop leer je 5 stappen die jij als ondernemende coach meteen kunt zetten om beter online gevonden te worden door potentiële klanten.

Jennifer Delano PR Goeroe

De workshop die Jennifer Delano deze dag verzorgt, gaat over jouw nieuwswaarde. Wat zijn de unieke en nieuwswaardige kenmerken van jou en jouw bedrijf? Daarmee heb je de basis waarmee jij jezelf naar jouw klanten en in de media kan gaan promoten. Het is tijd om te zorgen dat je weet hoe je nieuwe klanten aantrekt en hoe je wél gebeld wordt door journalisten!

Martijn Meima Intuitief Ondernemen

De workshop die Martijn Meima verzorgt is voor coaches die meer klanten willen met minder moeite en die hun intuïtie ook zakelijk willen inzetten. Tijdens deze workshop maak je kennis met een aantal bewezen intuïtieve technieken waaronder opstellingen en intuïtief coachen, die je zakelijk kunt toepassen.

Veronique Prins Je zaak voor elkaar

Veronique Prins geeft een workshop, bedoeld voor coaches die graag meer ‘in control’ van hun eigen praktijk willen komen. In deze workshop krijg je op 5 kernpunten inzicht, praktische tips en handvatten, waardoor je vanaf morgen weer aan het stuur van je eigen praktijk staat. Zodat jij weer bezig kunt zijn met datgene wat jij het liefste doet; je vak uitoefenen.

Klaar Mous Viodeportretten

De workshop die Klaar Mous op 11 april verzorgt gaat over succesvolle video’s. Aan de hand van voorbeeldvideo’s laat Klaar zien hoe je een succesvolle video maakt. Je krijgt tips over het maken van je eigen video én hoe deze gevonden wordt op het internet.

Nienke Lokhorst Coachloper

De workshop die Nienke Lokhorst op 11 april verzorgt is voor coaches die graag willen verdienen wat ze waard zijn. Met de new style krijg je meer klanten en bespaar je jezelf tijd. Weet jij dat er meer mogelijk is of ben je er nieuwsgierig naar? Ruik jij je kans en wil jij je coachbedrijf naar een hoger plan tillen?

Erno Hannink Social Media Mentor

Tijdens deze dag geef ik ook een workshop, speciaal voor coaches die in een kringetje blijven hangen. Veel uren werk, voor te weinig omzet. Jij wil graag uit die kring. Meer omzet en minder uren werken. In deze workshop leer je het verschil tussen een doelgroep en doelklant. Waarom het belangrijk is voor een doelklant te gaan. Je leert hoe je die doelklant kiest zodat je de ideale klant aantrekt.

Hyperspecialisatie.

Professionaliseringsdag ondernemende coach

Jouw investering

We doen je een paar dagen lang een bizar aanbod. Tot en met vrijdag 14 februari kun je je aanmelden voor slechts 57 euro exclusief btw.

Noot: De drankjes tijdens de netwerkborrel zijn voor eigen rekening.

Deze dag heeft een waarde van 197 euro exclusief btw.

Wat levert deze Professionaliseringsdag jou op?

 1. Je volgt 2 workshops bij de 2 experts van jouw keuze.
 2. De eerste 54 coaches die zich aanmelden, krijgen een speeddate bij hun favoriete expert.
 3. Waardevolle informatie en ervaringen waarmee je na implementatie direct meer klanten aantrekt.
 4. Je hebt de mogelijkheid om een professionele profielfoto te laten maken voor slechts 19 euro.
 5. Wij zorgen voor een effectieve netwerkgelegenheid. Zoek je collega’s bij jou in de buurt, voor intervisie, om mee samen te werken of van een andere of juist gelijke discipline, of misschien wel iets heel anders? Direct na aanmelding kun je aangeven wat voor jou belangrijk is.
 6. En er wordt heel goed voor de innerlijke mens gezorgd.

Meld je nu aan voor de professionaliseringsdag

Meer informatie over de Professionaliseringsdag voor ondernemende coaches.

Wat gebeurt er als je op de ‘Ja, ik meld me aan’-knop klikt? Je gaat naar de website van coachloper. Daar klik je nog een keer op de knop. Daar vul je de gegevens en betaal je. Dan ben jij één van de deelnemers voor dit lage bedrag.

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

odido is dat wel okido
Ondernemen
Is de nieuwe naam Odido wel okido?

Mogelijk heb je het al gehoord? Als je klant bent dan heb je natuurlijk al een bericht ontvangen. Het bedrijf T-Mobile heet voortaan Odido. Na twee jaar in het geheim werken aan dit project werd op 5 september 2023 de nieuwe naam onthuld van wat we voorheen kende als T-Mobile …

stap-budget stopt
Ondernemen
1
Stap-budget stopt waarschijnlijk vanwege kabinetsbezuiniging

Het Stap-budget, een scholingssubsidie voor werkenden en werklozen, wordt waarschijnlijk wegbezuinigd. Dat bevestigen bronnen aan ANP en andere nieuwsbronnen. Het Stap-budget werd iets meer dan een jaar geleden geïntroduceerd als vervanging van de belastingaftrek van scholingskosten. Het was eigenlijk een scholingssubsidie van maximaal 1.000 euro voor het volgen van een …

office centre failliet
Ondernemen
Wat gaat er gebeuren met Office Centre?

Op 17 januari 2021 heb ik hier een artikel geplaatst over het feit dat Office Centre 7 vestigingen ging sluiten. Toen al gaf de directie aan veel last te hebben van de lockdown als onderdeel van de Corona maatregelen. Maar Office Centre bleef toen voor veel ondernemers redelijk goed bereikbaar …

Shares