Puur, de HEMA van de event branche – Anna-Maria Giannattasio

49_Anna_Maria-Giannattasio_podcast-580x290
Hieronder kun je het interview met Anna-Maria Giannattasio beluisteren. Anna-Maria is eigenaar van het evenementenbureau www.puur.nl met 47 werknemers en een kantoor in Amsterdam en Utrecht. Ze is gekozen tot Engaging Woman of The Year. (adformatie) Verliefd op blonde god. Maakt online social media radio op de maandag Het Uur van Puur op Radio Aalsmeer.


 

Shownotes

Anna-Maria is eigenaar van het leukste evenementenbureau van de wereld www.puur.nl

47 werknemers. kantoor in Amsterdam en Utrecht. Ze is gekozen tot Engaging Woman of The Year. (adformatie) Verliefd op blonde god. Maakt online socialmedia radio op de maandag Het Uur van Puur op Radio Aalsmeer.

 

Dweper, beste moeder, twittergoeroe en altijd op zoek naar kwaliteit. in alles.

Ze blogt al twaalf jaar en dat is goed, (zegt ze zelf)

Je kunt haar bereiken via:
Website
LinkedIn
Twitter

 

Dit zijn een aantal quotes die ik opvallend vond uit het gesprek:

  • Ik maak mensen blij en hiervoor vraag ik geld. Ik heb een evenementenbureau en hiermee maak ik per jaar zon 50.000 mensen blij en hier verdien ik ook nog eens mijn geld mee. Ik heb als motto “Beleven, genieten ,onthouden” en ik wil graag dat die evenementen in de hoofden van mensen blijven plakken.
  • Mijn bedrijf organiseert veel activiteiten, van workshops tot traningen en uitjes, maar ook meetinglocaties. Vaak zijn dit evenementen voor bedrijven die dit wel vaker doen en al wel wat gewend zijn. Ons doel is dan om ze toch een vernieuwende en leuke dag te geven die ze 20 jaar lang niet zullen vergeten.
  • Onze evenementen zijn vaak uitgebreid maar kunnen ook simpel zijn zoalsl een barbequeboot. Als je dit wilt, regelen wij dat. Wij bieden kwaliteit maar niet voor de hoofdprijs. Ik noem ons ook wel een de HEMA van de eventbranche.
  • Ik ben best wel een bezig bijtje. Ik sta elke ochtend vroeg op om te gaan werken en lig er vaak laat weer in, maar ik doe dit alles met ontzettend veel plezier. Soms vragen mensen wel eens aan mij of al deze moeite het wel waard is, maar vaak draai ik deze vraag om. Als je jezelf moet afvragen óf het het wel waard is, doe je waarschijnlijk het verkeerde werk.
  • Zorg dat je boekhouding goed op orde is. Je stopt een deel van je leven in je werk en daarom moet je boekheouding goed op orde zijn. Tevens ben ik helemaal weg van het boek “Getting things done. Ik geloof in een moment voor jezelf ergens in de week waarop je je hoofd even helemaal leeg maakt

Personen die Anna-maria noemde in het gesprek:

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondernemen
Korting geven bij verjaardag slim?

Er is er één jarig hoera hoera. Super leuk en laat de vele leuke berichten via de vele sociale media kanalen maar binnen komen! Nog leuker, een paar mensen bellen jou. Maar heb je heel veel geluk dan krijg je cadeautjes! Dat vind ik super leuk. Het kan ook andersom, …

bordspellen voor ondernemers
Ondernemen
Beste bordspellen voor ondernemers

Met de huidige avondklok en lockdown is het spelen van gezellige bordspellen een aanrader. Het is leuk om te doen, schept of versterkt de band onderling en je leert er vaak ook nog iets van. Daarnaast is het spelen van een spelletje een goede afleiding als je stress ervaart van …

office centre gesloten vestigingen
Ondernemen
2
Office Centre sluit 7 vestigingen

Klanten van getroffen Office Centre vestigingen hebben een email ontvangen van directie en medewerkers. De email opent met de tekst: “Graag willen we je informeren over een belangrijk besluit met betrekking tot jouw Office Centre vestiging“. In de email geeft de organisatie aan dat ook Office Centre is getroffen door …

Shares