Puur, de HEMA van de event branche – Anna-Maria Giannattasio

49_Anna_Maria-Giannattasio_podcast-580x290
Hieronder kun je het interview met Anna-Maria Giannattasio beluisteren. Anna-Maria is eigenaar van het evenementenbureau www.puur.nl met 47 werknemers en een kantoor in Amsterdam en Utrecht. Ze is gekozen tot Engaging Woman of The Year. (adformatie) Verliefd op blonde god. Maakt online social media radio op de maandag Het Uur van Puur op Radio Aalsmeer.


 

Shownotes

Anna-Maria is eigenaar van het leukste evenementenbureau van de wereld www.puur.nl

47 werknemers. kantoor in Amsterdam en Utrecht. Ze is gekozen tot Engaging Woman of The Year. (adformatie) Verliefd op blonde god. Maakt online socialmedia radio op de maandag Het Uur van Puur op Radio Aalsmeer.

 

Dweper, beste moeder, twittergoeroe en altijd op zoek naar kwaliteit. in alles.

Ze blogt al twaalf jaar en dat is goed, (zegt ze zelf)

Je kunt haar bereiken via:
Website
LinkedIn
Twitter

 

Dit zijn een aantal quotes die ik opvallend vond uit het gesprek:

  • Ik maak mensen blij en hiervoor vraag ik geld. Ik heb een evenementenbureau en hiermee maak ik per jaar zon 50.000 mensen blij en hier verdien ik ook nog eens mijn geld mee. Ik heb als motto “Beleven, genieten ,onthouden” en ik wil graag dat die evenementen in de hoofden van mensen blijven plakken.
  • Mijn bedrijf organiseert veel activiteiten, van workshops tot traningen en uitjes, maar ook meetinglocaties. Vaak zijn dit evenementen voor bedrijven die dit wel vaker doen en al wel wat gewend zijn. Ons doel is dan om ze toch een vernieuwende en leuke dag te geven die ze 20 jaar lang niet zullen vergeten.
  • Onze evenementen zijn vaak uitgebreid maar kunnen ook simpel zijn zoalsl een barbequeboot. Als je dit wilt, regelen wij dat. Wij bieden kwaliteit maar niet voor de hoofdprijs. Ik noem ons ook wel een de HEMA van de eventbranche.
  • Ik ben best wel een bezig bijtje. Ik sta elke ochtend vroeg op om te gaan werken en lig er vaak laat weer in, maar ik doe dit alles met ontzettend veel plezier. Soms vragen mensen wel eens aan mij of al deze moeite het wel waard is, maar vaak draai ik deze vraag om. Als je jezelf moet afvragen óf het het wel waard is, doe je waarschijnlijk het verkeerde werk.
  • Zorg dat je boekhouding goed op orde is. Je stopt een deel van je leven in je werk en daarom moet je boekheouding goed op orde zijn. Tevens ben ik helemaal weg van het boek “Getting things done. Ik geloof in een moment voor jezelf ergens in de week waarop je je hoofd even helemaal leeg maakt

Personen die Anna-maria noemde in het gesprek:

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

odido is dat wel okido
Ondernemen
Is de nieuwe naam Odido wel okido?

Mogelijk heb je het al gehoord? Als je klant bent dan heb je natuurlijk al een bericht ontvangen. Het bedrijf T-Mobile heet voortaan Odido. Na twee jaar in het geheim werken aan dit project werd op 5 september 2023 de nieuwe naam onthuld van wat we voorheen kende als T-Mobile …

stap-budget stopt
Ondernemen
1
Stap-budget stopt waarschijnlijk vanwege kabinetsbezuiniging

Het Stap-budget, een scholingssubsidie voor werkenden en werklozen, wordt waarschijnlijk wegbezuinigd. Dat bevestigen bronnen aan ANP en andere nieuwsbronnen. Het Stap-budget werd iets meer dan een jaar geleden geïntroduceerd als vervanging van de belastingaftrek van scholingskosten. Het was eigenlijk een scholingssubsidie van maximaal 1.000 euro voor het volgen van een …

office centre failliet
Ondernemen
Wat gaat er gebeuren met Office Centre?

Op 17 januari 2021 heb ik hier een artikel geplaatst over het feit dat Office Centre 7 vestigingen ging sluiten. Toen al gaf de directie aan veel last te hebben van de lockdown als onderdeel van de Corona maatregelen. Maar Office Centre bleef toen voor veel ondernemers redelijk goed bereikbaar …

Shares