Puur, de HEMA van de event branche – Anna-Maria Giannattasio

49_Anna_Maria-Giannattasio_podcast-580x290
Hieronder kun je het interview met Anna-Maria Giannattasio beluisteren. Anna-Maria is eigenaar van het evenementenbureau www.puur.nl met 47 werknemers en een kantoor in Amsterdam en Utrecht. Ze is gekozen tot Engaging Woman of The Year. (adformatie) Verliefd op blonde god. Maakt online social media radio op de maandag Het Uur van Puur op Radio Aalsmeer.


 

Shownotes

Anna-Maria is eigenaar van het leukste evenementenbureau van de wereld www.puur.nl

47 werknemers. kantoor in Amsterdam en Utrecht. Ze is gekozen tot Engaging Woman of The Year. (adformatie) Verliefd op blonde god. Maakt online socialmedia radio op de maandag Het Uur van Puur op Radio Aalsmeer.

 

Dweper, beste moeder, twittergoeroe en altijd op zoek naar kwaliteit. in alles.

Ze blogt al twaalf jaar en dat is goed, (zegt ze zelf)

Je kunt haar bereiken via:
Website
LinkedIn
Twitter

 

Dit zijn een aantal quotes die ik opvallend vond uit het gesprek:

  • Ik maak mensen blij en hiervoor vraag ik geld. Ik heb een evenementenbureau en hiermee maak ik per jaar zon 50.000 mensen blij en hier verdien ik ook nog eens mijn geld mee. Ik heb als motto “Beleven, genieten ,onthouden” en ik wil graag dat die evenementen in de hoofden van mensen blijven plakken.
  • Mijn bedrijf organiseert veel activiteiten, van workshops tot traningen en uitjes, maar ook meetinglocaties. Vaak zijn dit evenementen voor bedrijven die dit wel vaker doen en al wel wat gewend zijn. Ons doel is dan om ze toch een vernieuwende en leuke dag te geven die ze 20 jaar lang niet zullen vergeten.
  • Onze evenementen zijn vaak uitgebreid maar kunnen ook simpel zijn zoalsl een barbequeboot. Als je dit wilt, regelen wij dat. Wij bieden kwaliteit maar niet voor de hoofdprijs. Ik noem ons ook wel een de HEMA van de eventbranche.
  • Ik ben best wel een bezig bijtje. Ik sta elke ochtend vroeg op om te gaan werken en lig er vaak laat weer in, maar ik doe dit alles met ontzettend veel plezier. Soms vragen mensen wel eens aan mij of al deze moeite het wel waard is, maar vaak draai ik deze vraag om. Als je jezelf moet afvragen óf het het wel waard is, doe je waarschijnlijk het verkeerde werk.
  • Zorg dat je boekhouding goed op orde is. Je stopt een deel van je leven in je werk en daarom moet je boekheouding goed op orde zijn. Tevens ben ik helemaal weg van het boek “Getting things done. Ik geloof in een moment voor jezelf ergens in de week waarop je je hoofd even helemaal leeg maakt

Personen die Anna-maria noemde in het gesprek:

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Gerelateerde Posts:

  • Geen gerelateerde posts gevonden
Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondernemen
Zelfpromotie

Heb jij net als veel andere mensen moeite om jezelf te promoten? Ben je bang om opschepperig over te komen? Dus jij hebt diverse kwaliteiten, maar die zijn pas zichtbaar als mensen jou zien werken? Of je hoopt steeds dat iemand anders jouw kwaliteiten promoot? Maar eigenlijk kan niemand jou …

Ondernemen
Betaalproviders vergelijken shopify

Je gaat starten met jouw eigen Shopify webshop en je loopt alle instellingen na. Het begint eenvoudig met bijvoorbeeld een leuke naam voor jouw online winkel, jouw e-mailadres en het adres van de (fysieke) winkel. Daarna vul je belasting gerelateerde gegevens in en je kiest het Shopify abonnement type. Maar …

outletstore
Ondernemen
Producten in Outletstore van Informatique niet allemaal echt koopjes

De online winkel Informatique verkoopt met name computer gerelateerde producten en dan moet je denken aan PC’s, componenten voor computers, laptops, tablets, software, etc. Daarnaast verkopen ze ook enkele huishoudelijke producten. Deze computer winkel heeft naast een online shop ook fysieke winkel / vestiging in Berkel en Rodenrijs. Informatique heeft …

0Shares
0