Verhoog de geldthermostaat – Laura Babeliowsky

Laura Babeliowsky is een van Nederlands bekendste businesscoaches. Ze helpt coaches, trainers en adviseurs om met hun eigen aanbod van diensten een hoog inkomen te verdienen, ten minste 100.000 euro per jaar. Ze helpt mensen die al wat klanten hebben maar het gevoel hebben dat ze hier nog niet genoeg aan verdienen.

“Er is niemand die bepaalt wat jij moet doen, je moet alles nu zelf gaan vormgeven. Je moet dus al een concreet beeld hebben over waar je naar toe wilt. Begin vandaag nog met visualiseren, niet alleen je bedrijf maar ook over je leven.”

Laura Babeliowsky geld thermostaat


 

Shownotes

Laura Babeliowsky is een van Nederlands bekendste businesscoaches. De afgelopen jaren heeft ze duizenden zzp’ers geholpen om meer klanten te krijgen en meer te verdienen. Laura’s boek “Het geheim van 100.000 euro per jaar” komt dit voorjaar uit.

Je kunt haar bereiken via:

Webiste
YouTube
LinkedIn
Twitter
Facebook en haar profiel

Dit zijn een aantal quotes uit het gesprek:

  • Ik help coaches, trainers en adviseurs om met hun eigen aanbod van diensten een hoog inkomen te verdienen, ten minste 100.000 euro per jaar. Ik help mensen die al wat klanten hebben maar het gevoel hebben dat ze hier nog niet genoeg aan verdienen. Tevens heb ik een nieuwe programma voor coaches die dit al verdienen en meer willen.
  • Op mijn website staat dat ik graag 100.000 coaches wil helpen, dit is mijn ultieme doel. Ik hou ervan om mijn doelen hoog, bijna onhaalbaar te zetten om zo altijd wat te hebben om voor te werken. Ik heb een aantal maal getwijfeld om het eraf te halen maar heb het toch niet gedaan.
  • Zo’n bedrag in nooit neutraal, geld is nooit neutraal en roept altijd reacties op. Ik krijg verschillende reacties op het doel van €100.000, een aantal mensen vinden het te laag. Een deel van de mensen vinden het echter te hoog en zetten zich hier tegen af. Ze vinden het idee krankzinnig en willen graag hun hoogst verdiende bedrag opnieuwe bereiken en zijn dan vaak tevreden. Deze mensen. zetten de geld thermostaat niet hoog genoeg
  • Een simpele truc om je geldplafond, je geldthermostaat, te verhogen is de 5 meest winstgevende maanden van je jaar bij elkaar op te tellen en je deelt ze door 5. Dat is je geldplafond en dit bedrag ga je verhogen. Dit bedrag moet wel haalbaar zijn, 30% is vaak een prima start.
  • De belangrijkste tip om die 100.000 te bereiken is het creeren van je eigen aanbod van diensten. Je leeft in een spanningsveld van tijd en geld; in zo min mogelijk tijd wil je zo rendabel mogelijk werken. Hier hoort bij dat je dat je je eigen voorwaarden stelt aan de manier waarop je werkt, dat wil zeggen dat je je eigen product maakt.
  • Er is niemand die bepaalt wat jij moet doen, je moet alles nu zelf gaan vormgeven. Je moet dus al een concreet beeld hebben over waar je naar toe wilt. Begin vandaag nog met visualiseren, niet alleen je bedrijf maar ook over je leven.

Abonneren

Ontvang GRATIS de 5 geheimen om minimaal € 100.000 te verdienen per jaar via haar bouweenbloeiendbedrijf.nl

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

odido is dat wel okido
Ondernemen
Is de nieuwe naam Odido wel okido?

Mogelijk heb je het al gehoord? Als je klant bent dan heb je natuurlijk al een bericht ontvangen. Het bedrijf T-Mobile heet voortaan Odido. Na twee jaar in het geheim werken aan dit project werd op 5 september 2023 de nieuwe naam onthuld van wat we voorheen kende als T-Mobile …

stap-budget stopt
Ondernemen
1
Stap-budget stopt waarschijnlijk vanwege kabinetsbezuiniging

Het Stap-budget, een scholingssubsidie voor werkenden en werklozen, wordt waarschijnlijk wegbezuinigd. Dat bevestigen bronnen aan ANP en andere nieuwsbronnen. Het Stap-budget werd iets meer dan een jaar geleden geïntroduceerd als vervanging van de belastingaftrek van scholingskosten. Het was eigenlijk een scholingssubsidie van maximaal 1.000 euro voor het volgen van een …

office centre failliet
Ondernemen
Wat gaat er gebeuren met Office Centre?

Op 17 januari 2021 heb ik hier een artikel geplaatst over het feit dat Office Centre 7 vestigingen ging sluiten. Toen al gaf de directie aan veel last te hebben van de lockdown als onderdeel van de Corona maatregelen. Maar Office Centre bleef toen voor veel ondernemers redelijk goed bereikbaar …

Shares