Vraag & Antwoord webinar #4 – Family & Business Blend [video]

Iedere maand een Vraag & Antwoord webinar voor jullie. Stel je vragen en samen gaan we zoek naar de antwoorden.

Directe interactie. Life.

Vraag & Antwoord voor jouw vragen over FBB

De mogelijkheid om jou vragen te laten stellen en deze direct te beantwoorden. Iedere maand een webinar waarin jij ook gaat leren van de vragen van anderen.

Ieder V&A webinar begin ik met een korte introductie van een bepaald onderwerp. Deze keer heb ik gesproken over actieve acquisitie en opvolging als je middenin je doelgroep zit.

Wil jij de volgende keer (7 oktober) er ook bij zijn, >> meld je dan nu aan.

Bekijk de opname van het vierde Vraag & Antwoord webinar van 2 september 2013.


Vraag & Antwoord – Family & Business Blend #4 from Erno Hannink on Vimeo.

Of, download de MP3 van dit vraag & Antwoord webinar en beluister het.

Aanbod voor luisteraars

Het webinar wordt mede mogelijk gemaakt door:
De boeken en trainingen van Erno en Gotowebinar.

Aan het einde van het webinar heb ik mijn Gratis Inzichtgesprek aangeboden aan de deelnemers. Plan jouw gesprek nu in voor nieuwe inzichten voor jouw bedrijf.

Vragen

Een overzicht van een aantal vragen die gesteld werden tijdens dit V&A webinar:

Facebook

  • Hallo Erno, ik heb een persoonlijke Facebookpagina. Daar vanuit heb ik een zakelijke pagina aangemaakt. Ik vraag me af of ik nu ook een pagina aan kan maken waar ik meer persoonlijke zaken kan delen, die ik niet wil combineren met mijn zakelijke dingen. (Lammert)
  • Hoe krijg ik ook de berichtjes over wat ik post op mijn Katvisie rechts op mijn pagina? Facebook pagina? (Minky)
  • Ik had begrepen dat je als bedrijf (coachingpraktijk) geen persoonlijke pagina mag gebruiken. Ik heb nu alleen een bedrijfspagina gemaakt, maar het lukt me niet om publiek op te bouwen. Als ik mijn mailadressen via gmail en windows live mail wil ophalen, dan lukt me dat niet. Heb je een tip? (Jolieke)
  • Hoe kunnen we het geschreven blog aan de facebook koppelen? (Ed)

Website en blog

  • En hoe kan het blog gevonden worden zonder de web-site eerst op te moeten roepen. (Ed)
  • Hoe kan ik direct HTML schrijven in een pagina van WordPress, bv. Dus hoe kom ik via het dashboard in de HTML editor van WPress (Ed)

Doelgroep

  • Hoi Erno, ik zit eigenlijk met een heel ander problem. Heb je boek gekocht en gelezen ‘Kies je doelgroep’. Ik heb een bestaand strandevenementenbedrijf wat ik veel beter moet gaan renderen. (Jack)
  • ik speel piano in hotels en op recepties, diners ed. Daar is mijn website ook aan gewijd. Dit lijkt me echter geen niche. Hoe kan ik nu via een weblog (die ik wil linken aan mijn website) op zoek gaan naar een niche, bijv. originele achtergrondmuziek maken voor bedrijven die ze kunnen kopen als mp3. Dit lijkt me een hele andere doelgroep dan die andere, waarvoor ik ‘live’ speel….Ik wil graag voor beide doelgroepen mijn eiogen naam, Dick Schuur gebruiken, als ‘merknaam’…. (Dick)

Overig

  • Als je een contact opvolgt (bellen, mailen), wat gebruik je dan meestal als openingszin/onderwerp? (Manuella)
  • Ik heb geen kennis van MYSQL maar wel allerlei plugins die ik kan toepassen. Weet iemand hoe ik mijn mysql op een hele simpele manier kan benaderen? Is het gewoon een spreadsheet die ik net zo als een excelsheet kan behandelen? (Ton)

Wil jij de volgende keer ook jouw vraag stellen? Of luisteren naar de andere vragen en antwoorden? Meld je dan aan voor het volgende Vraag & Antwoord webinar.

De volgende staat gepland voor maandag 7 oktober 11.00u.

>> Meld je hier aan voor het Vraag & Antwoord webinar<<

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Gerelateerde Posts:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondernemen
Zelfpromotie

Heb jij net als veel andere mensen moeite om jezelf te promoten? Ben je bang om opschepperig over te komen? Dus jij hebt diverse kwaliteiten, maar die zijn pas zichtbaar als mensen jou zien werken? Of je hoopt steeds dat iemand anders jouw kwaliteiten promoot? Maar eigenlijk kan niemand jou …

Ondernemen
Betaalproviders vergelijken shopify

Je gaat starten met jouw eigen Shopify webshop en je loopt alle instellingen na. Het begint eenvoudig met bijvoorbeeld een leuke naam voor jouw online winkel, jouw e-mailadres en het adres van de (fysieke) winkel. Daarna vul je belasting gerelateerde gegevens in en je kiest het Shopify abonnement type. Maar …

outletstore
Ondernemen
Producten in Outletstore van Informatique niet allemaal echt koopjes

De online winkel Informatique verkoopt met name computer gerelateerde producten en dan moet je denken aan PC’s, componenten voor computers, laptops, tablets, software, etc. Daarnaast verkopen ze ook enkele huishoudelijke producten. Deze computer winkel heeft naast een online shop ook fysieke winkel / vestiging in Berkel en Rodenrijs. Informatique heeft …

0Shares
0