Zakelijke evenementen September 2012

stadsontbijt-den-haagZondag 2 september 2012

Den Haag opent het Uit Festival met een super groot cultureel stadsontbijt. Om 10:00 uur is dit gratis Stadsontbijt op het Spuiplein en daar kun je plaats nemen aan de Tafel van de Idee. Iedereen mag voor een ontbijt aanschuiven aan de 120 meter lange tafel van Piet Hein Eek. De grote dient ook als een soort podium waar diverse acts / voorstellingen worden gegeven. Het ontbijtje wordt verzorgd door de horeca aan het Spuiplein. (nee dit is geen zakelijke netwerk gelegenheid, niet officieel althans)

Maandag 3 september 2012

Zoals elke maand (elke eerste maandag van de maand) is er ook in September een Open coffee 3B, van 9.00 uur tot 11.00 uur een bij Brasserie Edelweiss, Westerwater 4, 2651 JN Berkel en Rodenrijs. Dit keer een bijzondere editie, Open Coffee 3B bestaat 1 jaar!
www.facebook.com/OpenCoffee3B

Hard copy
Photo by Jennie Faber
Woensdag 5 September 2012

Op Woensdag een OpenCoffee Den Haag #oc070 bij Seats2Meet met als thema: Lean Startup. Bob Jansen (oprichter van het Haagse Firmhouse.nl en mentor op het afgelopen en komend Lean Startup Machine event in Rotterdam) zal een korte introductie geven over het onderwerp Lean Startup. Aanvang om 9:00 uur tot 11:00 uur bij Seats2Meet in de Haagse Toren, Rijswijkseplein 786, Den Haag.

Maandag 10 September 2012

Op maandag is van 9:00 uur tot 11:00 uur een Mijn Zakelijk Netwerk MZ koffie ochtend, de 16e editie alweer. Lokatie is: Koraalrood 153 te Zoetermeer. Aan deze netwerkborrel zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via de website www.mijnzakelijknetwerk.nl.

Dinsdag 11 September 2012

Op de 2e dinsdag van september (11 september 2012) vindt de 11e MKB Den Haag Business Beach Borrel plaats. De locatie van deze borrel is bij het Strandpaviljoen ZeeZicht in Scheveningen. Van 16.00 – 17.00 uur de algemene leden vergadering (ALV) MKB Den Haag (dit is alleen voor leden). Tussen 17.30 – 18.15 de ontvangst van de gasten met borrel en hapjes. Dan een welkomstwoord door voorzitter Gert van der Houwen van 18.30 – 19.00 uur. 19.00 – 20.30: Borrel en dinerbuffet en om 20.30 uur is de borrel / diner afgelopen. Aanmelden kan via inschrijven.mkbdenhaag.nl.

Donderdag 13 September 2012

 • Op 13 september kan je bij Seats2Meet terecht voor inspiratieworkshops en een netwerkborrel bij Fris in je Hoofd. Let op, dit is geen gratis evenement.
  Meer info over fris in je hoofd
 • Iedere 2e donderdag van de maand, Open Coffee Westland van 9.00 tot 11.00 in De Vier Markiezen in Naaldwijk.
  opencoffeewestland.nl/
 • Eveneens op deze Donderdag 13 september is het Westland SuperCollege (van 10.00 tot 17.00 uur). Het Westland Supercollege wordt gehouden in de afmijnzaal in FloraHolland Naaldwijk, dit is de grootste collegezaal in Westland. Neem deel en volg een interactieve discussie door het duurzame en innovatieve Westland op dezelfde manier zoals dit ook het geval is bij het bekende tv-programma College Tour. Na afloop is er ook een netwerk borrel. Meer informatie over dit evenement: boostjouwcarriere.nu/supercollege/.

Gouden Koets
Photo by zoetnet
Dinsdag 18 September 2012

Niet persé een evenement om bij te wonen (vanuit zakelijk oogpunt gezien), wel een belangrijk evenement voor ondernemers. En ook van belang voor Haagse ondernemers die op de route van de Gouden koets gevestigd zitten. Prinsjesdag!

’s Avonds is er echter wel een zakelijk evenement, namelijk de Social Mediaclub 070- Prinsjesdageditie
van 17.30 tot ongeveer 19.30 uur. Igluu Den Haag, Couperusplein 2, 4e etage. Thema: wat is de invloed van online op de politiek, politici en op de verkiezingen?

Donderdag 20 September 2012

 • In de Haagse Kamer van Koophandel op de Koningskade is er op 20 september (van 9u tot 10u30) een Open Coffee met als Thema: “Wat betekent Prinsjesdag voor zzp-ers?”.
  Aanmelden kan hier.
 • Bitterballenborrel in Rotterdam. Dit is de eerste Bitterballenborrel na de zomerstop in Rotterdam. Van 17.00 uur tm 20.00 uur in The Hospitality Club (pakhuis 1-3), Van Vollenhovenstraat 15, 3016 BE in Rotterdam. Het is een Open evenement en dus mag je ook iemand uitnodigen.
 • Nationaal Congres Gezondheidszorg incl. uitreiking Nationale Zorg Jaarprijs. Lokatie: NBC Nieuwegein, Blokhoeve 1, 3438 LC in Nieuwegein. De dag begint met een welkom door de dagvoorzitter (Rens de Jong, presentator, BNR nieuwsradio). De 1e presentatie is van Minister Schippers / Drs. Leon van Halder en gaat over de beleidsplannen. Ook geeft Mr. André Rouvoet (voorzitter Zorgverzekeraars Nederland = ZN) een presentatie. En meer! Zie voor volledige programma de website.
  www.gezondheidszorgcongres.nl

Woensdag 26 september 2012

De 1e reguliere netwerkborrel na de zomerstop van de Haagsche Business Club. Lokatie is: ’t Goude Hooft. ’t Goude Hooft is de oudste herberg van Den Haag (1423) en heeft haar deuren weer geopend. Tussen 18.00 uur en 19.30 uur zal er een pré diner zijn. Vanaf 19.30 uur start de Netwerkborrel en deze duurt tot 22.30 uur. De borrel is voor leden, maar je bent als gast ook welkom. Inschrijven kan via de website: haagschebusinessclub.nl/evenementen/inschrijven.

Donderdag 27 September 2012

 • Op donderdag 27 september is er weer een Digitale Donderdag, de eerste na de vakantie. Bij deze Digitale Donderdag aandacht voor o.a. Flexwerken, arbeidsrecht en sociale media met de sprekers Frank Esman en Mariska Aantjes.
  Deze Digitale Donderdag vindt plaats in het Hoofdkantoor van T-Mobile op de Waldorpstraat 60. De deuren gaan voor de bezoekers open om 19.30. De sessie begint om 19.55. Deelname is gratis, mits aangemeld. Meer informatie is te vinden op  www.DigitaleDonderdag.nl
 • Haagsche Bitterballen borrel op donderdag 27 september 2012 van 17.00 tot 20.00 uur in het Hilton Den Haag. Een lidmaatschap is niet nodig, gewoon voor iedereen toegankelijk. Meer informatie op http://bitterballenborrel.nl. Dit is de 1e bitterballenborrel in Den Haag na de vakantie. Kom netwerken met een drankje en een bitterballetje in het Hilton in Den Haag!
Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

odido is dat wel okido
Ondernemen
Is de nieuwe naam Odido wel okido?

Mogelijk heb je het al gehoord? Als je klant bent dan heb je natuurlijk al een bericht ontvangen. Het bedrijf T-Mobile heet voortaan Odido. Na twee jaar in het geheim werken aan dit project werd op 5 september 2023 de nieuwe naam onthuld van wat we voorheen kende als T-Mobile …

stap-budget stopt
Ondernemen
1
Stap-budget stopt waarschijnlijk vanwege kabinetsbezuiniging

Het Stap-budget, een scholingssubsidie voor werkenden en werklozen, wordt waarschijnlijk wegbezuinigd. Dat bevestigen bronnen aan ANP en andere nieuwsbronnen. Het Stap-budget werd iets meer dan een jaar geleden geïntroduceerd als vervanging van de belastingaftrek van scholingskosten. Het was eigenlijk een scholingssubsidie van maximaal 1.000 euro voor het volgen van een …

office centre failliet
Ondernemen
Wat gaat er gebeuren met Office Centre?

Op 17 januari 2021 heb ik hier een artikel geplaatst over het feit dat Office Centre 7 vestigingen ging sluiten. Toen al gaf de directie aan veel last te hebben van de lockdown als onderdeel van de Corona maatregelen. Maar Office Centre bleef toen voor veel ondernemers redelijk goed bereikbaar …

Shares