Hoe een boek haar bedrijf op de kop zette – Hedwyg van Groenendaal

Hedwyg is trainer, auteur, spreker, creative nerd en ondernemer. Kennis delen is het liefste wat ze doet. Ze is oprichter en eigenaar van Via Milia en Prezi University en sinds 1993 actief op en voor het web. Hedwyg is voortdurend op zoek naar de beste manieren om haar kennis met jou te delen. Dat doet ze door middel van boeken, blogs, social media, trainingen, webinars en presentaties.

Hedwyg van Groenendaal Prezi bedrijf boek

 

Officieel Prezi Expert

 • Winnaar wereldwijde TED-Prezi wedstrijd ‘Ideas Matter’
 • Prezi Workshops en Masterclasses
 • Kenniscentrum voor het web
 • Opleiding Webdesign
 • Andere webdesign cursussen/trainingen/workshops
 • Bedenker uniek stappenplan voor Internet Project Plan (IPP), beschreven in boek Webdesign van concept tot realisatie

Shownotes

Je kunt haar bereiken via:

Website Hedwyg.nl
YouTube
LinkedIn
Twitter
Facebook pagina en haar profiel

Kijk ook eens hier:

Dit zijn een aantal quotes uit het gesprek:

 • Ik leer ondernemers en coaches hoe zo meesterlijke presentaties kunnen maken met Prezi en hoe ze hiermee hun omzet kunnen verhogen. Prezi is een website met een tool waarop je heel simpel gratis geweldige presentaties kunt maken.
 • Er wordt ontzettend veel gepresenteerd en men gebruikt hier vaak Powerpoint voor. Als er dan wordt gepresenteerd gebruikt met de Powerpoint vaak als spiekbriefje omdat ze graag een leidraad hebben. Het probleem hiermee is dat je niet helemaal professioneel overkomt en je niet de gewenste impact bereikt. Met Prezi gebruik je een ontzettend handige tool om dit effect wel te bereiken.
 • Ik werk nu sinds 2009 met Prezi en hievoor heb ik webdesigners opgeleid en veel webdesginprojecten geleid. Ik heb me nu al zo’n 15 jaar in dit vakgebied begeven. Ik kwam toen de tool tegen en was eigenlijk meteen verkocht. Ik had ook meteen een andere business gevonden, ik was ontzettend enthousiast. Ik heb hier toen ook een boek over geschreven, genaamd “presenteren met Prezi”
 • Dit boek werd in Nederland een bestseller en dit motiveerde mij om meer te gaan schrijven, wat leidde tot nog eens 16 boeken
 • In 2013 hebben mij man een ik een eigen uitgeverij opgericht, hiervoor gebruikten we een extern bedrijf. Zo’n uitgeverij klinkt heel leuk en winstgevend maar het heeft ook zijn nadelen. Ik vond het lastig omdat de deadline verdween, ik deed langer over mijn boeken. Er waren ook zeker financiële voordelen.

Hieronder de podcast:

Vergeet niet te abonneren op de Erno Hannink Show via iTunes, Stitcher of SoundCloud.

Kun je mij een groot plezier doen zodat meer ondernemers deze podcast kunnen vinden? Geef deze podcast jouw eerlijke beoordeling en recensie. Dit helpt mij enorm om deze podcast te verspreiden. Dank je wel hiervoor. Stuur me een korte e-mail om mij te laten weten dat je dit gedaan hebt en ik stuur je een verrassing.

Je kunt mij bereiken op podcast@ernohannink.nl Ik hoor graag van jou.

Online jouw expertise delen en daarmee nieuwe leads aantrekken? In contact komen met klanten die jou nu nog niet kennen?

Online verspreiden van jouw expertise op een manier zodat het je zo min mogelijk tijd kost.

Dan is Online Visibility Done4You voor jou.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw expertise uit je hoofd te halen. Wij zorgen er voor dat deze expertise online wordt gepubliceerd en wordt verspreid.

Online Visibility Done4You vind je op ErnoHannink.nl

 

 

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generative AI in ecommerce speech Jurjen
Webtools
Generative AI in ecommerce

Tijdens het E-Commerce Live evenement 2023 van Emerce gaf Jurjen de Vries een keynote speech. Jurjen is een expert op het gebied van generative AI en e-Commerce. Tijdens deze speech vertelt hij over generative AI en hoe deze nieuwe techniek online bedrijven kan transformeren door bijvoorbeeld gepersonaliseerde en creatieve content …

zoeken naar grote afbeeldingen website
Webdesign
Zoek en fix de zwaargewichten: grote afbeeldingen op jouw website lokaliseren

Ten behoeve van SEO en om te voorkomen dat gebruikers gefrustreerd raken, is het verstandig om te zorgen dat je een snel ladende website hebt. Eén van de belangrijkste oorzaken van trages websites en lange laadtijden zijn (te) grote afbeeldingen. Dus de bestanden van de afbeeldingen zijn groot (veel kilobytes) …

emerce mailing loading probleem
Algemeen
Emerce mailing heeft een vreemd loading probleem

Ik ontvang al een tijdje de mailings van Emerce. Een mooie organisatie en vaak staan er interessante onderwerpen in de mailing die ze versturen. Maar nu gaat het al meer dan een week goed mis. De Emerce mailing laat Loading zien binnen de e-mail in plaats van de leesbare tekst …

Shares