Visitekaartjes drukken 24 uur

Vistaprint
Image by lib_rachel via Flickr

Ik had snel wat visitekaartjes nodig en dus ging ik op zoek naar een mogelijkheid om via een online drukker mijn business cards binnen een dag in huis te hebben. Ik kwam diverse sites tegen waar je online jouw kaarten kon bestellen en die snel konden leveren. Ik wil deze sites met jou delen met daarbij mijn bevindingen wat betreft de gevonden informatie (dus geen echte ervaringen als afnemer [nog niet]). Er zijn nog veel meer drukker te vinden, maar de onderstaande kwamen het eerste naar voren:

 • http://www.byme.nl/producten/visitekaartjes/ De “slogan” hier is: voor 12.00 uur besteld, volgende dag in huis. 100 kaartjes, dubbelzijdig in kleur al verkrijgbaar vanaf 19,00 euro (exclusief verzendkosten).
 • http://www.smileprint.nl/visite_kaartjes/start Hier zijn ze iets voorzichtiger met hun belofte. Op de website staat namelijk: Dezelfde dag verzenden <strong>is mogelijk</strong>. Dus levering binnen 24 uur is optioneel maar dus wel mogelijk.
 • https://www.drukwerkdeal.nl/nl/producten/drukwerk/visitekaartjes.html Ook hier is snelle levering mogelijk onder de noemer “next day levering”. Echter dan betaal je wel het dubbele (afhankelijk van aantal kaartjes) vergeleken met bijvoorbeeld levering van 3 dagen. Voor 100 kaartjes betaal je ongeveer 46 euro exclusief BTW (wel luxe afwerking, dubbelzijdig, 350 grams en houtvrij papier).
 • http://www.printconcept.nl/nlnl/drukwerk/visitekaartjes Dit is een hele mooie website. Ook functioneel zit deze website goed in elkaar waardoor het bestelproces erg plezierig is. Ook geven zij aan binnen 24 uur te kunnen leveren. Echter dit is niet helemaal het geval. Wanneer je namelijk je bestelling indient voor 10.00 uur op maandag dan verzenden zij jouw business cards op dinsdag waardoor je dus op z’n vroegst jouw order pas op woensdag in huis hebt / op kantoor hebt. Dan tel ik dus 2 dagen, 48 uur.
 • http://print24.com/nl/product/visitekaartjes/ Hier geeft de domeinnaam al de suggestie dat het gaat om 24 uur serice. Echter je kunt optioneel kiezen voor prioriteit levering en dan ontvang je binnen 24 uur jouw kaartjes. Echter dan betaal je ook hier het dubbele ten opzichte van Express levering (2 dagen) en zelfs het viervoudige van de standaard (dat is 3 tot 4 dagen).  De prijzen zijn voor dubbelzijdig / 350 gram / 100 stuks / zonder speciale afwerking ongeveer 80 euro voor prioriteit, 40 euro voor express en 20 euro voor standaard (allemaal excl. btw). Het grote nadeel vind ik persoonlijk dat het erg onduidelijk is hoe en wat je moet bestellen. Ik vermoed dat dit voor een meer ervaren ontwerper wel goed uit de voeten kan met de interface en de opties.
 • http://www.printshopper.nl/visitekaartjes-drukken.html Bij printshopper staat bovenin vermeld; “eenvoudig besteld, supersnel geleverd”. En volgens de informatie is levering binnen 24 uur mogelijk. Echter ook hier geldt, op maandag bestellen houdt in dat ze de spullen op dinsdag verzenden. En dus zul je het op zijn vroegst op woensdag ontvangen. Prijs is gunstig. De bestelling van 100 kaartjes / tweezijdig / 350 grs kost 44 euro inclusief verzendkosten / exclusief btw. Je hebt alleen geen echt ontwerp proces op de site. Jouw eigen ontwerp kun je na de bestelling uploaden en de instructies hiervoor ontvang je dan per e-mail.
 • https://www.esprinto.nl/producten/visitekaartjes.aspx Ook bij Esprinto (leuk gevonden naam) kun je kiezen voor een extra snelle levering. Je hebt hier de keuze uit standaard (6 werkdagen), Priority (3 werkdagen) en Next day (1 werkdag, indien voor 12:00 uur besteld). Het bestelproces werkt heel leuk. Je kunt online jouw kaartje ontwerpen en samenstellen of je kunt gewoon een ontwerp uploaden.
 • http://www.drukland.nl Deze website is vindbaar wanneer je zoekt naar 24 uur drukwerk. Maar op de site zelf blijkt al snel dat de snelste levertijd 3 dagen is, helaas. Wel valt op dat de prijzen laag zijn en dat het een goede functionele website is.
 • http://spoed.drukkert.nl/goedkoop-visitekaartjes-drukken/ Ook hier geven ze aan binnen 24 uur te kunnen leveren. Hieraan zijn wel diverse voorwaarden verbonden. Zo moet het product het 24-uurs label bevatten, bestellingen moeten voor 12.00 uur zijn doorgegeven en je moet direct betalen via bijvoorbeeld iDeal, Paypal of Creditcard. De kosten liggen hier rond de 25 euro voor 100 business cards / vierkante hoeken / 350 grams glad karton /  tweezijdig bedrukt. Helaas heb je ook hier geen online ontwerp service en moet je gewoon een PDF opsturen met daarin het ontwerp.
 • http://www.oble.nl/visitekaarten/visitekaarten-4/comfort-kaart-159.html Bij Oble heb je ook de mogelijkheid om de kaartjes dezelfde dag te laten versturen. Voor Spoed levering, Formaat 85 x 55 mm, Bedrukking Full color (cmyk), Materiaal is 400 grs. Allgro Duo Matt, voor 11.00 uur aanleveren, 100 kaartjes kosten 59 euro. Ook hier moet je alleen een bestand uploaden. Dit mogen meerdere formaten zijn waaronder PDF, JPG, AI, PSD, Tiff, etc.
 • http://www.vistaprint.nl
  Vistaprint is vermoedelijk de meest bekende online drukwerk leverancier. En ook zij bieden een spoed optie. Echter zelfs met spoed krijg je de bestelling pas na 3 dagen en dus valt deze drukker af.

Wat zijn jouw ervaringen met het laten drukken van businesscards? En ook wel eens iets besteld voor 24 uur? Zo ja, was het op tijd binnen?

Enhanced by Zemanta

Goed en gedetailleerd overzicht van online drukwerkaanbieders. Ik probeer bij het bestellen van flyers en visitekaartjes altijd te grote tijdsdruk te vermijden. Ook vind ik het belangrijk dat de drukker duurzame opties voor papier aanbiedt.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

odido is dat wel okido
Ondernemen
Is de nieuwe naam Odido wel okido?

Mogelijk heb je het al gehoord? Als je klant bent dan heb je natuurlijk al een bericht ontvangen. Het bedrijf T-Mobile heet voortaan Odido. Na twee jaar in het geheim werken aan dit project werd op 5 september 2023 de nieuwe naam onthuld van wat we voorheen kende als T-Mobile …

stap-budget stopt
Ondernemen
1
Stap-budget stopt waarschijnlijk vanwege kabinetsbezuiniging

Het Stap-budget, een scholingssubsidie voor werkenden en werklozen, wordt waarschijnlijk wegbezuinigd. Dat bevestigen bronnen aan ANP en andere nieuwsbronnen. Het Stap-budget werd iets meer dan een jaar geleden geïntroduceerd als vervanging van de belastingaftrek van scholingskosten. Het was eigenlijk een scholingssubsidie van maximaal 1.000 euro voor het volgen van een …

office centre failliet
Ondernemen
Wat gaat er gebeuren met Office Centre?

Op 17 januari 2021 heb ik hier een artikel geplaatst over het feit dat Office Centre 7 vestigingen ging sluiten. Toen al gaf de directie aan veel last te hebben van de lockdown als onderdeel van de Corona maatregelen. Maar Office Centre bleef toen voor veel ondernemers redelijk goed bereikbaar …

Shares