10 Pinterest Clone Scripts Review

1. pintastic600_150
Webdesign

1. pintastic600_150

Pinterest is een snel groeiende website. Gestart in december 2009, is het uitgegroeid tot het op 2 na grootste sociale netwerk in de Verenigde Staten. Het unieke ontwerp in prikbordstijl trok veel ontwerpers aan om Pinterest Clone Scripts te ontwikkelen. Met deze scripts zijn honderden Pinterest Clone-sites opgezet. Sommigen van hen presteerden vrij goed in termen van verkeersgroei.

Ik volg deze scripts al een tijdje en vandaag zal ik je 10 populairste Pinterest Clone Scripts laten zien en een voor een reviewen. Als je toevallig een van hen hebt gebruikt of een andere hebt voor aanbeveling, aarzel dan niet om een regel in de opmerking te plaatsen.

1. Pintastic

1. pintastic600_150

Pintastic beweerde een raamwerk te gebruiken dat specifiek is geoptimaliseerd om onder extreem hoge belastingen te werken en miljoenen databaseverzoeken per seconde te genereren. Het is zo geschreven dat je Cloud-hosting kunt gebruiken – Amazon S3.

Een Pinmarklet waarmee gebruikers inhoud rechtstreeks kunnen delen vanaf de website waarop de media zich bevinden. Een “Pinit”-knop voor integratie in websites voor het delen van inhoud. Pintastic heeft ook een bannerbeheersysteem om VIP-pins te maken die bovenaan de website blijven staan. Er is ook een HTML 5-webapp beschikbaar voor Pintastic.

Het claimde volledige Facebook- en Twitter-integratie. Maar het lijkt erop dat de Facebook-app niet voor mij werkt als ik hem test.

Prijs begint bij $ 599 met minimale functies. Het kost ongeveer $ 2000 om volledige functies te hebben, incl. merklink naar hun site verwijderen. Het is ook mogelijk om het Pintastic-team uit te nodigen om het ontwerp aan te passen zodat uw site er geweldig uitziet. Het kost nog eens $ 1400.

UPDATE: site bestaat niet meer

2. Social Pinboard

Social Pinboard, ontwikkeld door apptha, is een Pin Board-script gebouwd op Joomla CMS. Het is dus eenvoudig te installeren en te onderhouden. Gebruikers kunnen video’s uploaden als pins, de meest geliefde pins/meest opnieuw vastgezette items categoriseren als populair en hun favoriete pins tweeten/e-mailen, enz. Het biedt ook Pin It Bookmarklet om het uploaden van afbeeldingen gemakkelijk te maken. Er is een iPhone-app en een Android-app beschikbaar om de mobiele versie te krijgen.

Prijs – $ 249 voor 1 domeinlicentie.

meer details

3. Pinderful

Pinderful is een Pinterest-kloonscript ontwikkeld door cogzidel. Het heeft integratie met Facebook en Twitter en heeft ook een mobiele versie als optie.

Prijs – webversie voor $ 299 en web + mobiele apps voor $ 599.

UPDATE: deze clone bestaat niet meer

4. Pinterestcopy

Pinterestcopy is een ander Pinterest-kloonscript met veel functies – Ondersteuning voor meerdere talen, zoekmachinevriendelijke URL’s, stelt gebruikers in staat om pin op Facebook, Twitter en e-mail te delen naar hun favoriete pins, “Pin-It” -knop om aan boord te pinnen, Pin it bookmarklet , Extensies voor browsergebaseerd vastzetten, rapportbeheer, antispambeheer, enz.

Prijs – $ 199 voor het basispakket en $ 1099 voor het uitgebreide pakket.

UPDATE: software bestaat niet meer

5. PinterestClone

PinterestClone is ontwikkeld door Softlinch inc. Het ondersteunt meertalig. Pin it bookmarklet is beschikbaar om het gemakkelijk te maken om afbeeldingen te uploaden. Pins kunnen worden gedeeld Delen met Facebook, Twitter. Er is een advertentiebeheersysteem beschikbaar om de advertenties te beheren.

Prijs – $ 499 voor standaardpakket.

UPDATE: ja helaas is ook deze software niet meer beschikbaar

6. Gripsell Pin Board Script

Gripsell Pin Board Script is gebouwd op CakePHP Framework. Behalve algemene functies zoals Boards maken, pinnen, integratie van sociale media zoals Facebook en Twitter, leuk vinden, opnieuw plaatsen en reageren, kan Admin de instellingen beheren zoals SMTP, Facebook APP-details, Twitter APP-details en ook Admin Email Id.
Prijs – $ 275 voor levenslange licentie van één domein.

UPDATE: ook deze is weg inmiddels

7. Pinboard

De tool PinBoard is volledig gebouwd met Drupal, het krachtige, open source CMS. PinBoard wordt geleverd met een eenvoudig installatieprofiel dat u snel helpt bij het instellen van het thema in slechts enkele korte stappen. Het PinBoard-thema combineert ook flexibiliteit, unieke aanpassingen en een strak ontwerp dat is gebouwd op een volledig mobiel ontwerp. Het biedt Pin bookmarklet-knop (toevoegen aan IE-, Firefox-, Chrome- of Safari-browsers), Facebook Twitter-inlogintegratie. Met behulp van standaard Drupal-vertaalmodules kunt u PinBoard naar uw taal vertalen. iPad, iPhone, Android-compatibel.

UPDATE: deze Drupal oplossing wordt niet meer aangeboden

8. Pinnect

Pinnect is geïntroduceerd door UniProgy. Met een online installatieprogramma is de installatie eenvoudig. Met volledige broncode kunt u absoluut elk aspect van uw site wijzigen, inclusief ontwerp en programmering. Naast de basisfuncties heeft Pinnect uitgebreide modules, zoals sociale module, advertentiemodule, cadeaumodule, cloudmodule, etc.

Prijs – $ 320 tot $ 405 voor verschillende functies.

UPDATE: deze clone is gestopt

9. Pinboarding Pro

Pinboarding Pro is gebouwd op een op PHP gebaseerd framework met 100% Open Source Code. Firefox- en Chrome-extensies voor browsergebaseerd vastzetten. Deel met Facebook, Twitter en e-mail. PinIt-knop. Pinnen van YouTube-video’s. Pinnen van Vimeo-video’s

Prijs – $ 199,99

UPDATE: op deze website staat nu een hele andere site

10. PinMeScript

PinMeScript is een Pinterest-kloonscript ontwikkeld door scriptolution. Ondersteuning in meerdere talen, e-mailmeldingen, uitnodigingsverzoeken beheren, geschenken – Pins met een prijs, enz

Prijs – $ 299 tot $ 800 voor verschillende aanbiedingen.

UPDATE: en ook deze bestaat niet meer

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zoeken naar grote afbeeldingen website
Webdesign
Zoek en fix de zwaargewichten: grote afbeeldingen op jouw website lokaliseren

Ten behoeve van SEO en om te voorkomen dat gebruikers gefrustreerd raken, is het verstandig om te zorgen dat je een snel ladende website hebt. Eén van de belangrijkste oorzaken van trages websites en lange laadtijden zijn (te) grote afbeeldingen. Dus de bestanden van de afbeeldingen zijn groot (veel kilobytes) …

super goedkoop een website maken
Webdesign
Super goedkope website met domeinnaam

Je hebt een klein bedrijf, je bent pas net begonnen of je hebt gewoonweg weinig budget. Hoe en waar moet je dan zijn om een super goedkope website te maken met jouw eigen domeinnaam? Op deze website zijn meerdere artikelen te vinden over de verschillende prijzen van hostingproviders, over het …

voordelen nadelen Wordpress
Webdesign
De voordelen en nadelen van WordPress

Misschien overweeg je een website te bouwen of te laten bouwen met behulp van WordPress. Of er is een andere reden dat je onderzoek doet naar WordPress. Hoe dan ook, je vraagt je af: Wat zijn de voordelen van WordPress? En wat zijn de nadelen? Dus je zoekt een duidelijk …

Shares