Gratis mockup laptop en iwatch voor Photoshop

mockup iwatch
Webdesign

Wanneer je een ontwerp maakt dan wil je dit zo mooi en zo duidelijk mogelijk presenteren aan de klant. Voor een advertentie of een flyer is het toesturen van een PDF een uitstekende manier om het design aan de klant te tonen. Echter in het geval van webdesign of het ontwerp van de user interface van een App dan wil je het anders presenteren. Voor een website of App weet je dat uiteindelijk het design gebruikt zal gaan worden op een elektronisch apparaat. Bij een App zal het meestal gaan om een telefoon, een tablet, een smart watch en in enkele gevallen om een PC of laptop. Bij een website kan het om alle soorten devices gaan. Het ontwerp wil je daarom tonen op een dergelijk device. En hiervoor zijn er op internet zogenaamde Mockups te vinden. Hieronder een mockup voor een kinder website en een mockup voor een app op een iwatch of iphone.

Wat is een mockup

Een mockup is een schaalmodel of een model op ware grootte van een product dat je tijdens de ontwerp fase maakt. Hierbij ging het vroeger om voorwerpen / producten en tegenwoordig wordt de term mockup ook gebruikt door software- en website makers. In het geval van software of websites is de term mockup iets breder qua betekenis. In dit geval gaat het om een Photoshop bestand met daarin een afbeelding (van een omgeving zoals een tafel of een bureau) met diverse apparaten zoals een telefoon, een tablet, een watch, etc. Met dit Photoshop bestand kun je op eenvoudige wijze jouw ontwerp invoegen in de afbeelding / omgeving zodat het design te zien is op de diverse apparaten. Zo kun je zien hoe het ontwerp op de diverse apparaten met hun eigen afmetingen er uit zal gaan zien.

Digitale mockup bestanden (meestal in Photoshop) zijn niet alleen te gebruiken voor het demonstreren van websites, apps of andere software. Er zijn ook Mockups te downloaden om een logo of afbeelding te presenteren op een koffiebeker, op een tas, op een t-shirt, op een auto, diverse verpakkingen, etc. Je hoeft een mock up niet zelf te maken, er zijn mock ups via Internet kant-en-klaar te verkrijgen. Zoek je een Photoshop Mockup voor het presenteren van jouw ontwerp (logo, auto sticker, sport outfit, etc.) dan kun je deze al voor minder dan 3 euro kopen. Je opent het mockup bestand in bijvoorbeeld Photoshop en voegt jouw ontwerp toe aan een speciale laag / layer. Je ziet direct het resultaat zoals een t-shirt met daarop heel realistisch jouw logo. Diverse mooie mockups kun je online kopen via GraphicRiver.

Laptop mockup

De eerste gratis mockup is geschikt voor het tonen van jouw ontwerp op een laptop. Echter in dit geval gaat het om een omgeving voor kinderen. Deze Laptop Mockup is dus geschikt voor het tonen van designs met als doelgroep kinderen. Het gaat om een photoshop bestand en is geheel gratis te downloaden zonder verdere registratie.

Free children laptop mockup
Laptop Mockup

 

 

iWatch Mockup

Deze gratis mockup is geschikt voor het tonen van jouw ontwerp op een iWatch en een iPhone. Ook hierbij gaat het om een Photoshop bestand met daarin een speciale laag voor het toevoegen van jouw eigen ontwerp / afbeelding en meer hoef je dan niet te doen.

Free iWatch and iPhone mockup

mockup iwatch

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voordelen nadelen Wordpress
Webdesign
De voordelen en nadelen van WordPress

Misschien overweeg je een website te bouwen of te laten bouwen met behulp van WordPress. Of er is een andere reden dat je onderzoek doet naar WordPress. Hoe dan ook, je vraagt je af: Wat zijn de voordelen van WordPress? En wat zijn de nadelen? Dus je zoekt een duidelijk …

Webdesign
De beste Retro en Vintage Webdesigns

Grafisch ontwerpen is een vak apart. En vervolgens heb je het resultaat dat de één het einde vindt en de ander vindt het niets… kwestie van smaak zeggen we dan. Maar kwalitatief design is zeker herkenbaar en kwaliteit is geen kwestie van smaak. Binnen grafisch ontwerp zie je bepaalde stijlen …

Strato sitebuilder of Wordpress
Webdesign
STRATO Sitebuilder of WordPress?

Een begrijpelijke vraag die veel ondernemers hebben die een nieuwe site willen maken (of laten maken): kies ik voor STRATO sitebuilder of voor een eigen WordPress website? Het is geen eenvoudige afweging en ook afhankelijk van jouw specifieke situatie. Laten we voorop stellen dat geen van de hiervoor genoemde mogelijkheden …

Shares