Belangrijkste social media voor een coach Vraag & Antwoord webinar 5 [video]

Belangrijkste social media voor coaches Vraag en Antwoord 5 – Make your coaching business No 1 in your niche from Erno Hannink on Vimeo.

Belangrijkste social media voor een coach Vraag & Antwoord webinar 5

De mogelijkheid om jou vragen te laten stellen en deze direct te beantwoorden. Iedere maand een webinar waarin jij ook gaat leren van de vragen van anderen.

Ieder V&A webinar begin ik met een korte introductie van een bepaald onderwerp. Deze keer heb ik uitleg gegeven over de belangrijkste social media voor coaches.

Wil jij de volgende keer (4 november) er ook bij zijn, >> meld je dan nu aan.

Bekijk de opname van het vierde Vraag & Antwoord webinar van 7 oktober 2013.

De slides van de presentatie.

Aanbod voor luisteraars

Het webinar wordt mede mogelijk gemaakt door:
De boeken en trainingen van Erno en Gotowebinar.

Aan het einde van het webinar heb ik mijn Gratis Inzichtgesprek aangeboden aan de deelnemers. Plan jouw gesprek nu in voor nieuwe inzichten voor jouw bedrijf.

Vragen

Een overzicht van een aantal vragen die gesteld werden tijdens dit V&A webinar:

Hyperspecialisatie – Doelgroep kiezen

 • Hoe bereik je nieuwe mensen? (Suzann)
 • Ik ben een interim HR professional met veel coachervaring. Nu heb ik besloten om meer te gaan trainen en coachen. Enerzijds wil ik het HR vak vast blijven houden door strategische HR thema’s aan te bieden in trainingen. Maar aan de andere kant wil ik mensen ook heel graag coachen op het vlak van persoonlijk leiderschap. Kan ik beide combineren of is het slimmer om hierin een keuze te maken? (Gracita)
 • Ik geef training aan kraamverzorgenden en wil ook de verloskundigen huisartsen jgz medewerkers etc… mijn training geven over postpartum depressie en kraambedpsychose, dus is het beter mij te richten op bv kraamverzorgsters alleen. (Djoke)
 • hoe onderscheid je je tussen alle andere facebook mede collega’s die hetzelfde aanbod qua producten hebben en ook in dezelfde regio zitten?
 • Als kunstenaar en christen een doelgroep te kiezen . ( zeer mioderne kunst) (Rita)
 • is het handig om verschillende ‘niches’naast elkaar te hebben? Ik kan nl. voor mezelf wel 2 of 3 niches bedenken waarin ik waarschijnlijk één van de weinige ben… (Dick)
 • hoe kun je eenvoudig een profiel schetsen van je ideale klant? Stel, ik wil originele muziek schrijven voor begrafenissen (Iedereen zijn persoonlijke, originele muziek op zijn begrafenis). Hoe maak ik dan een profiel van zo’n doelgroep? (Dick)
 • Ik heb naar aanleiding van de vorige keer mn doelgroep aangepast, is dit ‘klein’ genoeg? Ik help moeders rust, harmonie en welzijn te creëren bij zichzelf en in hun kind. De kinderen (van 6 tm 12 jaar) leer ik hoe om te gaan met hun boosheid, verdriet, angst en/of hooggevoelig zijn. (Maroeska)

Facebook

 • Is het nuttig om voor het promoten van workshops te adverteren op facebook? (Suzann)
 • Prive vele volgers die ook makkelijk uitgebreid worden. Die volgen allemaal niet mijn pagina. Die pagina heb ik wel aangemaakt, maar wil ook niet steeds vanuit persoonlijk profiel naar pagina linken.
  Mijn persoonlijk profiel voor iedereen openbaar gezet en persoonlijke info (kinderen, prive zaken) niet op FB gezet. Wel een beetje wat persoonlijke dingen, zodat het wel persoonlijk blijft. (Flip)
 • wat heeft de voorkeur? een pagina maken vanuit een pers. profiel of een aparte bedrijvenpagina op Facebook? (Roy)
 • Vraag me even af wat je beter kunt doen: de groep klanten in een groep zetten onder je persoonlijke profiel of je vrienden in een groep zetten onder je persoonlijk profiel.Om te voorkomen dat je vrienden moe worden van je artikelen en je klanten weinig hebben aan je prive berichten. (Liesbeth)
 • Is het wel raadzaam dat klanten alle onzin zien die mensen op je persoonlijke Facebook zetten (Gerrit)
 • Kun je op Facebook tabbladen maken zoals bv inschrijfformulieren, uitleg enz toevoegen? (Inge)

LinkedIn

 • ik heb LinkedIn premium maar doe er nog niet zo veel mee. (Karin)

Power Platform – Website en blog

 • De afgelopen tijd ook je video sessie gevolgd over dit onderwerp. Platform is duidelijk voor me. Wat ik erg lastig vind is het schrijven voor het platform (Flip)

Lasting List

 • wat was het programma voor de berichten in hun email box (Gerrit) – Autorespond of Aweber

Overig

 • Hoe is jouw ervating met Adwords op google? (Karin)
 • Op welk platform moet ik adverteren voor senioren? (Rienk)
 • Hoe zinvol is het om je aan te sluiten bij een branchevereniging? (Rienk)
 • en moet je dat adverteren op je site of social media? (Rienk)
 • Is het verstandig je prijzen voor diensten van te voren kenbaar te maken en zo ja, op welk platvorm is dat het beste/ (Jolanda)

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Gerelateerde Posts:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram reacties verbergen
Social media
Reacties instagram verbergen

Je hebt het vast al meegemaakt dat onder jouw leuke post een aantal mensen zeer vervelende reacties plaatsen. Dit wil je eigenlijk niet en je wilt weten hoe je reacties op instagram kunt verbergen? Instagram biedt gelukkig een mogelijkheid om een filter in te stellen zodat je nare reacties / …

Social media
Werken met influencers – Hoe begin ik?

Veel mensen vragen zich af hoe je begint met influencer marketing. Ik versta onder de term “influencer marketing” de promotie van producten / diensten of creëren van brand awareness via echte personen die op internet (YouTube, instagram, Pinterest, Twitter, Facebook, etc.) een specifieke groep volgers hebben of een groot bereik …

Social media
5
Hoe kun je een facebook groep overnemen?

Ik zie dat veel mensen zich afvragen: “Hoe kan ik een Facebook groep overnemen waar geen beheer is?”. Of; “Een groep zit zonder beheerder kan ik deze over nemen?”. Het is erg storend wanneer je een Facebook Group ziet over een onderwerp waar jij zelf ook heel actief mee bent. …

0Shares
0