een uur besparen per dag en meer klanten aantrekken iets voor jou?

Wil jij klanten aantrekken? Wil je ervaren hoe het voelt als een nieuwe klant als vanzelf op jou af komt? Lees welke stappen hierin belangrijk zijn.

  1. het begint met kiezen. Kies welke klant jij wilt aantrekken. Kies je doelgroep.
  2. Bouw je eigen platform op het web waar je kunt schrijven. Een combinatie van weblog en website waar de zoekende klant jouw oplossing en tips kan vinden via de zoekmachine.
  3. Bied de mensen die op jouw platform komen de gelegenheid om je eenvoudig te blijven volgen. Via email. Bouw een lijst met namen en emailadressen van mensen die meer van jouw willen horen. Hier gaan mensen straks van jou kopen.
  4. Zorg dat je bent waar je doelgroep is. Wees aanwezig in de juiste sociale netwerk sites. Help jouw doelgroep in hun eigen omgeving. Probeer hier niet te verkopen, help alleen en begeleid mensen richting jouw platform.

De juiste sociale netwerk sites

Een deel van jouw doelgroep gaat op zoek in de zoekmachine. Doordat jij waardevolle artikelen publiceert op je site, word je door deze zoekende mensen gevonden in de zoekmachines.

Dan is er nog een groot deel van je doelgroep die jou nog niet vindt in de zoekmachine. Gelukkig kun je wel in contact komen met deze potentiële klanten. Je vindt ze bijvoorbeeld in LinkedIn of Facebook.

Op welk online netwerk moet je nu concentreren? Daarvoor kun je deze handige regel gebruiken:

  • is jouw ideale klant een manager of directeur bij een bedrijf, besteed dan vooral tijd aan LinkedIn
  • werk je vooral met eindgebruikers, particulieren, mensen in hun prive omgeving, zelfstandigen, dan is Facebook jouw terrein

Wil je leren hoe je Facebook goed en slim gebruikt zodat je klanten gaat aantrekken dan heb ik nu iets voor jou.
Een pakket van video, audio-opname, handleiding en toegang tot een groep waar je vragen kunt stellen.

Hiermee ga jij versneld jouw zakelijke Facebook pagina op de juiste manier opzetten. De opnames en handleiding gaan je veel tijd besparen. En je hebt geen zorgen meer of je het allemaal wel goed doet.

Alleen al door te helpen bij keuzes maken wat wel en niet doen in de sociale netwerken besparen klanten van mij een uur per dag. Een uur, per dag, bedenk wat je daar alleen al mee kunt bereiken.

De juiste stappen, eenvoudig uitgelegd en een plek waar je terecht kan met eventuele vragen.

Lees meer over de inhoud van dit pakket, wat je precies krijgt, hoe het er uit ziet en hoe het werkt.

Let op het is alleen deze week in deze combinatie en voor deze prijs beschikbaar
http://ernohannink.nl/facebook-geluk/

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Betrokkenheid vergroten doelgroep met marketing via Sociale media
Social media
Hoe je de betrokkenheid van gebruikers kunt vergroten met behulp van marketing via sociale media

Vraag ​​je je af hoe je de betrokkenheid van gebruikers op de sociale media van jouw merk kunt vergroten? Duik in dit artikel voor een paar waardevolle tips voor gebruikersbetrokkenheid.

facebook paginas samenvoegen
Social media
3
Facebook pagina’s samenvoegen lukt niet

Je hebt twee Facebookpagina’s die heel veel overlap hebben. Dit kan het geval zijn voor jouw bedrijf, jouw winkel of winkelgebied, jouw expertise, etc. waarbij de Facebookpagina’s eigenlijk inhoudelijk hetzelfde zijn. Heb je dergelijke dubbele pagina’s dan biedt Facebook jou de mogelijkheid om deze samen te voegen. Op zich gaat …

Social media
Clubhouse ook voor Android gebruikers

De populaire ‘drop in audio chat’ app met de naam Clubhouse bestaat al sinds April 2020. Begin 2021 kwam de app in Nederland lekker op gang. Maar je kon de app pas gaan gebruiken wanneer je een uitnodiging had gekregen (invite only). Daarnaast was de app alleen geschikt voor iPhone …

Shares