Eenvoudig audio aan je marketing mix toevoegen – CinchCast

cinchcast

Met CinchCast maak je heel eenvoudig een audio-opname. Audio aan je marketingmix toevoegen is een goed idee. Audio zorgt voor een extra dimensie in je blog. Mensen kunnen je beter leren kennen, en zo meer vertrouwen in je krijgen.

Een lastig element bij het maken van een podcast kan is soms het uploaden van jouw audio bestand (mp3). Met CinchCast is dat geen punt, je maakt de opname op de site of in de app en het uploaden gaat vervolgens automatisch. Hieronder de stappen.

Maak eerst een account aan bij CinchCast

Vul vervolgens de gegevens in en zet jouw netwerken er ook in. Maak de verbinding met Twitter en Facebook en je kunt aansluitend automatisch de mensen uit deze beide netwerken op CinchCast vinden (automatisch volgen).

cinchcast Eenvoudig audio aan je marketing mix toevoegen   CinchCast

Je kunt een opname maken met je PC als je een microfoon hebt aangesloten. Daarnaast kun je ook de app gebruiken voor de iPhone of voor Android.

Je kunt het resultaat eenvoudig embedden in een artikel en natuurlijk naar Facebook en Twitter pushen. Dit is de embed versie van mijn eerste opname op CinchCast:

Je kunt geen programma’s opnemen en dan uploaden. Je kunt wel alle opgenomen programma’s downloaden (backup).

Leuk, @trendmatcher deed een test met Google Phone en deed zo een gratis opname via Google Phone. Hier zie je ook dat je bij elke opname een afbeelding kunt uploaden.

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Betrokkenheid vergroten doelgroep met marketing via Sociale media
Social media
Hoe je de betrokkenheid van gebruikers kunt vergroten met behulp van marketing via sociale media

Vraag ​​je je af hoe je de betrokkenheid van gebruikers op de sociale media van jouw merk kunt vergroten? Duik in dit artikel voor een paar waardevolle tips voor gebruikersbetrokkenheid.

facebook paginas samenvoegen
Social media
3
Facebook pagina’s samenvoegen lukt niet

Je hebt twee Facebookpagina’s die heel veel overlap hebben. Dit kan het geval zijn voor jouw bedrijf, jouw winkel of winkelgebied, jouw expertise, etc. waarbij de Facebookpagina’s eigenlijk inhoudelijk hetzelfde zijn. Heb je dergelijke dubbele pagina’s dan biedt Facebook jou de mogelijkheid om deze samen te voegen. Op zich gaat …

Social media
Clubhouse ook voor Android gebruikers

De populaire ‘drop in audio chat’ app met de naam Clubhouse bestaat al sinds April 2020. Begin 2021 kwam de app in Nederland lekker op gang. Maar je kon de app pas gaan gebruiken wanneer je een uitnodiging had gekregen (invite only). Daarnaast was de app alleen geschikt voor iPhone …

Shares