Nieuwe Facebook Timeline voor zakelijke pagina’s – wat moet je weten

Facebook introduceerde de nieuwe Facebook Timeline voor onze persoonlijke profielen eind 2011. Het zou alleen kwestie van tijd zijn dat dit ook werd doorgevoerd op Facebook pagina’s.

Donderdag 29 februari was het dan zo ver. Timeline was beschikbaar voor bedrijfspagina’s op Facebook.

In tegenstelling tot persoonlijke profielen wordt het veel sneller voor iedereen ingevoerd. Nu heb je tot vrijdag 30 maart om jouw pagina te optimaliseren voor Timeline. Dan worden alle pagina’s automatisch omgezet naar Timeline.

facebook timeline ehen Nieuwe Facebook Timeline voor zakelijke paginas   wat moet je weten

Wil jij weten hoe je de vernieuwde Facebook pagina kunt gebruiken om fans aan te trekken?

Volg het gratis webinar

Veranderingen

Zoals je in de afbeelding hierboven kunt zien is de opmaak voor zakelijke Facebook pagina’s totaal veranderd. Wacht, er is nog meer.

Facebook heeft je nieuwe mogelijkheden gegeven met deze nieuwe opmaak. Maar Facebook heeft ook een aantal opties verwijderd met Timeline.

Een van de opties die ik het afgelopen jaar heb lopen promoten is de welkom tab. “Zorg dat nieuwe bezoekers landen op de welkom tab. Dit verdubbelt de kans dat mensen op ‘Vind ik leuk’ klikken.”

Het landen op de welkom tab is verwijderd. Bezoekers die nog geen fan zijn van je pagina zullen niet langer landen op de welkom tab.

Een andere optie, de banner aan de zijkant, ook verwijderd. Natuurlijk hebben we daarvoor de mooie cover foto gekregen, maar hier ben je beperkt wat je er mee mag doen, vooral wat betreft promoties.

Gratis webinar

Eerst had ik bedacht een betaald webinar te organiseren voor de nieuwe Facebook Timeline. Ik heb er zelfs al promotie voor gemaakt voor een deel van mijn lijst en al verkocht.

Toen bedacht ik me.

Wat is mijn doel is voor 2012? Groei.
Ik wil zo veel mogelijk zelfstandige professionals helpen bij het aantrekken van klanten via internet.

Vandaar een volledig gratis webinar over de wijzigingen voor de zakelijke Facebook pagina. Alles wat je moet weten zodat jij meer fans kunt aantrekken met de nieuwe Timeline opmaak.

Registreer nu voor het gratis webinar op 22 maart 14:00u.

Het internationale webinar geef ik in het Engels.

Vergeet niet zelf te registreren 🙂

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Enhanced by Zemanta
Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Betrokkenheid vergroten doelgroep met marketing via Sociale media
Social media
Hoe je de betrokkenheid van gebruikers kunt vergroten met behulp van marketing via sociale media

Vraag ​​je je af hoe je de betrokkenheid van gebruikers op de sociale media van jouw merk kunt vergroten? Duik in dit artikel voor een paar waardevolle tips voor gebruikersbetrokkenheid.

facebook paginas samenvoegen
Social media
3
Facebook pagina’s samenvoegen lukt niet

Je hebt twee Facebookpagina’s die heel veel overlap hebben. Dit kan het geval zijn voor jouw bedrijf, jouw winkel of winkelgebied, jouw expertise, etc. waarbij de Facebookpagina’s eigenlijk inhoudelijk hetzelfde zijn. Heb je dergelijke dubbele pagina’s dan biedt Facebook jou de mogelijkheid om deze samen te voegen. Op zich gaat …

Social media
Clubhouse ook voor Android gebruikers

De populaire ‘drop in audio chat’ app met de naam Clubhouse bestaat al sinds April 2020. Begin 2021 kwam de app in Nederland lekker op gang. Maar je kon de app pas gaan gebruiken wanneer je een uitnodiging had gekregen (invite only). Daarnaast was de app alleen geschikt voor iPhone …

Shares