Nieuwe Facebook Timeline voor zakelijke pagina’s – wat moet je weten

Facebook introduceerde de nieuwe Facebook Timeline voor onze persoonlijke profielen eind 2011. Het zou alleen kwestie van tijd zijn dat dit ook werd doorgevoerd op Facebook pagina’s.

Donderdag 29 februari was het dan zo ver. Timeline was beschikbaar voor bedrijfspagina’s op Facebook.

In tegenstelling tot persoonlijke profielen wordt het veel sneller voor iedereen ingevoerd. Nu heb je tot vrijdag 30 maart om jouw pagina te optimaliseren voor Timeline. Dan worden alle pagina’s automatisch omgezet naar Timeline.

facebook timeline ehen Nieuwe Facebook Timeline voor zakelijke paginas   wat moet je weten

Wil jij weten hoe je de vernieuwde Facebook pagina kunt gebruiken om fans aan te trekken?

Volg het gratis webinar

Veranderingen

Zoals je in de afbeelding hierboven kunt zien is de opmaak voor zakelijke Facebook pagina’s totaal veranderd. Wacht, er is nog meer.

Facebook heeft je nieuwe mogelijkheden gegeven met deze nieuwe opmaak. Maar Facebook heeft ook een aantal opties verwijderd met Timeline.

Een van de opties die ik het afgelopen jaar heb lopen promoten is de welkom tab. “Zorg dat nieuwe bezoekers landen op de welkom tab. Dit verdubbelt de kans dat mensen op ‘Vind ik leuk’ klikken.”

Het landen op de welkom tab is verwijderd. Bezoekers die nog geen fan zijn van je pagina zullen niet langer landen op de welkom tab.

Een andere optie, de banner aan de zijkant, ook verwijderd. Natuurlijk hebben we daarvoor de mooie cover foto gekregen, maar hier ben je beperkt wat je er mee mag doen, vooral wat betreft promoties.

Gratis webinar

Eerst had ik bedacht een betaald webinar te organiseren voor de nieuwe Facebook Timeline. Ik heb er zelfs al promotie voor gemaakt voor een deel van mijn lijst en al verkocht.

Toen bedacht ik me.

Wat is mijn doel is voor 2012? Groei.
Ik wil zo veel mogelijk zelfstandige professionals helpen bij het aantrekken van klanten via internet.

Vandaar een volledig gratis webinar over de wijzigingen voor de zakelijke Facebook pagina. Alles wat je moet weten zodat jij meer fans kunt aantrekken met de nieuwe Timeline opmaak.

Registreer nu voor het gratis webinar op 22 maart 14:00u.

Het internationale webinar geef ik in het Engels.

Vergeet niet zelf te registreren 🙂

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Enhanced by Zemanta

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Gerelateerde Posts:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram reacties verbergen
Social media
2
Reacties instagram verbergen

Je hebt het vast al meegemaakt dat onder jouw leuke post een aantal mensen zeer vervelende reacties plaatsen. Dit wil je eigenlijk niet en je wilt weten hoe je reacties op instagram kunt verbergen? Instagram biedt gelukkig een mogelijkheid om een filter in te stellen zodat je nare reacties / …

Social media
Werken met influencers – Hoe begin ik?

Veel mensen vragen zich af hoe je begint met influencer marketing. Ik versta onder de term “influencer marketing” de promotie van producten / diensten of creëren van brand awareness via echte personen die op internet (YouTube, instagram, Pinterest, Twitter, Facebook, etc.) een specifieke groep volgers hebben of een groot bereik …

Social media
13
Hoe kun je een facebook groep overnemen?

Ik zie dat veel mensen zich afvragen: “Hoe kan ik een Facebook groep overnemen waar geen beheer is?”. Of; “Een groep zit zonder beheerder kan ik deze over nemen?”. Het is erg storend wanneer je een Facebook Group ziet over een onderwerp waar jij zelf ook heel actief mee bent. …

0Shares
0