Unfollow Inactieve Twitter Accounts – Top Websites

Image representing Twitter as depicted in Crun...
Afbeelding via CrunchBase

Mensen plaatsen om bepaalde redenen steeds een update op Twitter. Anderen stoppen met plaatsen van Tweets en dus wordt hun Twitter status om bepaalde redenen niet meer aangepast. Wat de reden ook is, het komt regelmatig voor dat iemand maanden lang niet meer Twittert. Sommige mensen zijn misschien zelfs gestopt met hun Twitter account en hebben al een jaar niets meer gepost.

Het is zinloos om de mensen die al heel lang geen Tweets meer hebben geplaatst toch nog te blijven volgen (follow). Dus laten we deze accounts maar snel van de follow lijst halen, unfollow deze mensen zo eenvoudig en zo snel mogelijk. Met de onderstaande sites is het unfollowen van mensen die al heel lang inactief zijn een eitje. En natuurlijk doen we dit ook het liefst helemaal gratis.

1. Tweepi

Tweepi beheer twitter follow

Tweepi is een echte alles-in-één Twitter tool, een aanrader. Natuurlijk kun je eenvoudig inactieve accounts unfollow-en. Maar je kunt ook snel zien welke accounts jij wel volgt maar die jou niet volgen. Het mooiste is dat je op diverse kolommen / gegevens kunt sorteren en zodoende snel alle twitteraars met een bepaalde eigenschap onder elkaar hebt staan. Log in via Twitter OAuth, oftewel met jouw Twitter logingegevens. Klik vervolgens op de Cleanup knop en sorteer de lijst op “last tweeted”. Dan zie je per pagina de Twitter vrienden die al heel lang niet meer hebben getweet.

Nadeel van Tweepi is dat je voor alle extra’s al snel iets moet doen (een tweet sturen bijvoorbeeld).

Ga naar de Tweepi site

2. Untweeps

Unfollow Inactive Twitter Users

Hier moet je inloggen via de Twitter OAuth methode. Selecteer het aantal dagen dat de Twitter vrienden inactief mogen zijn en klik dan op de “List Scale Tweeps” knop. Vervolgens kun je alle inactieve Twitteraards aanvinken om deze te onvolgen / unfollow.

Ga naar de Untweeps website

3. Twitoria

Unfollow Inactive Twitter Users

Gewoon jouw Twitter gebruikersnaam invoeren en de tijd van inactiviteit zoals een week, maand, afgelopen jaar, etc. Vervolgens zal Twitoria een lijst maken van alle gebruikers die je volgt en die al heel lang niet meer hebben getwitterd. Vervolgens moet je wel iedere gebruiker stuk voor stuk unfollowen (is een must van Twitter zelf, geen bulk toegestaan).

Ga naar Twitoria

4. The Unfollow App

Unfollow Inactive Twitter Users

Wederom inloggen via Twitter OAuth, sorteer de resultaten op datum en zodoende zie je de Twittervrienden die al een tijdje geen Tweets hebben uitgezonden. Ook hier moet je vervolgens deze mensen stuk voor stuk unfollow-en.

Ga naar de The Unfollow App

5. TwerpScan

Unfollow Inactive Twitter Users

Twerp Scan is handig voor meerdere zaken, maar ook voor het zoeken naar inactieve social media gebruikers. Login met Twitter OAuth en klik vervolgens op “Manage Contacts You’re Following”. Nu zie je een hele lijst met mensen die je volgt. Sorteer ook hier op “LAST”, de datum van de laatste Tweet. Nu kun je gestopte Twitteraars eenvoudig in één keer uit je lijst van te volgen gebruikers halen.

Ga naar de site TwerpScan

6. The Twit Cleaner

Unfollow Inactive Twitter Users

De naam zegt het al, een tool om jouw Twitter op te schonen. De tool is erg eenvoudig. Klik op de homepage op “Scan Me Now” en log in met OAuth. Je krijgt na een tijdje een bericht / direct message van @TheTwitCleaner. Klik op de link in het bericht om te zien wie van jouw vrienden al lang niet meer actief was. Je kunt ze vervolgens met slechts 1 klik verwijderen.

Ga naar The Twit Cleaner

7. Refollow

Unfollow Inactive Twitter Users

Ga naar de Refollow site

8. My Tweeple

Unfollow Inactive Twitter Users

Een meer uitgebreide tool.

Ga naar My Tweeple

9. My Cleaner

Unfollow Inactive Twitter Users

Let op, My Cleaner werkt alleen als je niet meer dan 700 mensen volgt.

Ga naar site My Cleaner

10. Manage Twitter

Unfollow Inactive Twitter Users

Ga naar Manage Twitter

Enhanced by Zemanta
Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Betrokkenheid vergroten doelgroep met marketing via Sociale media
Social media
Hoe je de betrokkenheid van gebruikers kunt vergroten met behulp van marketing via sociale media

Vraag ​​je je af hoe je de betrokkenheid van gebruikers op de sociale media van jouw merk kunt vergroten? Duik in dit artikel voor een paar waardevolle tips voor gebruikersbetrokkenheid.

facebook paginas samenvoegen
Social media
3
Facebook pagina’s samenvoegen lukt niet

Je hebt twee Facebookpagina’s die heel veel overlap hebben. Dit kan het geval zijn voor jouw bedrijf, jouw winkel of winkelgebied, jouw expertise, etc. waarbij de Facebookpagina’s eigenlijk inhoudelijk hetzelfde zijn. Heb je dergelijke dubbele pagina’s dan biedt Facebook jou de mogelijkheid om deze samen te voegen. Op zich gaat …

Social media
Clubhouse ook voor Android gebruikers

De populaire ‘drop in audio chat’ app met de naam Clubhouse bestaat al sinds April 2020. Begin 2021 kwam de app in Nederland lekker op gang. Maar je kon de app pas gaan gebruiken wanneer je een uitnodiging had gekregen (invite only). Daarnaast was de app alleen geschikt voor iPhone …

Shares