Unfollow Inactieve Twitter Accounts – Top Websites

Image representing Twitter as depicted in Crun...
Afbeelding via CrunchBase

Mensen plaatsen om bepaalde redenen steeds een update op Twitter. Anderen stoppen met plaatsen van Tweets en dus wordt hun Twitter status om bepaalde redenen niet meer aangepast. Wat de reden ook is, het komt regelmatig voor dat iemand maanden lang niet meer Twittert. Sommige mensen zijn misschien zelfs gestopt met hun Twitter account en hebben al een jaar niets meer gepost.

Het is zinloos om de mensen die al heel lang geen Tweets meer hebben geplaatst toch nog te blijven volgen (follow). Dus laten we deze accounts maar snel van de follow lijst halen, unfollow deze mensen zo eenvoudig en zo snel mogelijk. Met de onderstaande sites is het unfollowen van mensen die al heel lang inactief zijn een eitje. En natuurlijk doen we dit ook het liefst helemaal gratis.

1. Tweepi

Tweepi beheer twitter follow

Tweepi is een echte alles-in-één Twitter tool, een aanrader. Natuurlijk kun je eenvoudig inactieve accounts unfollow-en. Maar je kunt ook snel zien welke accounts jij wel volgt maar die jou niet volgen. Het mooiste is dat je op diverse kolommen / gegevens kunt sorteren en zodoende snel alle twitteraars met een bepaalde eigenschap onder elkaar hebt staan. Log in via Twitter OAuth, oftewel met jouw Twitter logingegevens. Klik vervolgens op de Cleanup knop en sorteer de lijst op “last tweeted”. Dan zie je per pagina de Twitter vrienden die al heel lang niet meer hebben getweet.

Nadeel van Tweepi is dat je voor alle extra’s al snel iets moet doen (een tweet sturen bijvoorbeeld).

Ga naar de Tweepi site

2. Untweeps

Unfollow Inactive Twitter Users

Hier moet je inloggen via de Twitter OAuth methode. Selecteer het aantal dagen dat de Twitter vrienden inactief mogen zijn en klik dan op de “List Scale Tweeps” knop. Vervolgens kun je alle inactieve Twitteraards aanvinken om deze te onvolgen / unfollow.

Ga naar de Untweeps website

3. Twitoria

Unfollow Inactive Twitter Users

Gewoon jouw Twitter gebruikersnaam invoeren en de tijd van inactiviteit zoals een week, maand, afgelopen jaar, etc. Vervolgens zal Twitoria een lijst maken van alle gebruikers die je volgt en die al heel lang niet meer hebben getwitterd. Vervolgens moet je wel iedere gebruiker stuk voor stuk unfollowen (is een must van Twitter zelf, geen bulk toegestaan).

Ga naar Twitoria

4. The Unfollow App

Unfollow Inactive Twitter Users

Wederom inloggen via Twitter OAuth, sorteer de resultaten op datum en zodoende zie je de Twittervrienden die al een tijdje geen Tweets hebben uitgezonden. Ook hier moet je vervolgens deze mensen stuk voor stuk unfollow-en.

Ga naar de The Unfollow App

5. TwerpScan

Unfollow Inactive Twitter Users

Twerp Scan is handig voor meerdere zaken, maar ook voor het zoeken naar inactieve social media gebruikers. Login met Twitter OAuth en klik vervolgens op “Manage Contacts You’re Following”. Nu zie je een hele lijst met mensen die je volgt. Sorteer ook hier op “LAST”, de datum van de laatste Tweet. Nu kun je gestopte Twitteraars eenvoudig in één keer uit je lijst van te volgen gebruikers halen.

Ga naar de site TwerpScan

6. The Twit Cleaner

Unfollow Inactive Twitter Users

De naam zegt het al, een tool om jouw Twitter op te schonen. De tool is erg eenvoudig. Klik op de homepage op “Scan Me Now” en log in met OAuth. Je krijgt na een tijdje een bericht / direct message van @TheTwitCleaner. Klik op de link in het bericht om te zien wie van jouw vrienden al lang niet meer actief was. Je kunt ze vervolgens met slechts 1 klik verwijderen.

Ga naar The Twit Cleaner

7. Refollow

Unfollow Inactive Twitter Users

Ga naar de Refollow site

8. My Tweeple

Unfollow Inactive Twitter Users

Een meer uitgebreide tool.

Ga naar My Tweeple

9. My Cleaner

Unfollow Inactive Twitter Users

Let op, My Cleaner werkt alleen als je niet meer dan 700 mensen volgt.

Ga naar site My Cleaner

10. Manage Twitter

Unfollow Inactive Twitter Users

Ga naar Manage Twitter

Enhanced by Zemanta

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Gerelateerde Posts:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram reacties verbergen
Social media
Reacties instagram verbergen

Je hebt het vast al meegemaakt dat onder jouw leuke post een aantal mensen zeer vervelende reacties plaatsen. Dit wil je eigenlijk niet en je wilt weten hoe je reacties op instagram kunt verbergen? Instagram biedt gelukkig een mogelijkheid om een filter in te stellen zodat je nare reacties / …

Social media
Werken met influencers – Hoe begin ik?

Veel mensen vragen zich af hoe je begint met influencer marketing. Ik versta onder de term “influencer marketing” de promotie van producten / diensten of creëren van brand awareness via echte personen die op internet (YouTube, instagram, Pinterest, Twitter, Facebook, etc.) een specifieke groep volgers hebben of een groot bereik …

Social media
5
Hoe kun je een facebook groep overnemen?

Ik zie dat veel mensen zich afvragen: “Hoe kan ik een Facebook groep overnemen waar geen beheer is?”. Of; “Een groep zit zonder beheerder kan ik deze over nemen?”. Het is erg storend wanneer je een Facebook Group ziet over een onderwerp waar jij zelf ook heel actief mee bent. …

0Shares
0