Winnaars PMFP 2010 Best Facebook Fan Page Awards

Begin oktober startte de Promote My Fan Page 2010 Best Fan Page Awards. De awards begon met stemmen voor jouw favoriete pagina. Dat gebeurde allemaal op de wall en iets later in een aparte tab op deze pagina Promote My Fan Page.

Uit de pagina’s die de meeste aanbevelingen hadden gekregen voor 1 november werden de 13 finalisten geselecteerd. Een overzicht van deze finalisten Reviewing the 13 finalists of Promote My Fan Page 2010 Best Fan Page Awards.

Tot 14 november kon er gestemd worden op deze finalisten. Hiervoor was er een aparte groep opgezet waar je door een van de finalisten of de organisatie werd toegelaten. Uiteindelijk had deze groep 2116 leden. En zondag 14 november 24:00, of eigenlijk maandag in Australië alweer, werd de stemming gesloten.

Leigh vroeg of mensen haar konden helpen bij het beoordelen van de finalisten. Dat leek mij een interessante ervaring. Leigh heeft uiteindelijk een interessant panel samengesteld die alle beoordelingen hebben gedaan:

Dit zijn de resultaten van de stemmingen en van de jury.

Winnaars PMFP 2010 Best Facebook Fan Page Awards

award logo most voted 2010 Winnaars PMFP 2010 Best Facebook Fan Page Awards Meest op gestemd – Cathy’s Creations
award logo panalist choice 2010 Winnaars PMFP 2010 Best Facebook Fan Page Awards Panelists Choice Award – Crafty Mumma’s
award logo pmfp choice 2010 Winnaars PMFP 2010 Best Facebook Fan Page Awards PMFP Choice Award – Kokokelli

Felicitaties aan alle winnaars, finalisten en genomineerden. Zoals Leigh zegt:

It is a true testiment to yourselves and your communities to rally all those votes and nominations.

Dit zijn de officiëe resultaten van de stemmen:

 1. Cathy’s Creations 420 stemmen
 2. Cheap Childrens Clothing 380 stemmen
 3. Kokokelli – 145 stemmen
 4. Glamourchids 122 stemmen
 5. Crafty Mumma’s – 84 stemmen
 6. “Bow”dacious – 75 stemmen
 7. Stuff-a-loons 65 stemmen
 8. Dollar Dazzlers – 63 stemmen
 9. Sassy Girls Bowtique – 47 stemmen
 10. Love Bytes – 38 stemmen
 11. Goal Power Training – 21 stemmen
 12. Infusion Imagery – 20 stemmen
 13. My Facebook Down Syndrome Family – 18 stemmen

Leigh scrhijft in de groep:

The whole purpose of the PMFP Best Fan Page Awards was to generate more fans and connections for all the PMFP members. The awards may be over but I will continue to strive to help you develope your communities.

Thank you to all participants and especially to the voters, you guys rock our Facebook pages everyday. ♥

Het was een hele klus om een review te schrijven over de 13 finalisten en nog eens korte review over een deel van de genomineerden, maar leuk om te doen. Op deze manier heb ik veel geleerd van Facebook pagina’s. Van alle reviews komt een publicatie, met alle finalisten en de lijst van genomineerden. Dat zal ik hier ook weer plaatsen.

Wat ik ook heb geleerd welk effect zo’n award heeft op de organisator, 3.000 ‘Likes’ voor de Promote My Fan Page pagina. Hierdoor heeft Leigh voor deze pagina nu meer dan 10.000 likes. Naar verwachting zal dat nog wel stijgen de komende dagen.

This article is originally from ErnoHannink.nl under Creative Commons 2.5

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media
Clubhouse ook voor Android gebruikers

De populaire ‘drop in audio chat’ app met de naam Clubhouse bestaat al sinds April 2020. Begin 2021 kwam de app in Nederland lekker op gang. Maar je kon de app pas gaan gebruiken wanneer je een uitnodiging had gekregen (invite only). Daarnaast was de app alleen geschikt voor iPhone …

Clubhouse volgers krijgen
Social media
Clubhouse strijd om volgers?

De nieuwe app Clubhouse is razend populair. En ondanks dat het gaat om iPhone app (android volgt later) en een invite only registratie, neemt het aantal gebruikers dagelijks enorm toe. Diverse gebruikers hebben inmiddels al meer dan twee maanden een account. Het is ook opvallend dat diverse bekende nederlanders gebruik …

wat is clubhouse
Social media
Wat is Clubhouse?

Een nieuwe social media app waar velen lyrisch over zijn. Maar wat is Clubhouse? Het is een nieuwe app die gebruikers in staat stelt om deel te nemen aan openbare virtuele kamers / clubs waar anderen open gesprekken voeren met elkaar. Dit zijn gesprekken op basis van spraak / voice …

Shares